Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojam įsivaikinti

MANO mergyte pasiule VTAT nes nebuvo dar isigalejas teismo sprendimas dell motinos teisiu nuolatinio ribojimo, kai isigaliojo teismo sprendimas mergaite irase i ivaikinimo eile su preierasu lankoma.
KAI AS LANKIAU MERgina pataike su bronchitu i ligonine ir kaip as supratau tai vaiku namai apie kontakta su vejaraupeis ligonineje, suzinojo vakare pries pasiemant , taigi man 16.30 paskambino is vaiku namu ir paprase mergina paiimti i namus nes bijojo kad mergina apkres v.n taigi viskas ivyko paskubomis ispradziu pasiemiau atsotogu liktuti o paskui biuleteni, iki teismo taip ir vartemes.
KAI MERGINA PASIMEIAU NAMO TAI PASKAMBINAU I VAIKU TEISES ............
NEZINAU JEI AS JA NORMALIAI IS VAIKU NAMU BUCIAU PASIEMUSI GAL VISKAS KITAIP BUTU BUVE.
PIRMADIIENI RYTE MAN PASKAMBINA IR PASAKO KAD MERGINA JAU IRASYTA I IVAIKINIMO EILE IR TA PACIA DIENA AS NUNESU DOKUMENTUS I TEISMA O ANTRADIENI JAU MERGINA NAMUOSE BUVO.

TAIGI PAS MANE VISKAS BUCHTI TARARCHI GAVOSI, NES AS PLANAVAU MERGINA PASIIMTI MAZDAUG PO SAVAITES TAI DAR NIEKO NEBUVAU SUSIPIRKUSI .
LIGNINEJE MERGINA GULEJO 2 SAVAITES , TAI as pas mergina ateidavau is po darbo ir budavau kol ji uzmigs. TAI JI TIESIOG NEZINAU KURIA VIETA JAUSDAVO KAD AS URIU EITI nemiega nors tu ka jau bando miegoti ir vis galva krutina kad neuzmigtu ji vargsiuke baisiai bijojo kad as turiu iseiti. NEPATIKEESITE BET PAS MUS PALATOJE ATRASDAVO KA VEIKTI VISOS SKYRIAUS SESELES IR GYydytojos visoms buvo idomu .......
Nezinau bet kazkodel as ir dabar manau kad gal tos dvi savaites ligonineje jai sujauke visa vaklarini miega as kazkodel manau kad jai dar ilgai atrode kad vakare uzmigus ji neras mane , todel ji stengdavosi kiek imanoma ilgiau neuzmigti.
Atsakyti
Mes mergytę pasiėmėm, kai globos namai turėjo jai laikiną globą. Parašėm prašymą ir tiek. Jokių dokumentų negavom iki mano skyrimo globėja. Susirgus mažiukei, atsiuntė faksu gimimo liudijimo kopiją.
Bet poliklinikoj galėjom registruotis, nors iš pradžių keliavom privačiai, bet mūsų šeimos gydytoja išaiškino, kad turim teisę vaiką „prirašyti“ prie kokio norim gydytojo, nes mergytę kažkokiu pagrindu mums davė, dar pajuokavo: juk nepagrobėt.
O iš globos namų atidavė su rūbeliais, sudėjo žaisliukus, kuriuos jai buvom nuvežę. Dar sunerimusi vakare paskambino auklėtoja, kad pamiršo sauskelnių įdėti.
Po mėnesio gavom vadinamuosius maistpinigius, nors jokio prašymo dėl to nerašėm, atsiuntė perlaidą paštu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2009 05 10, 10:00)
Nesupratau, kokiom paukščio teisėm?  g.gif  Negi jums VTATas nedavė pažymos, kad leidžia vaikui pas jus gyventi iki įvaikinimo? Mano mergytė taip pas mane iki teismo gyveno kokius 4 mėnesius, tai su ta pažyma ir į darželį priėmė, ir į polikliniką įregistravo, kur pasigydyti teko. Niekur jokių problemų nekilo.

4u.gif 4u.gif tai yra tai, ko man labai reikia. biggrin.gif Būtent reikia dokumento, su kuriuo galiu registruoti į polikliniką ir darželį. o toliau - galim ramiai laukti teismo.
Atsakyti
sveiki as irgi galvoju jeigu man po tirimu bus blogos zinios tai turbut noreciau dar isivaikinti kokiius 2vaikucius...nes turiu savo viena dukryte noreciau dar berniuko ir dar vienos dukrytes...smile.gif bet nezinau taip pat kokiu dokumentu ir pan reikia?
Atsakyti
QUOTE(semeskina @ 2009 05 23, 20:30)
sveiki as irgi galvoju jeigu man po tirimu bus blogos zinios tai turbut noreciau dar isivaikinti kokiius 2vaikucius...nes turiu savo viena dukryte noreciau dar berniuko ir dar vienos dukrytes...smile.gif  bet nezinau taip pat kokiu dokumentu ir pan reikia?


o jei tyrimai geri tai tada kiek?
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 05 23, 22:11)
o jei tyrimai geri tai tada kiek?

nu tada koki viena:)
Atsakyti
QUOTE(semeskina @ 2009 05 23, 20:30)
sveiki as irgi galvoju jeigu man po tirimu bus blogos zinios tai turbut noreciau dar isivaikinti kokiius 2vaikucius...nes turiu savo viena dukryte noreciau dar berniuko ir dar vienos dukrytes...smile.gif  bet nezinau taip pat kokiu dokumentu ir pan reikia?


Pala pala... O jei tyrimai blogi, tada kaip? Aš tikrai neegzaminuoju, tik klausiu. Nemažai norinčių įvaikint rašė įvaikinimo potemėj. Nikų nenoriu vardint. Žmogui yra svarbu pamąstyt. Aplinkybės pasikeitė ir žmogus dingo. Manau, kad gerai, jog dingo. Bet visada yra svarbu užduot klausimus sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 23 gegužės 2009 - 22:43
QUOTE(Ziogutis @ 2007 06 21, 11:08)
Perskaičiau beveik visą šį Įvaikinimo skyrelį, perskaičiau ivaikinimas.lt, atrodo jau ir žinau nuo ko pradėti, bet vistiek dar kyla klausimų ir norėčiau gauti patarimų ax.gif

Kiek supratau, tai pirmiausia turiu kreiptis į Sodų g. (mes vilniečiai), ten užpildau prašymus, pristatau visas pažymas, atlieku kitus biurokratinius dalykus ir laukiu.
O dabar man kyla tokie klausimai:
1. Ar VTAT siūlo vaikus pagal mano nurodytą prašymą, ar jei siūlo visus vaikus, kurių paruošti įvaikinimui dokumentai?
2. Ar siūlo tik iš Vilniaus ir Vilniaus raj. vaikučius, ar gali pasiūlyti iš bet kur?
3. Per kiek laiko reikia nuvažiuoti į pasiūlytus vaikų namus?
4. Jei pasiūlytas vaikelis bus tas (na nežinau kaip čia gražiau parašyti), kurio mes laukėmė, kada ji galima pasiimti?
5. Kiek supratau iš visos info, kuria skaičiau, kad jei pasiūlyto vaikelio mes nenorime, turime rašyti raštą, kuriame paaiškinti, kodėl jo neiimam. Mergaitės, labai prašau, parašykite, ar buvot susidurę su tokia situacija. Kokios galimos atsisakymo priežastys? Man toks jausmas, kad galėčiau juos visus paimti. Man atrodo, kad visame įvaikinimo procese yra sunkiausias dalykas vaiko pasirinkimas

Na pradžiai tiek klausimų ir labai laukiu Jūsų patarimų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(auryka @ 2009 05 24, 23:26)


VTAT pagal jusu nurodyta prasyma bei kursuose apie jus sudaryta harakteristika pateiks jums vaikuti,jeigu jums jis netiks,tai siulys kita ir t.t.Vaikai renkami is visu vaiku namu.Laika aplankyti vaika nustato individualiai.Jei jus sutinkat vaikuti priimti, belieka sutvarkyti popierius teismui. Iki teismo jus turite galimybe paimti globuoti vaikuti i savo namus.Cia jau priklauso nuo jusu,ant kiek greitai jus viska sutvarkysit.
Sekmes jums
Atsakyti
Labas!

Siuo metu esame ivaikinimo procese, laukiame i seima atkeliaujanciu dvieju zuikiu - sesutes ir broliuko. Kaip ir daugelis, mes tai pat susidureme su biurokratija ir teismu nenoru greiciau spresti sias bylas. Taigi bylos svarstymo laukiame jau menesi ir lauksime dar beveik pusantro sad.gif Rasem rastus teisejai, prasem pagreitinti bylos svarstymo laika, rasem teismo pirmininkei, viskas veltui, aiskinama, kad procesiniu nusizengimu neivykdyta. Zinom, kad neivykdyta, bet moralinis klausimas ir ka teismai veikia uz mano mokescius taip pat neaisku, nes
didelems ponioms ju interesai ir autoritetas yra auksciau uz augancius vaikus.

Uzmaciau cia forume, kad yra variantas prasyti, kad teismo sprendimas isigaletu skubos tvarka. Labai prasyciau, kas su tuo susiduret - atsiliepkit. Mes advokatu gurdriu nesamdem, tvarkomes patys, tai nelabai ismanom, kaip su ta sistema bendrauti ir kur paspausti galima. Kazkaip galvojom, kad cia be dideliu problemu bus, o stai kaip gaunasi g.gif

Jei kas tokio prasymo pvz turi, ar bent galit parasyti, kuom galetumem argumentuoti, ta sprendimo isigalejimo paankstinima, butinai parasykit, butumem be galo dekingi! 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti