QUOTE(kasiopeja @ 2007 07 09, 10:20)
Saliuky, bet aš

iš kur tu tiek visko atkapstai???
Kada tu darbus spėji apsidirbti? 
Nespėjų nei planinių darbų padaryti, nei ekspromtu sugalvotų....ai, kaip išeina taip gerai. Kol vyras labai smarkiai nebamba, tol
ligos negydysiu.
O surandu viską per paiešką. Sakysim man reikia ''Vervac'o'' schemos, tai į paieškos langelį parašau ''Vervac'', pasirenku, kad surastų albumus su tokiu pavadinimu ir psio.
Arba prireikė gitarų, na tai taip sugalvojau, kad tokios schemos turėtų būti pavadintos kaip pvz.: ''Music''. Vėl nauja albumų paieška su tokiu raktiniu žodžiu. Ir taip žaidžiu kol atrandu ko man reikia. Visą tai darau ''photoFile.Ru'' puslapiuose.
QUOTE(mamaRe @ 2007 07 09, 10:40)
Ji gi rimtai serga, liga vadinasi priklausomybė

. Tik gerai, kad ne nuo alkoholio ar narkotikų, o tik nuo interneto ir siuvinėjimo

. Nuo to tik mums visoms geriau

labai smarkiai nesergu internetu, man smagu padėt

...atsimenu save
žalią tame reikale ir kaip
liguistai kai kurių schemų reikėjo, o tokio dalyko kaip SM nežinojau ir pagalbos nebuvo į ką kreiptis....kaip pavizdį galiu pateikti paveiksliuką ''Fire & Ice'' { raudonas arklys}, tai apie jį svaigau metus laiko. Kol MB manęs pasigailėjo ir per ''eMULE'' surado nemokamą schemą.
Tai aš iš to džiaugsmo jam visą savaitę striptizą vakarais šokau {nešokau nešokau, juokauju
}Kaip jums šis paveikslėlis?:

Schema:
http://photofile.ru/...mimira/2804455/