Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Didžiojoje Britanijoje

sveikutes gal kas yra gimdziusios skotijoje?edinburge? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2008 11 24, 09:18)
Gimdziau rytu Londone, King George Hospital.
su saremiais pataikiau i naktine pamaina - personalu nesu lb patenkinta,nes nakti vos pasivilko seseles ir tingejo.
kai atejo rytine pamaina - priekaistu neturiu.
dirbo nuostabi juoduke akusere ir induse mokine.
mokine lb mane palaike, negailejo svelniu zodziu, ir maciau kaip asaros jos akyse pasirode kai pagaliau pagimdziau wub.gif
paskui kai mus perkele i kita skyriu,kur jau  mamos su leliukais irgi galiu pasakyt viskas buvo nuostabu. ir diena,ir nakti ejo seseles, siule pagalba, mokino kaip maitinti,maudyti, nakti irgi pastoviai tikrino kaip sekasi naujoms mamytems.
iseidinejau is ten su asarom - visi linkejo kuo greiciau sugrizti biggrin.gif

Man ir teko gimdyti toje pacioje ligonineje bigsmile.gif ,viskas buvo ok,neturiu nusiskundimu,ir priziurejo,ir rupinosi thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif . Man pazystama patare nors vienai apziurai nuvaziuot i lietuviska klinika Londone (mes gyvenam Leeds). ia ju adresas http://www.anglija.l...klinika_londone. Gal kasnors buvo ten ir turi atsiliepimu? O gal kas nors is mamyciu gimde Leedse?
Atsakyti
QUOTE(Latviuke @ 2010 03 05, 15:17)
Labas merginos  4u.gif . Man pazystama patare nors vienai apziurai nuvaziuot i lietuviska klinika Londone (mes gyvenam Leeds). ia ju adresas http://www.anglija.l...klinika_londone. Gal kasnors buvo ten ir turi atsiliepimu? O gal kas nors is mamyciu gimde Leedse?

o kam? g.gif
As asmeniskai nebuvau sitoje, buvau Quenns clinic,rodos taip vadinas, brangu, bet neblogas ginekologas ( vyras is egipto ar kur jis ten) - kalba neblogai lietuviskai ( na, zino terminus pagrindinius) ir yra sesele lietuve jei reikia padeti su kalba.
o siaip nestumo metu nejau niekur privaciai, nors knietejo iki tos 12 savaiciu.
Atsakyti
sveikutes, gal kartais atsirastu mamyciu, gimdziusiu Molton Keynes ligoninej? 4u.gif
Atsakyti
Na, as pati dar savo vaikiuku neturiu ax.gif Bet kelios drauges kurios gimde UK tai gyre thumbup.gif Viskas sklandziai ejosi nestuke.gif
Atsakyti
gal yra gimdziusiu Queen's hospital romforde (londone)? 4u.gif
Atsakyti
gimdziau vakaru londone,hillingdon ligoninej-patys geriausi atsiliepimai,super prieziura gimdykloj,po gimdymo-puse velnio
Atsakyti
QUOTE(malienka @ 2008 07 21, 20:13)
Sveikutes 4u.gif As savo pirmaji maziuka gimdziau Kretingoje.Prisiminimai tragiski doh.gif Antraji gimdziau Londone.Nors ir buvau girdejus baisiu istoriju-neemiau i galva, nes mano prieziura nestumo metu buvo pasakiska thumbup.gif
Gimdymas praejo labai sklandziai, nors skatino geliu, skausmas buvo ne ka didesnis nei per pirmaji.Jauki palata, puiki akusere thumbup.gif Tikrai gera prieziura.Gimdymas visas truko tik 8valandas.Maziukas svere 4.590kg, ir jokiu plysimu, jokiu siuvimu, vien del akuseres profesionalumo.Po gimdymo atnese arbatos ir skrebuciu, kavos mano vyrui ir mamai.Is ligonines gryzom tos pacios dienos vakare.
Dabar laukiames treciojo, jau gimdymas ant nosies, nekiek nebijau.Nors persikraustem, ir gimdysiu visai kitoj Londono ligoninej, bet vel turiu puikius gydytojus, kurie rupinasi, o nestumo pradzioj bedeliu turejau, bet padare visus reikiamus tyrimus ir nuramino.
Laukiam savo trecio stebuklelio be jokiu baimiu.Sekmes visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

man 38savaites ir 3dienos,vakar del itariamo slapimo infekcijos pagilde i ligonine plius apziurejo ar jau atsidaro gimdos kaklelis,nes diagrama rode,kad yra susitraukimai,tik be skausmo.. smile.gif na apziurejus sako kad vos vos atsidare,tai va noreciau paklausti kas zino kiek dar laiko laukti liko??
Atsakyti
QUOTE(dijakutyk @ 2010 07 10, 12:31)
kas zino kiek dar laiko laukti liko??

