Įkraunama...
Įkraunama...

Investicijų klubas II

QUOTE(greitai @ 2008 03 11, 17:45)
Vall2, sakote pabegot i rusijos birza, kodel butent ji ? ir ar yra galimybe stebeti su pavelavimu? kuo skiriasi nuo baltico? smile.gif

Nu bet ir klausimas ..

sakykim paprastai: LKOH - Lukoilas
dienos apyvarta: 5 000 000 000 rub
20 000 - 25 000 sandoriu

sie skaiciai -> tai OMX-B metu apyvarta.

kitais zodziais:

OMX-B - smelio deze, kurioje turi viena iranki - ekskavatoriu
NetInvestor.ru - softas su kuriuo prekiauji, irankiu pasirinkimas nuo dantu krapstuko iki ... nekalbant apie tai, kad turi dideli karjera, ir ne tik smelio.

Kodel Rusija:
ogi todel, kad rusai yra rusai, ir daug info TIK rusu kalba, vadinasi konkuruoju daugiau su jais, o ne su pasauliu !
Kaip bebutu, siandien rinkos smigo, rusija - dar laikosi
Rusija - tai zaliavos.
Nu ir ... rusijos plotai.

Kas link pavelavimo:
pasiimkit netinvestor.ru demo - uzsiregistruokit, ant rytojaus pradeda veikti.
galesit ne tik stebeti, bet ir prekiauti.

jei reiks kokios pagalbos -> skype real time ... papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 03 11, 19:13)
Ar yra kur palyginimas kuriame investiciniame fonde mažiausi mokesčiai?

Jus perkate mokescius ar investicija ?

as paprastai stengiuosi pirkti ta fonda, kuris turi didziausia potenciala kilti, o ne ta, kur maziausi mokesciai.
Atsakyti
na mano klausimas del palyginimo su balticu kiek ir kvailai nuskambejo, nes netikslaii ji uzdaviau, aisku rusijoje vandenys didesni, na betkuriuo atveju reiks pasekti juos, seip mane domintu dar lenkijos birza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vall2 @ 2008 03 13, 09:37)
Jus perkate mokescius ar investicija ?

as paprastai stengiuosi pirkti ta fonda, kuris turi didziausia potenciala kilti, o ne ta, kur maziausi mokesciai.

O kaip žinot, ar sumokėjus mokesčius negausi tiek, kiek kitam su mažesniu prieaugiu bet ir su mažesniais mokesčiais. g.gif
Atsakyti
Suma neturi buti pernelyg maza, kad komisininiai nebutu tokie reiksmingi
Atsakyti
QUOTE(Akropolina @ 2008 03 13, 13:51)
Suma neturi buti pernelyg maza, kad komisininiai nebutu tokie reiksmingi

O kokia optimaliausia suma? g.gif Ją irgi reikia paskaičiuoti atsižvelgus į mokesčius?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 03 13, 16:30)
O kokia optimaliausia suma?  g.gif Ją irgi reikia paskaičiuoti atsižvelgus į mokesčius?

as manyciau suma skaiciuoti reikia pagal poreikius ka as noreciau gavus sumokejus atitinkama suma
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 03 13, 15:30)
O kokia optimaliausia suma?  g.gif Ją irgi reikia paskaičiuoti atsižvelgus į mokesčius?

Tai kad ... fondai "lupa" 2...3%
su maziau kazkaip nemaciau (nors nesmarkiai ir ziuriu).

todel ... rinktis 2% pries 3% ?

Taip pat, dazniausiai 2% komisinius turi fondukai - obligacijos, valstybes popieriai ir pan, kuriu kilimo potencialas ... 2-10% metuose.

tuo tarpu su didesniais komisiniais -> fondukai ilinde i akcijas. Vadinasi ir darbo daugiau ir ... judesio daugiau.

nu ir trecia:
kai renkiesi fonda - siulyciau tureti galimybe nemokamai "sokineti" is fondo i fonda.

