Nemanau kad dėl saldumo.Justas tai geria MIAU braškinį, nees bananinio nemėgsta, o šokoladinio neduodu.

Neduodu,nes pora kart giminaiciai buvo nupirke ir abu kartus dukra isgerus apsiveme

ogo, gal cia sutapymas? gal galiojimas buvo pasibaiges? ar siltai laike? geriau paciai nueit ir nupirkt jei ka. 

kadangi tai yra pieno gerimas ir laikomas saltai,neduodu jo
bijau,kad nesusirgtu..
o siltai laikomas juk butu nebegeras

Gal vaikams ir skanu,bet as neduodu,nes man jauciasi dazikliai
Perkam ALMOS jogurtus.

kadangi tai yra pieno gerimas ir laikomas saltai,neduodu jo smile.gif bijau,kad nesusirgtu.. biggrin.gif o siltai laikomas juk butu nebegeras schmoll.gif
viska duodu is saldytuvo, ko bijom labiausiai tuo vaikuciai ir serga, as uz grudinima saltu maistu, mano vaikas ledus lapnoja tik duok, nuo 7 men jau duodavau po biski, dabar gali 2 porcijas sulapnot ir nieko.juk ne is saldymo kameros piena duodam.
viska duodu is saldytuvo, ko bijom labiausiai tuo vaikuciai ir serga, as uz grudinima saltu maistu, mano vaikas ledus lapnoja tik duok, nuo 7 men jau duodavau po biski, dabar gali 2 porcijas sulapnot ir nieko.juk ne is saldymo kameros piena duodam.
QUOTE(irmoshke @ 2009 06 06, 14:25)
kadangi tai yra pieno gerimas ir laikomas saltai,neduodu jo
bijau,kad nesusirgtu..
o siltai laikomas juk butu nebegeras 

nors mano sunelis jau nemazas,bet niekad is saldytuvo neduodu,siektiek pasildau silto vandens inde ,arba kai neturi kantrybes laukti kelias minutes mikrobangeje pasildau

Dukryte valgo Miau varskyte, o pieno dar neragavome

Mano mergina vartoja sita daikta. Man jis per saldus todel daznai su pienu praskiedziu .

Duočiau, bet atsisako gerti. Sako "fui"
Iš viso, mergina ne mėgėja pieno produktų