Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės paieškos po vestuvių

QUOTE(Daivisima @ 2011 08 02, 12:54)
kažin ar daug tokių moterų, kurios laukia vestuvių nakties, tam kad prarastų nekaltybę g.gif poroje labai svarbų vaidmenį atlieka seksualinis gyvenimas ir nėra reikalo laukti vestuvių, tam kad atsiduoti.

drinks_cheers.gif
Idomu ar liko tokiu, nors kelias pazystu... Buvo mokykloje memeliuzes doh.gif padraugavo pusmeti ir jau vestuves kelia lotuliukas.gif Tai gal po vestuviu i lova griuva tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 12, 22:16)
drinks_cheers.gif
Idomu ar liko tokiu, nors kelias pazystu... Buvo mokykloje memeliuzes  doh.gif padraugavo pusmeti ir jau vestuves kelia  lotuliukas.gif Tai gal po vestuviu i lova griuva tada  g.gif

g.gif
Reiskia geriau - gyventi susimetus kelis metus ir po to, kaip kai kurios, kurti tema: kodel jis manes neveda?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 08 13, 22:21)
g.gif
Reiskia geriau - gyventi susimetus kelis metus ir po to, kaip kai kurios, kurti tema: kodel jis manes neveda?

Mano nuomone viskas turi vykti savu laiku... po puses metu tuoktis manau irgi rizikinga g.gif gyventi susimetus, su sugyventines statusu tai pat nelabai schmoll.gif Manau viskas turi pribresti... Draugyste, suzadetuves, kartu gyvenimas, vestuves. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 14, 11:44)
Mano nuomone viskas turi vykti savu laiku... po puses metu tuoktis manau irgi rizikinga  g.gif  gyventi susimetus, su sugyventines statusu tai pat nelabai  schmoll.gif Manau viskas turi pribresti... Draugyste, suzadetuves, kartu gyvenimas, vestuves.  g.gif

Kai kuriem tas laikas ateina ir po puses metu. Kaip, beje, sugulimui i lova - tik po vestuviu. Uz tai zmogus netampa memeliuze.
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 14, 12:44)
Mano nuomone viskas turi vykti savu laiku... po puses metu tuoktis manau irgi rizikinga  g.gif  gyventi susimetus, su sugyventines statusu tai pat nelabai  schmoll.gif Manau viskas turi pribresti... Draugyste, suzadetuves, kartu gyvenimas, vestuves.  g.gif

visi skirtingai pribresta tiems santykiams.. turiu savo tarpe drauge, kuri po nepilnu metu pazinties susituoke ir gyvena ilgai ir laimingai, turi vaikuti ir planuoja dar viena..
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2011 08 14, 11:44)
Mano nuomone viskas turi vykti savu laiku... po puses metu tuoktis manau irgi rizikinga  g.gif  gyventi susimetus, su sugyventines statusu tai pat nelabai  schmoll.gif Manau viskas turi pribresti... Draugyste, suzadetuves, kartu gyvenimas, vestuves. g.gif

Man mielesnis eiliškumas: draugystė, sužadėtuvės, vestuvės, gyvenimas kartu smile.gif
Atsakyti
pritariu - turetu buti, kaip turetu buti... biggrin.gif biggrin.gif bet jo didenybe Gyvenimas sureguliuoja savaip. smile.gif tongue.gif Juk meile, tai jausmas, kuris nelabai pavaldus protui. "Teorija sausa saka, taciau Gyvenimo vaisingas medis zydi..." smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandragora @ 2007 06 22, 18:12)
smalsu ar siais laikais dar esama merginu, kurios pirmaja vestuviu nakti gali pavadinti TA PIRMAJA 4u.gif

vestuviu naktis nebuvo pirmoji
Atsakyti
Ai, aš tai net nesusivaldžiau iki vestuvių. biggrin.gif , vestuvių naktis mums tikrai nebuvo pirmoji. smile.gif
Atsakyti
Vestuviu naktis nebutu buvusi pirmoji, tik po vestuviu buvom tokie pavarge, kad tik miego norejosi... Tiesa, bandziau tik su savo vyru ir kartu gyvenam vede jau 10 metu. Darosi smalsu, kaip su kitu butu, bet cia tik pamastymai:)
Atsakyti
Vestuvių naktis nebuvo pirmoji mums, bet medaus mėnesis po jų buvo ko gero romantiškiausias. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2011 08 15, 19:25)
visi skirtingai pribresta tiems santykiams.. turiu savo tarpe drauge, kuri po nepilnu metu pazinties susituoke ir gyvena ilgai ir laimingai, turi vaikuti ir planuoja dar viena..

mes irgi po nepilnų pažinties metų susituokėm ir jau 36 metai santokoje bigsmile.gif
Atsakyti