Pats turiu SEB'e, tai ... per SEB fondus galiu strakseti.
Vienintele beda - perejimas is fondo i fonda reiskia viena pardaviau, kita nupirkau.
(cia kalbu del 15% pelno mokescio + 366 paros)

P.S. sneku tik apie investicinius fondus kuriuos galiu valdyti pac.
nesneku apie gyvybes draudima ir kitokias panasias nesamones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vall2: 14 kovo 2008 - 07:56
o kodel gyvybes draudimas ne? nereikia tada gi jokiu pelno mokesciu jei nesinaudoji mokesciu lengvata
Atsakyti
QUOTE(Milda84 @ 2008 03 14, 11:50)
o kodel gyvybes draudimas ne? nereikia tada gi jokiu pelno mokesciu jei nesinaudoji mokesciu lengvata

va cia geras pavyzdukas:
http://www.supermama...?...28964&st=72

niekaip nesuprantu zmoniu:
LD gyvybes draudimas kainuoja 120 Lt/metams

tai velniam moketi daugiau ?
Atsakyti
QUOTE(Vall2 @ 2008 03 13, 10:21)
Nu bet ir klausimas ..

sakykim paprastai: LKOH - Lukoilas
dienos apyvarta: 5 000 000 000 rub
20 000 - 25 000 sandoriu

sie skaiciai -> tai OMX-B metu apyvarta.

kitais zodziais:

OMX-B - smelio deze, kurioje turi viena iranki - ekskavatoriu
NetInvestor.ru - softas su kuriuo prekiauji, irankiu pasirinkimas nuo dantu krapstuko iki ... nekalbant apie tai, kad turi dideli karjera, ir ne tik smelio.

Kodel Rusija:
ogi todel, kad rusai yra rusai, ir daug info TIK rusu kalba, vadinasi konkuruoju daugiau su jais, o ne su pasauliu !
Kaip bebutu, siandien rinkos smigo, rusija - dar laikosi
Rusija - tai zaliavos.
Nu ir ... rusijos plotai.

Kas link pavelavimo:
pasiimkit netinvestor.ru demo - uzsiregistruokit, ant rytojaus pradeda veikti.
galesit ne tik stebeti, bet ir prekiauti.

jei reiks kokios pagalbos -> skype real time ... papasakosiu.

sveiki smile.gif aš irgi jau koks mėnesis svarsatu apie investavimą ir Rusiją, bet nelabai žinau kaip tas investavimas vyksta g.gif aišku, čia jums, kaip suprantu, seniems investavimo vilkams mano klausimai juokingi bus, bet gal galit pasidalinti patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif i koki banką siūlytumė eiti? ar reikia man kažkokius konkrečius Rusijos fondus pasirinkti, ar tiesiog nuejus sakyti kad noriu i Rusija investuoti? biggrin.gif ar užtektų pradžiai 5000 lt sumos? unsure.gif

ps: mano vyras gruodį investavo i Kinija, tai dabar giliam minuse sėdi doh.gif o šiaip mokosi forexe prekiauti, bet man tai labai abejotina blush2.gif mokytis reikia daug ir dar neaišku ar bus kada iš to naudos...
Atsakyti
QUOTE(daiwulencija @ 2008 03 15, 09:30)
sveiki smile.gif aš irgi jau koks mėnesis svarsatu apie investavimą ir Rusiją, bet nelabai žinau kaip tas investavimas vyksta  g.gif  aišku, čia jums, kaip suprantu, seniems investavimo vilkams mano klausimai juokingi bus, bet gal galit pasidalinti patirtimi  4u.gif   4u.gif   4u.gif  i koki banką siūlytumė eiti? ar reikia man kažkokius konkrečius Rusijos fondus pasirinkti, ar tiesiog nuejus sakyti kad noriu i Rusija investuoti?  biggrin.gif ar užtektų pradžiai 5000 lt sumos?  unsure.gif

Oj, as kalbu apie akcijas, apie MIXEC ММВБ birza.

6000 lt.

paaiskinsiu.

arba uzbekit penktadieni pas KaunoSpekuliantus.
Kauno centras - Donelaicio gatve.
http://www.spekulian...o...q=986&all=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vall2: 15 kovo 2008 - 08:53