Cia kaip kam lemta, nera atsakymo.Kitos su 4cm pravaiksto savaite, kitom ( kaip man pvz ) skatino sustojo ties 3cm.
Linkiu lengvai ir greitai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 06 09, 13:36)
gal yra gimdziusiu Queen's hospital romforde (londone)? 4u.gif

gimdziau queen's hospital pries tris savaites smile.gif kadangi mano gimdymas buvo greitas, viskas vyko gana sklandziai, tai nusiskundimu nelabai turiu. akuseres buvo malonios, nors prisiskaicius internete bijojau siurkscias ir susiraukusiais veidais pamatyti biggrin.gif tai cia gimdykloj!
bet... visos sutiktos palatoj gimdyves keike keike sita ligonine doh.gif ir gimdymai ju sunkus buvo, ir pogimdyvine prieziura nesuperine. sita ir as patyriau. ypac naktinej pamainoj akuseres jauciasi ten didiziausiom veikejom, daro ka nori. jei nekviesi istysai, tai niekas ir neateis paziuret, kaip tau sekas, ar vaikui pieno uztenka, ar mamai nieko neskauda. niekas niekur neskuba. daktaro laukem nuo ryto iki 9 vakaro kad israsytu doh.gif ir visa diena i vaika net nepaziureje, pagaliau vakare nustate kad mums gelta ir laikys po lempom per nakti. tai dave mums atskira palata, pakiso mano mazyle po tom lempom ir per nakti gal viena karta sugebejo nosi ikisti kaip mums sekas blink.gif sako kad personalo trukumas didelis, bet nzn. mano vyras kelis kartus net susiedes su jom buvo biggrin.gif gerai, kad dazniausiai sekancia diena namo paleidzia, bet kadangi mums teko tris naktis ten praleist, tai islindo visi grazumai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(simka77 @ 2010 08 13, 19:11)
gimdziau queen's hospital pries tris savaites smile.gif kadangi mano gimdymas buvo greitas, viskas vyko gana sklandziai, tai nusiskundimu nelabai turiu. akuseres buvo malonios, nors prisiskaicius internete bijojau siurkscias ir susiraukusiais veidais pamatyti biggrin.gif tai cia gimdykloj!
bet... visos sutiktos palatoj gimdyves keike keike sita ligonine doh.gif ir gimdymai ju sunkus buvo, ir pogimdyvine prieziura nesuperine. sita ir as patyriau. ypac naktinej pamainoj akuseres jauciasi ten didiziausiom veikejom, daro ka nori. jei nekviesi istysai, tai niekas ir neateis paziuret, kaip tau sekas, ar vaikui pieno uztenka, ar mamai nieko neskauda. niekas niekur neskuba. daktaro laukem nuo ryto iki 9 vakaro kad israsytu doh.gif ir visa diena i vaika net nepaziureje, pagaliau vakare nustate kad mums gelta ir laikys po lempom per nakti. tai dave mums atskira palata, pakiso mano mazyle po tom lempom ir per nakti gal viena karta sugebejo nosi ikisti kaip mums sekas blink.gif  sako kad personalo trukumas didelis, bet nzn. mano vyras kelis kartus net susiedes su jom buvo biggrin.gif gerai, kad dazniausiai sekancia diena namo paleidzia, bet kadangi mums teko tris naktis ten praleist, tai islindo visi grazumai doh.gif

o siaube, tikiuos as ant tokios pamainos neuztaikysiu, kiek teko toj ligoninej tureti reikalu, vandenu tyrima dare ten ir seip visokiu, tai ir daktaras kur dare ta tyrima ir sesutes pasirode labai malonios, ko klausi ta padeda, patare. vyras taip pat klausinejos draugu kuriu zmonos gimde romforde ir king george ligoninej, tai visos keike ta king george ligonine, kad ten jai pataikei ant naktines pamainos ar ant babaju pamainos, tai neduog dieve, sake viena isleido namo, nors jau tikrai jai reikejo pasilikt ligoninej, tai gryzo namo ziuri , kad kraujuot pradejo, tai kai vyras pakele triuksma ligoninej, tai tada, net daktaras pasiliko per nakti, tai tokie atsiliepimai apie sita ligonine is draugu 4u.gif
o kas gimde romforde tai visos dziauges ir gyre, sake ten, kad labai geros aparaturos turi jai kokios komplikacijos 4u.gif
nu matyt ce kaip kam 4u.gif
ziuresiu kaip man bus gruodi , tikiuos ok viskas bus 4u.gif
Atsakyti