is serijos miau nieko neduodu,nepatinka man del sudeciu.geriau kazka naturalesnio duoti.
Porą kartų buvau nupirkus, bet vaikui nepatiko.
mano vaikui irgi nepatiko, o ir man jie pasirode per saldus
oi, tikrai ne 
Zinau viena mama, kuri savo dukra, kuri, nenoriai gere misini, maitindavo praskiestu miau pienu. Dabar tai mergaitei kokiu pusantru ir yra alergiska praktiskai viskam. Oda nueina puslem ir lupasi, mergyte kasosi istisai. Siaubas......

Zinau viena mama, kuri savo dukra, kuri, nenoriai gere misini, maitindavo praskiestu miau pienu. Dabar tai mergaitei kokiu pusantru ir yra alergiska praktiskai viskam. Oda nueina puslem ir lupasi, mergyte kasosi istisai. Siaubas......
Aš nedaviau ir neduosiu MIAU
nes daug kam alergijos pasireiškia, o kitiems net dantys juoduoja

ragaves,bet nepatinka
O kas čia per siaubas tas miau? niekada nesusimąsčiau. Visada duodu, jei tik noro yra..Bananini pieno gėrimą..

Retkarčiais duodu

Aš irgi dažnai duodu. Taip sakant neesu išprotėjusi ekologijos šalininkė

QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 24, 01:51)
kodel rasai kad vaiku gyd.draudzia MIAUduot vaikams
musu gyd.nedraudzia.Ir pirma syk girdziu toky pasakyma kad gyd.draudzia MIAU duot
ir riebumas to pienuko normalus,tik saldus labai jau.beje skaiciau vienasyk vieno profesoriaus(Vingro) pasisakyma apie miau produkcija,tai visai teigiama buvo.aiksu apetita jis musa,nes labai saldus,sotus ir didely kieky isgerus aisku ir apsivemt galima
kaip ir betkokio kito saldaus gerimo.
as saviskiui duodu,tik stengiuos ribot,nes istvatina butelka paskui puse dienos ne kasnelio neisiulau
o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel...

as saviskiui duodu,tik stengiuos ribot,nes istvatina butelka paskui puse dienos ne kasnelio neisiulau

o bijoti duoti MIAU?nu nesuprantu kodel...
Tiktra tiesa del saldumo.Jei isgers visa buteliuka vlgyt neikisi