Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Didžiojoje Britanijoje

QUOTE(raganelesparnuota @ 2012 03 20, 22:54)
labutis,
as esu gimdziusi londone savo pirmaji mazyli. patirtis kosmariska. dabar as dirbu toj pacioj ligoninej kur ir gimdziau tam pacia skyriuj kur gulejau. pogimdyviniam. esu nusiteikus bent siek tiek pakeisti bendradarbiu poziury i darba, tiesa labai sunkiai sekasi. jei turit kokiu klausimu su mielu noru atsakysiu. nesiulau jokiu paslaugu, tiesiog esu nusiteikus paremti musu mamytes, kad nepatirtu visokiu siaubu ir butu pasiruosusios.

Sveikute, o kaip vadinas ligonine jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganelesparnuota @ 2012 03 20, 20:54)
labutis,
as esu gimdziusi londone savo pirmaji mazyli. patirtis kosmariska. dabar as dirbu toj pacioj ligoninej kur ir gimdziau tam pacia skyriuj kur gulejau. pogimdyviniam. esu nusiteikus bent siek tiek pakeisti bendradarbiu poziury i darba, tiesa labai sunkiai sekasi. jei turit kokiu klausimu su mielu noru atsakysiu. nesiulau jokiu paslaugu, tiesiog esu nusiteikus paremti musu mamytes, kad nepatirtu visokiu siaubu ir butu pasiruosusios.

Jei nesunku papasakokit savo patirti 4u.gif O koks bendradarbiu kontingentas,nes is asmenines patirties galiu pasakyti,kad priklausomybe tam tikroms etninems grupems labai itakoja darbo kokybe ir poziuri i darba.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif pas mane nieko naujo, tik stumiu savaiteles ir tiek ax.gif Greiciau jos praeitu rolleyes.gif Laukiu nesulaukiu, bet ir lb lb biiijaaaauuuu blush2.gif
Dar norejau paklausti jau pagimdziusiu, o kaip su pogimdyvine prieziura? Na, Lietuvoj kazkur po 6sav. po gimdymo reikia ateiti apziurai, apziuri ir ''ten'' kaip viskas sugije (jei siuvo ar plysai), paima tepineli, ar uzdegimo kokio nera ir pan. O kaip cia, ar tikrina praejus menesiui po gimdymo ar taip ir palieka? g.gif Skaiciau, kad jei blogai kas ten sugija, tai ir smileysex.gif po to nemalonus........ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mozarella&pica @ 2012 03 21, 16:54)
Sveikutes smile.gif  pas mane nieko naujo, tik stumiu savaiteles ir tiek ax.gif  Greiciau jos praeitu rolleyes.gif  Laukiu nesulaukiu, bet ir lb lb  biiijaaaauuuu blush2.gif
Dar norejau paklausti jau pagimdziusiu, o kaip su pogimdyvine prieziura? Na, Lietuvoj kazkur po 6sav. po gimdymo reikia ateiti apziurai, apziuri ir ''ten'' kaip viskas sugije (jei siuvo ar plysai), paima tepineli, ar uzdegimo kokio nera ir pan. O kaip cia, ar tikrina praejus menesiui po gimdymo ar taip ir palieka? g.gif  Skaiciau, kad jei blogai kas ten sugija, tai ir  smileysex.gif  po to nemalonus........ blush2.gif

as dar nemaciau kad cia imtu tepineli siaip sau kad patikrintu, nebent kazkuo skundieni tai tada gal ir paims. man teko tik ligoninej issireikalauti tokio. bet po gimdymo pasiulys smear test. tai veziniu lasteliu ieskojimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganelesparnuota: 21 kovo 2012 - 19:19
QUOTE(raganelesparnuota @ 2012 03 21, 21:17)
as dar nemaciau kad cia imtu tepineli siaip sau kad patikrintu, nebent kazkuo skundieni tai tada gal ir paims. man teko tik ligoninej issireikalauti tokio. bet po gimdymo pasiulys smear test. tai veziniu lasteliu ieskojimas.

O siaip patikra, kaip ten viskas sugijo? neziurima irgi? blink.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(mozarella&pica @ 2012 03 21, 18:23)

schmoll.gif
Papildyta:
[quote=vasareuk,2012 03 21, 12:28]
Jei nesunku papasakokit savo patirti 4u.gif O koks bendradarbiu kontingentas,nes is asmenines patirties galiu pasakyti,kad priklausomybe tam tikroms etninems grupems labai itakoja darbo kokybe ir poziuri i darba.
[/quot

bendradarbiai daugumoje black caribean arba african. nedaug angliokiu. tiesa daktariu yra ir is rumunijos ir is kitu buvusiu sovietiniu saliu. del bendradarbiu poziurio i darba tai labai sunku, as kartais neisivaizduoju kaip tokie zmones isvis gali dirbti ligoninej, net baisu kai matai, o pati viena visu moteru apibegti negaliu tai kazkam tenka nukenteti vistiek. nesu nei daktare nei sesute, tik maternity support worker, bnet savo darba laikau atsakingu ir jis man patinka.
Atsakyti
QUOTE(sonela @ 2012 03 21, 15:25)
Sveikute, o kaip vadinas ligonine jei ne paslaptis?  4u.gif

