Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Didžiojoje Britanijoje

Labai noriu suzinoti istorijas gimdziusiu Anglijoje,kokiam mieste gimdet,kokia buvo gydytoju prieziura,viska detaliai ir su nuomone jusu. g.gif Ruosiusi cia gimdyti ir man is tiesu baisoka,nes nezinau kaip cia viskas vyksta. unsure.gif Labai aciu uzh informacija visoms atsakysiancioms! 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Pabandyk čia paieškot: http://www.supermama...hp?showforum=42
Atsakyti
verysad.gif nieko neradau verysad.gif
Atsakyti
labas Awriuke,
mes katik gimem Londone, esu patenkinta tiek personalu, tiek prieziura, tiek paciu gimdymu. Jei paklaustum kanors konkreciau mielai atsakysiu, bijau uzsivest apie viska pasakot nes galo nebus biggrin.gif Tiesa nepasakyciau kad kazkas labai skiriasi nuo Lietuvos, pirma sunu gimdziau Kaune.
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 06 21, 11:06)
labas Awriuke,
mes katik gimem Londone, esu patenkinta tiek personalu, tiek prieziura, tiek paciu gimdymu. Jei paklaustum kanors konkreciau mielai atsakysiu,  bijau uzsivest apie viska pasakot nes galo nebus  biggrin.gif Tiesa nepasakyciau kad kazkas labai skiriasi nuo Lietuvos, pirma sunu gimdziau Kaune.

tajgi greit pasakok blink.gif nes ash ruosiuosi cia UK gimdyt ir nezinau net kas manes laukia,pirmaji gimdziau Siauliuose taj ispudis liko baisus,taj tikiuosi bent jau cia gimdyt normaliau g.gif nesvarbu tikrai kiek uztruks tavo pasakojimas jei tik turi noro ir laiko- prashom!!!!! ax.gif nes man tikrai viskas ir netgi labaj idomu ir svarbu 4u.gif busiu labaj dekinga 4u.gif
Atsakyti
as skaiciau tavo istorija, tikrai nepavydetina. Mano ispudziai is pirmo gimdymo visai priesingi , gimdziau Kaune, Silainiu antrojoj, gydytoja ir akusere buvo labai geros.

Na o cia anglijoj buvau prisiskaicius kad labai daznai nuvaziuoji su saremiais o apziuri ir liepia vaziuot namo, tai suletina gimdyma, stresai visokie ir t.t. , tai as kaip skaute prabuvau kuo ilgiau namie kad neisvytu o kai nuvaziavau akusere dar neapziurejus sako "tai kur tu tiek laiko buvai" lotuliukas.gif matyt persistengiau, pagimdziau po pusantros valandos. Labai faina pati gimdykla, ta prasme Lietuvoj ji labiau primine operacine su daug visokiu baisoku dalyku, o cia gimdykla-paprasta palata , salia tau vienai skirtas dusas, tualetas, lova gal siek tiek kitokia nei palatose bet siaip aplinka tikrai jauki ir gimdant nereikejo koju sukelti ten ant tu strypu kaip pirma karta tai tikrai jauciausi jaukiau. Akusere papuole visai maloni ir kantri lotuliukas.gif . Po gimdymo ta pati ir susiuvinejo bet labai gerai nuskausmino, tikrai neskaudejo, o siuvimo kaip tik po pirmo gimdymo labiausiai ir bijojau. Dar kol siuvo mane issizergusia visam pasauliui, kita atnese sumustiniu ir pasiule kavos lotuliukas.gif Bandziau aiskint kad dabar tikrai ne sumustiniai rupi, tai sake suvalgysi veliau, jegu reikia , neatsikalbinek lotuliukas.gif Kai susiuvo leido nueiti issimaudyti o paskui pasiule vezimuku nuvezti i palata, bet atsisakiau nes galejau pati eiti. O pats gimdymas tai buvo dvieju stadiju: pirmoj rekiau -duokit epidurini, duokit epidurini, antroj- istraukit ji, istraukit ji doh.gif
Papildyta:
tiesa epidurinio nedave per velu buvo, kad nusiraminciau pasake kad gydytojas operacijoj tuoj ateis ir suleis lotuliukas.gif
Atsakyti
As sukuriau tokia pat tema.
Uzeik i gimdymas- kiti miestai- gimdymas Anglijoje.
Ne daug ten informacijos bet bent kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau londone. gimdymas praejo sklandziai, tik va viena problemele buvo mergyte gime 24 nestumo savaite. Po 22 savaiciu ligoninej mergaite jau namie. Tik kartais reik pakovot uz savo teises... Buna, sako issigalvoji... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awriuke @ 2007 06 20, 19:05)
Labai noriu suzinoti istorijas gimdziusiu Anglijoje,kokiam mieste gimdet,kokia buvo gydytoju prieziura,viska detaliai ir su nuomone jusu. g.gif Ruosiusi cia gimdyti ir man is tiesu baisoka,nes nezinau kaip cia viskas vyksta. unsure.gif Labai aciu uzh informacija visoms atsakysiancioms!  4u.gif  4u.gif  ax.gif

