Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltinėlio mokykla

QUOTE(Fotografe @ 2009 09 20, 12:42)

O šiaip, man visiškai nerūpi prestižas, ne dėl jo toj mokykloj buvom, o todėl, kad 6 metų vaiko niekas nenorėjo priimti.
O pas šią mokytoją kai kurie tėvai leidžia vaikus nei 6 metų neturinčius... Manau, kad tai daug ką pasako būtent apie mokytoją, o ne mokyklą.

Jeigu vaikas jau turi pilnus 6m.,i mokykla priima.Jei dar neturi,tuomet ,tai ,kad vaikas vedamas i mokykla pasakoma apie tevus,o ne apie mokytoja smile.gif
Nieks nesako,kad blogiau nebuna biggrin.gif ,bet ,kad buna geriau,tai 100%
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 11 09, 17:39)
Jeigu vaikas jau turi pilnus 6m.,i mokykla priima.Jei dar neturi,tuomet ,tai ,kad vaikas vedamas i mokykla pasakoma apie tevus,o ne apie mokytoja  smile.gif
Nieks nesako,kad blogiau nebuna  biggrin.gif ,bet ,kad buna geriau,tai 100%

mano dukra jau studentė, laikai keičiasi - anuomet priimdavo tik 7 metų vaikus!
Atsakyti
Iš internetinio puslapio svarbi informacija:

Pranešame , kad dėl gripo epidemijos pamokos nevyks šių metų lapkričio 20-23 dienomis.

Grįžtame į mokyklą 2009-11-24 (t.y. antradienį).

Maloniai kviečiame sekti informaciją.

Atsakyti
Na visos mamos, kurios čia piktinosi Šaltinėlio Filaretuose vaizdu, gali lengviau atsikvėpti, nes mokykla persikėlė į Jasinskio g. 16
Tiesą sakant, daugeliui tėvelių tai visai neparanku, bet smagu bent tiek, kad organizuojamas mokinių nuvežimas iš Antakalnio. Tiesa, patalpos naujosios man nepasirodė irgi superinės, vaizdas geresnis nei Filaretuose, bet ne sienose esme, o darbe su vaikais.
Atsakyti
Na, visu pirma, mokykla jau nebe Filaretu gatveje, o Jasinskio.
Privalumai - klases mazos, su vaikais uzsiimama, bendraujama, zaidziama. Vaikai lanko baseina, vaziuoja i atskira sale zaisti krepsinio. Jei vaikui sunkiau sekasi su mokslais, BUTINAI jam pades.
Trukumai - persikelus i naujas patalpas nera tokio kiemo, kur vaikai galetu iseiti pazaisti, bet kadangi arteja pavasaris, vaikai zaisti eis i vingio parka, juk netoli smile.gif

Taigi, manau, kad jei norite leisti savo atzala i sia mokykla - tikrai nenusivilsite smile.gif gera mokykla ir mokytojai labai saunus.
Atsakyti
QUOTE(Bo-Bo @ 2010 03 17, 21:58)
Taigi, manau, kad jei norite leisti savo atzala i sia mokykla - tikrai nenusivilsite smile.gif gera mokykla ir mokytojai labai saunus.

Ačiū 4u.gif Manau aš apsisprendžiau. O kadangi gyvenam Žvėryne - tuo labiau.
Mano sūnui itin nesiseka mokslai, todėl manau, kad privatus mokymasis, nors ir brangokas, bet atsipirks, kaip indėlis į sūnaus ateitį.
Atsakyti
Šiandien apsilankiau šioje mokykloje Jasinskio gatvėje. Jokios netvarkos nemačiau. Anaiptol, viskas labai tvarkinga ir dar kvepia dažais. Direktorius su pavaduotoja labai malonūs žmonės. Žiūrėsim kaip seksis mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 08 12, 14:50)
Šiandien apsilankiau šioje mokykloje Jasinskio gatvėje. Jokios netvarkos nemačiau. Anaiptol, viskas labai tvarkinga ir dar kvepia dažais. Direktorius su pavaduotoja labai malonūs žmonės. Žiūrėsim kaip seksis mokytis.

Į kokią klasę eisit?
Atsakyti
Į septintą.
Atsakyti
Oi tai jūs jau labai dideli... Mūsų dar pradinukai.
Sėkmės
Atsakyti
Dinozaurai, kurioje klasėje Jūsų vaikas?
Jei pirmoje, tai tikrai nenuostabu, net ir antros klasės pradžioje, kai po vasaros viskas išgaruoja, tai yra visiškai pateisinama. Ypač, jei vaikas namie "neryja" knygų. Specialiai parašiau tokį veiksmažodį, nes skaitymas po tam tikrą kiekį puslapių tiek naudos neduoda, kaip kad būtent knygų "ryjimas".

Be to didelę žalą daro internetas, kuriame bendraujama be lietuviškų raidžių.

Pažiūrėkite net čia, SM, kokio lygio "raštingumą" demonstruojame, tad ko norėti iš pradinukų, kur jie besimokytų...

Ir dar - įdomu, ar visi vaikai su tokiomis klaidomis parašė, ar tik vienas kitas. Nes manau, kad mokytoja tikrai neprivalėjo tikrinti ir taisyti klaidas vaikų užrašytose atvirutėse...
Atsakyti
Visiškai sutinku su mintimis.
Bet čia pasirodė, jog yra tiesiog asmeninė kelių vaikų problema, kuriems gerokai sunkiau sekasi visi mokslai, švietimo sistema čia niekuo dėta.
Atsakyti