Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas II

QUOTE(Kris_ @ 2007 10 11, 15:23)
jei suma didesne, skaidykit.dali i konservatyvu fonda, prieaugis mazesnis, bet rizika minimali, dali i rizikinga fonda, taip pataria visi ekspertai  4u.gif bet siaip siulyciau nueiti i finasta ir pasisneketi.as kai buvau man labai aiskiai papasakojo, i ka kuris fondas investuoja, kokios perspektyvos ir pan smile.gif

o ten reikia pries tai susitart del laiko?o nesidomejai banko siulomais investiciniais fondais?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 11, 16:46)
o ten reikia pries tai susitart del laiko?o nesidomejai banko siulomais investiciniais fondais?

man rekomendavo tokia mergina kuri ten dirba,faina tokia, linksma smile.gif paskambinau jai ir susitariau kita diena susitikti thumbup.gif
o banko fondais nesidomejau, kaip man aiskino vienas protingas zmogutis (velgi nesusijes su finasta) kad bankai suvarzyti truputi investavimo srityje, o finasta turi daugiau galimybiu investuoti rizikingiau, rizika didesne, bet ir pelnas didesnis. Neseniai skaiciau lankstinuka apie kazkurio banko fonda, jie zada +5% graza...finasta zada apie +20% bigsmile.gif nors is tiesu niekas tiksliai nezino kaip bus smile.gif
yra ir kitu firbu, kurios platina investicinius fondus, bet man kazkaip finasta patiko, juolab kai patarima dave zmogus, kuriuo visiskai pasitikiu smile.gif ir jis jau pasiekes daug daugiau nei as, todel manau galiu klausyti jo patarimu 4u.gif
Atsakyti
Kris o tu ta zurnala pirkai kur? Spaudos kioske?
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2007 10 12, 08:00)
man rekomendavo tokia mergina kuri ten dirba,faina tokia, linksma smile.gif paskambinau jai ir susitariau kita diena susitikti  thumbup.gif
o banko fondais nesidomejau, kaip man aiskino vienas protingas zmogutis (velgi nesusijes su finasta) kad bankai suvarzyti truputi investavimo srityje, o finasta turi daugiau galimybiu investuoti rizikingiau, rizika didesne, bet ir pelnas didesnis. Neseniai skaiciau lankstinuka apie kazkurio banko fonda, jie zada +5% graza...finasta zada apie +20%  bigsmile.gif nors is tiesu niekas tiksliai nezino kaip bus smile.gif
yra ir kitu firbu, kurios platina investicinius fondus, bet man kazkaip finasta patiko, juolab kai patarima dave zmogus, kuriuo visiskai pasitikiu smile.gif ir jis jau pasiekes daug daugiau nei as, todel manau galiu klausyti jo patarimu  4u.gif

nu reikes pasiskambint jiems.dekui uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2007 10 12, 11:41)
Kris o tu ta zurnala pirkai kur? Spaudos kioske?

prekybos centre, bet ir kioske man rodos yra, jis taip ir vadinasi "investuok" ten toks zmogeliukas su salmu ir 5lt ant virselio smile.gif antras numeris dar tik sito zurnalo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 10 12, 12:15)
nu reikes pasiskambint jiems.dekui uz info mirksiukas.gif

papasakosi kaip sekesi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2007 10 12, 13:20)
prekybos centre, bet ir kioske man rodos yra, jis taip ir vadinasi "investuok" ten toks zmogeliukas su salmu ir 5lt ant virselio smile.gif antras numeris dar tik sito zurnalo  4u.gif
Papildyta:
papasakosi kaip sekesi? smile.gif

oki mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit ir komisinius mokesčius, "Finastoje" plius dar 15 proc sėkmės mokestis smile.gif Jei metų neišlaikysit, dar VMI 15 proc. nuo uždarbio. Paskaičiuokit.
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 10 12, 16:20)
Pažiūrėkit ir komisinius mokesčius, "Finastoje" plius dar 15 proc sėkmės mokestis smile.gif Jei metų neišlaikysit, dar VMI 15 proc. nuo uždarbio. Paskaičiuokit.

sekmes mokestis didelis, bet jie bent turi nuo ko ji atskaiciuoti 4u.gif o be to ju valdymo mokestis mazas.paskaiciavau pries investuodama...su visais mokesciais finastoj labiau apsimoka...o VMI negasdina manes, as pasirengusi pinigelius ten laikyti ilgiau smile.gif
Atsakyti
As amnau kad reiktu pinigus investuoti i fondus nors uzdarbis mazesnis bet beveik garanduotas. O su akcijomis galima labai nusvilti schmoll.gif schmoll.gif Bet kaip sakoma: "nerizikuosi - sampano negersi" biggrin.gif
Atsakyti
Už šio skambaus šūkio - Agloco™, buvusio AllAdvantagevadovų įkurta kompanija. Kaip ir jos pirmtakė, ji moka savo nariams už naršymą internete įjungus programėlę, rodančią neįkyrias reklamas. Agloco seniai yra didelio susidomėjimo objektas internete - Google randa apie 3 milijonus rezultatų. Jau vien šis faktas rodo didelę kompanijos sėkmę. Šio tinklapio paskirtis - pateikti naudingą ir aktualią informaciją apie Agloco lietuvių kalba.

Kaip uždirbti su Agloco?

Jums tereikia užsiregistruoti ir atsisiųsti programėlę, vadinama Viewbar™. Ji įsitaisys ekrano apačioje ir leis jums lengvai pasiekti paieškos sistemas, bei rodys reklamą, susijusią su jūsų registruojantis pateikta informacija. Viewbar nėra spyware, jį galima išjungti vienu paspaudimu, jis nerenka apie jus jokios informacijos. Be to, apie Agloco papasakoję savo draugams ir nusiuntę jiems savo referalinę nuorodą, uždirbsite dar daugiau.

Kaip Agloco man mokės?

Šiuo metu tikrai žinoma tik tiek, kad Agloco siųs čekius. Kalbama ir apie PayPal, banko pervedimą ir *reklama*. Taip pat Agloco skelbia, kad nariai galės gauti išmokas jos akcijomis! Tai ir yra šūkio "internetas gali priklausyti jums" esmė.

Kiek uždirbsiu su Agloco?

Už naršymą su Viewbar jūs uždirbsite valandas (hours), kurios vėliau bus verčiamos pinigais priklausomai nuo Agloco pelno. Taip Agloco niekada nepritrūks pinigų išmokoms. Neoficialiais vertinimais, narys, neturintis referalų, uždirbs apie $5-$15 per mėnesį, o 5 referalai padvigubins uždarbį. Į šiuos skaičiavimus neįtrauktos Agloco akcijos, kurias galės gauti kiekvienas!

Na zinoma, tai ne milijonai, bet kisene papildyti galetu wink.gif

Registruotis galima Cia
Atsakyti
doh.gif umn.gif poster_offtopic.gif nono.gif stupid.gif stupid.gif fool.gif fool.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(alfoncis @ 2007 10 12, 19:49)
As amnau kad reiktu pinigus investuoti i fondus nors uzdarbis mazesnis bet beveik garanduotas. O su akcijomis galima labai nusvilti schmoll.gif  schmoll.gif Bet kaip sakoma: "nerizikuosi - sampano negersi"  biggrin.gif

su akcijom ir sumos didesnes reiktu smile.gif nemanau kad reikia pradeti dometis akcijomis jei turi pora simtu kisenej g.gif
Atsakyti