as skaiciau tavo istorija, tikrai nepavydetina. Mano ispudziai is pirmo gimdymo visai priesingi , gimdziau Kaune, Silainiu antrojoj, gydytoja ir akusere buvo labai geros.
Na o cia anglijoj buvau prisiskaicius kad labai daznai nuvaziuoji su saremiais o apziuri ir liepia vaziuot namo, tai suletina gimdyma, stresai visokie ir t.t. , tai as kaip skaute prabuvau kuo ilgiau namie kad neisvytu o kai nuvaziavau akusere dar neapziurejus sako "tai kur tu tiek laiko buvai"

matyt persistengiau, pagimdziau po pusantros valandos. Labai faina pati gimdykla, ta prasme Lietuvoj ji labiau primine operacine su daug visokiu baisoku dalyku, o cia gimdykla-paprasta palata , salia tau vienai skirtas dusas, tualetas, lova gal siek tiek kitokia nei palatose bet siaip aplinka tikrai jauki ir gimdant nereikejo koju sukelti ten ant tu strypu kaip pirma karta tai tikrai jauciausi jaukiau. Akusere papuole visai maloni ir kantri

. Po gimdymo ta pati ir susiuvinejo bet labai gerai nuskausmino, tikrai neskaudejo, o siuvimo kaip tik po pirmo gimdymo labiausiai ir bijojau. Dar kol siuvo mane issizergusia visam pasauliui, kita atnese sumustiniu ir pasiule kavos

Bandziau aiskint kad dabar tikrai ne sumustiniai rupi, tai sake suvalgysi veliau, jegu reikia , neatsikalbinek

Kai susiuvo leido nueiti issimaudyti o paskui pasiule vezimuku nuvezti i palata, bet atsisakiau nes galejau pati eiti. O pats gimdymas tai buvo dvieju stadiju: pirmoj rekiau -duokit epidurini, duokit epidurini, antroj- istraukit ji, istraukit ji
Papildyta:tiesa epidurinio nedave per velu buvo, kad nusiraminciau pasake kad gydytojas operacijoj tuoj ateis ir suleis