Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(Vitulka @ 2009 01 02, 12:59)
nejuokaukit  smile.gif
jei kievieną ves po tokią apklausa, bus balaganas  doh.gif

kodel balaganas?juk daug ivairiu yra temu su apklauselem
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 01 02, 13:48)
kodel balaganas?juk daug ivairiu yra temu su apklauselem

logiškai mąstant, kiek tokių, kurios nekaltybę prarado po vestuvių? respondentų būtų labai mažai, todėl apklausa menkavertė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 02, 14:02)
logiškai mąstant, kiek tokių, kurios nekaltybę prarado po vestuvių? respondentų būtų labai mažai, todėl apklausa menkavertė  smile.gif

apklausa ne kada prarado nekaltybe,o ar nesigaile jog nebande prie vestuves
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 01 02, 16:44)

Tikrai panašu, kad daug atsakinėjančių nebus. O šiaip įdomu, kiek vyrų veda nekalti, visai menkas procentėlis turbūt g.gif Manau, daugiau nesigailinčių bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukianti_stebuklo:): 02 sausio 2009 - 14:50
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 02, 15:49)
Tikrai panašu, kad daug atsakinėjančių nebus. O šiaip įdomu, kiek vyrų veda nekalti, visai menkas procentėlis turbūt  g.gif Manau, daugiau nesigailinčių bus.

kiekviena patirtis pries vedybini gyvenima yra naudinga, nes kai isbandai labai daug, paskui kai susituoki nebelieka to tokio klausimo- o jei as buciau dar isbandzius tai ir tai? o kai isteki to isbandyti paprasciausiai nebegali nes tuo metu jau isduotum zmogu(savo vyra) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2009 01 02, 17:19)
kiekviena patirtis pries vedybini gyvenima yra naudinga, nes kai isbandai labai daug, paskui kai susituoki nebelieka to tokio klausimo- o jei as buciau dar isbandzius tai ir tai? o kai isteki to isbandyti paprasciausiai nebegali nes tuo metu jau isduotum zmogu(savo vyra) cool.gif

Geriausia viską išbandyt su mylimu ir mylinčiu vyru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 01, 19:16)
Man 22, jam 32. Jis dirba, aš mokaus ir dirbu. Siekiu tapti mokslininke (ir dabar šiek tiek universitete dirbu), o tai reiškia, kad bus daug stažuočių užsieny ir pan. g.gif Bet kol baigsiu, dar TIEK laiko praeis, kad laukti išties būtų kvaila, tai galvojam jau kažką rimčiau, gal kokį gražų artimiausio rudenėlio vakarą ax.gif Reikėtų paskubėt ir dėl to, kad abu labai norim 2.gif , kone kasnakt vaikučiai būsimi sapnuojas blush2.gif

as suprantu kai abu saugo savo nekaltybe, td vyrui nera to noro tokio, bet cia suauges vyras ir sitaip zaidzia? Kazkas cia keisto g.gif as tavo vietoj lb susirupinciau, jei jam to db nereikia gal nereiks ir po vestuviu doh.gif ir nelb suprantu kas cia? Taip sugalvojei jau seniai, ar mama taip auklrjo, ar susisporijai su kuom nors? Kokia to prasme? kodel po vestuviu? Jei mylit vienas kita ir tiek ilgai kartu, tai kodel ne db? Ka pakeis vestuves? Kur tame prasme? g.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 02, 16:43)
Geriausia viską išbandyt su mylimu ir mylinčiu vyru blush2.gif

o kai nesusituoke tai vadinasi negalima myleti, ar ta meile pasikeicia kai jau muvi ziedus?
Papildyta:
tu vyresne uz mane, bet jokios logikos tavo zinutese nematau, arba gal per kvaila suprasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 01 02, 14:44)

tai aš supratau, kokia tema vyktų apklausa smile.gif todėl ir sakau, kad tokių, kurios po vestuvių prarado nekaltybę, būtų nedaug, tai ir apklausa menkavertė smile.gif
QUOTE(varshkyte @ 2009 01 02, 15:19)

na, ji galvoja, kad jai tokių klausimų nekils. Nežinant, kas yra seksas, na jo nepabandžius, nekyla tokių minčių g.gif
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 02, 16:00)
Taip sugalvojei jau seniai, ar mama taip auklrjo, ar susisporijai su kuom nors? Kokia to prasme? kodel po vestuviu? Jei mylit vienas kita ir tiek ilgai kartu, tai kodel ne db? Ka pakeis vestuves? Kur tame prasme? g.gif
Papildyta:
tu vyresne uz mane, bet jokios logikos tavo zinutese nematau, arba gal per kvaila suprasti doh.gif

taigi rašė, kad įsitikinimai neleidžia lyt. santykiaut su draugu smile.gif nori išsaugot tai tam vieninteliam ir "duot" tik vestuvių naktį smile.gif
o ką jūs kvaila vadinat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 sausio 2009 - 16:42
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 02, 17:41)
o ką jūs kvaila vadinat?  g.gif

save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 02, 18:48)

Baikit, juk kiekvienas žmogus su savais įsitikinimais (mano vienokie, jūsų kitokie), kam taip iškart save vadint? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 02, 23:05)
Baikit, juk kiekvienas žmogus su savais įsitikinimais (mano vienokie, jūsų kitokie), kam taip iškart save vadint? blink.gif

pritariu
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2009 01 02, 13:43)
greiau paklauset is kitos puses-ar mergaites nesigailit jog laiket ta nekaltybe vienam vieninteliui?klausimas toks kurioj jau turi vedybini staza

Vis dar nesigailiu. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(varshkyte @ 2009 01 02, 16:19)

Tam tikra prasme išduodi tą žmogų abiem atvejais.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 02, 17:41)
na, ji galvoja, kad jai tokių klausimų nekils.  Nežinant, kas yra seksas, na jo nepabandžius, nekyla tokių minčių  g.gif

Man tokių minčių irgi nekyla. Gal būtent todėl, kad nepatyriau (ir tikiuosi niekada nepatirti), kas yra seksas be gilesnių jausmų partneriui.
Atsakyti