Įkraunama...
Įkraunama...

MIAU pieno gėrimas

Nemanau kad dėl saldumo.Justas tai geria MIAU braškinį, nees bananinio nemėgsta, o šokoladinio neduodu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Neduodu,nes pora kart giminaiciai buvo nupirke ir abu kartus dukra isgerus apsiveme unsure.gif
Atsakyti
ogo, gal cia sutapymas? gal galiojimas buvo pasibaiges? ar siltai laike? geriau paciai nueit ir nupirkt jei ka. wink.gif
Atsakyti
kadangi tai yra pieno gerimas ir laikomas saltai,neduodu jo smile.gif bijau,kad nesusirgtu.. biggrin.gif o siltai laikomas juk butu nebegeras schmoll.gif
Atsakyti
Gal vaikams ir skanu,bet as neduodu,nes man jauciasi dazikliai doh.gif Perkam ALMOS jogurtus.
Atsakyti
kadangi tai yra pieno gerimas ir laikomas saltai,neduodu jo smile.gif bijau,kad nesusirgtu.. biggrin.gif o siltai laikomas juk butu nebegeras schmoll.gif

viska duodu is saldytuvo, ko bijom labiausiai tuo vaikuciai ir serga, as uz grudinima saltu maistu, mano vaikas ledus lapnoja tik duok, nuo 7 men jau duodavau po biski, dabar gali 2 porcijas sulapnot ir nieko.juk ne is saldymo kameros piena duodam.
Atsakyti
QUOTE(irmoshke @ 2009 06 06, 14:25)
kadangi tai yra pieno gerimas ir laikomas saltai,neduodu jo  smile.gif bijau,kad nesusirgtu..  biggrin.gif o siltai laikomas juk butu nebegeras  schmoll.gif

nors mano sunelis jau nemazas,bet niekad is saldytuvo neduodu,siektiek pasildau silto vandens inde ,arba kai neturi kantrybes laukti kelias minutes mikrobangeje pasildau blush2.gif
Atsakyti
Dukryte valgo Miau varskyte, o pieno dar neragavome 4u.gif
Atsakyti
Mano mergina vartoja sita daikta. Man jis per saldus todel daznai su pienu praskiedziu .
Atsakyti
bigsmile.gif Sveikos,mano sunelis tai su dziaugsmu ta MIAU geria mirksiukas.gif jei nieko nesakyciau tai turbut gertu be saiko skanus drinks_cheers.gif
Atsakyti
neduodu miau pieno nei jogurto,dėl jų sudėties ax.gif
Atsakyti
Duočiau, bet atsisako gerti. Sako "fui" doh.gif Iš viso, mergina ne mėgėja pieno produktų doh.gif
Atsakyti