Labai idomu? ax.gif

Kiek pastebejau, tai Newhamo ligonineje dauguma mw tamsiaodes, ir kaikurios yra tikrai nenusiteikusiu greitai padeti, teko susidurti.. ziuri zombio akimis ir viskas ka pasako, you'll have to wait. Ka besakyciau, kartojo tik ye ye.. Zinau, kad ir lietuve ten dirba, bet is pazystamo pasakojimu supratau, kad per dideles pagalbos is jos nesitikeciau..
Atsakyti
sveikutes.
Sakykit ar kuri esate gimdziusios Whitechapel ligonineje.Praeitais metais turejau persileidima ir gulejau Newham ligonineje, tai si karta nebenorejau grysti i ja. Gal kuri turit kokiu atsiliepimu ir pataimu apie sia ligonine.
Atsakyti
QUOTE(mozarella&pica @ 2012 03 21, 19:54)
Sveikutes smile.gif  pas mane nieko naujo, tik stumiu savaiteles ir tiek ax.gif  Greiciau jos praeitu rolleyes.gif  Laukiu nesulaukiu, bet ir lb lb  biiijaaaauuuu blush2.gif
Dar norejau paklausti jau pagimdziusiu, o kaip su pogimdyvine prieziura? Na, Lietuvoj kazkur po 6sav. po gimdymo reikia ateiti apziurai, apziuri ir ''ten'' kaip viskas sugije (jei siuvo ar plysai), paima tepineli, ar uzdegimo kokio nera ir pan. O kaip cia, ar tikrina praejus menesiui po gimdymo ar taip ir palieka? g.gif  Skaiciau, kad jei blogai kas ten sugija, tai ir  smileysex.gif  po to nemalonus........ blush2.gif

Sveikute biggrin.gif

Gal per daug nesusivelavau biggrin.gif man dare skubu CP nes musu lelytei labai nepatiko skatinamieji lasinami mamai i vena verysad.gif kai paleido priziuretas ir ispopintas is ligonines namo, tiksliai nepamenu, bet man regis po 6sav. pas mus i namus atejo health visitor smile.gif tai ji ir musu lelyte pasvere ir apziurejo bei kraujuka is kulniuko paeme testams, ir paskui buvo mano eile blush2.gif tai ji apziurejo ir mano siule po CP kaip gyja ir pan. issiklausinejo ar turiu kokiu problemeliu ar klausimeliu ir atsake i visus man rupimus klausimus.apipyle informaciniais lapeliais apie ivairiausias paslaugas mamytems ir ju kudikeliams ir atsisveikinom iki sekancio karto thumbup.gif man paciai nereikejo ne karto specialiai del apziuru trenktis i ligonine ar pas GP,bent jau pirmus kelis menesius po gimdymo. veliau buvo vel atejusi i namus, gal 10 ar 12sav, tiksliai nepamenu, ir apziurejusi abi mus paneles blush2.gif man istrauke siule thumbup.gif

beje veliau gavai laiskeli is savo GP, kad ateiciau pas juos,kad padarytu smear test. siaip visada pas ginekologus lankausi tik Lietuvoj blush2.gif nes kazkaip jais labiau pasitikiu, be to ir gyd.turiu gera bigsmile.gif tai buvo siek tiek keistoka ir netgi nejauku eiti to testuko darytis blush2.gif gerai kad papuoliau pas faina angliuke sesute, tai tik viens du ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oasis26: 17 balandžio 2012 - 19:11
Pas mane MW atejo trecia diena po israsymo is ligonines, paime vaiko kraujuka, paziurejo kaip as gyju. Paskui gal dar uz savaites atejo health visitor ir pasvere vaika, paklause kaip gyju ar jokiu nusiskundimu. Ir po sesiu savaiciu reikejo eit i GP, tai GP ir paklause ar jau viskas sugijo ar jokiu nusiskundimu neturiu, kai pasakiau kad viskas ok, tai net netikrino, del kontraceptiniu paklause ar noriu, taip pat apziurejo leliuka ir viskas, o po 13 sav reik paciai uzsiregistruot ir pasidaryt smear testa smile.gif
Atsakyti
Gimdziau jau beveik pries 4 metelius Eastbourn'e ... del pacio gimdymo skustis negaliu, viskas vyko labai greitai, nespejau susivokti biggrin.gif bet pogimdyvine prieziura man buvo siaip sau.... nepatiko tai,kad viskas buvo labai nesvaru, dusai neveike, o as ten 4 dienas buvau ir po gimdymo tikrai norisi nusiprausti dazniau.... valgyt duodavo labai mazai,o pas mane apetitas isauges dvigubai doh.gif kadangi gimdziau laaabai toli nuo namu, nebuvo kam kasdien lakstyt su maistu. antra para jau su asarom prasiau,kad mus namo isleistu blush2.gif

QUOTE(mozarella&pica @ 2012 03 21, 19:23)

man kelis kartus ligoninej tikrino ir namie dar atejus apziurejo
Atsakyti
Gal kas mamyciu zino, kokia situacija UK ligoninese su klizmu darymu?
Nes nesinoretu staigmenu sad.gif blush2.gif
Atsakyti