Sveikos. AS cia dar visai naujoke jusu puslapyje. NOriu pasakyti apie gimdyma Anglijoje. Gimdziau as pati pries 3 menesius. Nenorejo mano leliukas i si pasauli ateiti, tai skatino ir skatino... Personalas keitesi, nezinau kiek kartu. Jau net nebezinojau kuria ir pasikviesti, kuri cia mane priziiri. PAlata kurioje gimdziau, kaip cia kazkas rase labai jauki, viena sau guli ir kenti na aisku dar vyras ir akusere salia. Viskas aciu dievui praejo gerai. DAve labai geru duju patraukti lotuliukas.gif Po gimdymo liepe eiti nupiprausti. tarp kitko klausia ar nori , kad suleistu tokia ampule, kad nekraujuotum po gimdymo. Labai liuks daiktas. Sekmes tau. Jeigu as ne per velai parasiau.
Atsakyti
Sveikutes,
Nuramino jusu pasisakymai mamytes. Taciau, as dabar 10 savaiteje. Teko apsilankyti poliklinikoje Cambridge, tikrai nugazdino, mat gydytoja "eme" krauja tyrimams is venos, net nepadezinfekavusi. Apciupinejau as su savo pirstais atejus is lauko ir ji savais, tada tiesiog idure adata. Maciau, kad vata rankoje laiko, bet pasirodo, ji buvo skirta tik prispausti adatai, kad traukiant ja kraujas nebegtu! Veliau ji apciupinejus sterilia pleistriuko puse uzklijavo ji tiesiai ant zaisdeles. Stai tau ir angliska svara. Kazkodel susimasciau ka, jei tektu patirti Cezario pjuvi. Ar bent dezinfekuoja??????? Reiks paklausti savo gydytojos per trecia vizita ar tai normalu... O jus mergytes stebekit tokias med. sesutes, nes anglu svara ir iki tol stebejaus... blink.gif
Atsakyti
tajgi greit pasakok  nes ash ruosiuosi cia UK gimdyt ir nezinau net kas manes laukia,pirmaji gimdziau Siauliuose taj ispudis liko baisus,taj tikiuosi bent jau cia gimdyt normaliau  nesvarbu tikrai kiek uztruks tavo pasakojimas jei tik turi noro ir laiko- prashom!!!!!  nes man tikrai viskas ir netgi labaj idomu ir svarbu  busiu labaj dekinga 

As savo pirmaja gimdziau Kaune - patirtis tikrai nekokia. Antra gimdziau Londone. Buvau prisiskaicius visokiu istoriju, tad labai nerimavau. Taciau viskas praejo sklandziai. Dabar tikiu, kad galima pasakyt pagimdziau ir pamirsau. Tad tikrai neverta bijoti, o jei kyla kokiu nesklandumu, svarbiausia netyleti bei zinoti ko norit.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As savo pirmaji maziuka gimdziau Kretingoje.Prisiminimai tragiski doh.gif Antraji gimdziau Londone.Nors ir buvau girdejus baisiu istoriju-neemiau i galva, nes mano prieziura nestumo metu buvo pasakiska thumbup.gif
Gimdymas praejo labai sklandziai, nors skatino geliu, skausmas buvo ne ka didesnis nei per pirmaji.Jauki palata, puiki akusere thumbup.gif Tikrai gera prieziura.Gimdymas visas truko tik 8valandas.Maziukas svere 4.590kg, ir jokiu plysimu, jokiu siuvimu, vien del akuseres profesionalumo.Po gimdymo atnese arbatos ir skrebuciu, kavos mano vyrui ir mamai.Is ligonines gryzom tos pacios dienos vakare.
Dabar laukiames treciojo, jau gimdymas ant nosies, nekiek nebijau.Nors persikraustem, ir gimdysiu visai kitoj Londono ligoninej, bet vel turiu puikius gydytojus, kurie rupinasi, o nestumo pradzioj bedeliu turejau, bet padare visus reikiamus tyrimus ir nuramino.
Laukiam savo trecio stebuklelio be jokiu baimiu.Sekmes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti