Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(Ieva S @ 2005 08 08, 17:01)
Turėjau ir aš nuotykių per Savo dieną.
Prieš išlydėjimą iš namų aš sėdėjau uždaryta savo kambary. Mano brangiausiasis turėjo mane išsipirkti iš pamergių ir tėvų komplimentais. Tai va, sėdžiu aš tam kambary ir girdžiu už durų šurmulį - jaunikis atvžiavo. Tuo metu žvilgt į veidrodį - o dievuliau, pamiršau antakius išsipešioti (tą visada darau pati, nes grožio salone labai nuplonina, ir tą rytą vizažistei neleidau). Daužau kumščiu į duris ir garsiai reikalauju savo kosmetikinės. Niekas negirdi, nes visi išdūmė į lauką žiūrėti, kaip mano brangiausiasis malkas kapoja (čia jam tokią užduotėlę piršlytė sugalvojo). Ir tik tada, kai jis su visa svita jau stovėjo už kambario durų ir žėrė man komplimentus (po kiekvieno komplimento jam pamergės kirpo po juostelę, kuriomis buvo aprašiotos kambario durys), į kambarį atsargiai kyštelėjo galvą viena mano draugė ir paklausė, kur laikau kosmetikinę. Kai ji atnešė man kosmetikinę, antakių išsipešiojimui buvo likę gal pusė minutės. Bet spėjau - va ką jaudulys daro.
Liūdniau buvo tada, kai po ceremonijos bažnyčioj važiuodami į kelionę per septynis tiltus pamiršom draugų porą. Jie tiesiog užsižioplino ir kažkur užtruko, o mes nesužiūrėjom ir išvažiavom. Tada jie supyko ir neatėjo net vakare į pokylį, nors skambinom, atsiprašėm, kvietėm. Dar dabar nemalonu dėl to incidento.

nelabai isivaizduoju kaip butu galima uzmirsti draugu pora g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 09, 08:48)
nelabai isivaizduoju kaip butu galima uzmirsti draugu pora  g.gif  biggrin.gif

Susidarė kvailoka situacija - visi draugai susėdo į mašinas, o mes dar nuėjome padėkoti kunigui, užtrukome šiek tiek, draugai jau net skambino ir ragino paskubėti. Natūraliai pagalvojome, kad jie sėdi viename iš automobilių. O jie, pasirodo, nublūdijo kažkur. Atrodo, ieškojo kur pastatyti savo automobilį, nors ir buvo įspėti, kad transportu bus pasirūpinta i į bažnyčią atvažiuotų taksi. Ir net neįspėjo, kad palauktume. Taip ir atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 08:19)
Susidarė kvailoka situacija - visi draugai susėdo į mašinas, o mes dar nuėjome padėkoti kunigui, užtrukome šiek tiek, draugai jau net skambino ir ragino paskubėti. Natūraliai pagalvojome, kad jie sėdi viename iš automobilių. O jie, pasirodo, nublūdijo kažkur. Atrodo, ieškojo kur pastatyti savo automobilį, nors ir buvo įspėti, kad transportu bus pasirūpinta i į bažnyčią atvažiuotų taksi. Ir net neįspėjo, kad palauktume. Taip ir atsitiko.

O tai grizti negalejot kai pastebejot?negi jie neskambino,kai neberado jusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(moshke @ 2005 08 09, 11:31)
O tai grizti negalejot kai pastebejot?negi jie neskambino,kai neberado jusu g.gif

Neskambino. O kai pastebėjome, kad jų nėra, buvome jau už Vilniaus, o laikas spaudė. Paskambinome, kvietėme pasivyti, būtume net palaukę, bet jie supyko. Nors kita vertus juk patys sudarė tokią situaciją - buvo susitarta kitaip. Bet vis tiek nesmagu.
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 09, 12:05)
Neskambino. O kai pastebėjome, kad jų nėra, buvome jau už Vilniaus, o laikas spaudė. Paskambinome, kvietėme pasivyti, būtume net palaukę, bet jie supyko. Nors kita vertus juk patys sudarė tokią situaciją - buvo susitarta kitaip. Bet vis tiek nesmagu.

Na tai ju kaltes irgi yra-patys nugrybauja,o po to dar gadina jusu svente doh.gif nors aisku,malonumo nedaug blink.gif
Atsakyti
nu, nezinau...supykti ant nuotakos,kad vestuviu diena ji kazka pamirso...juokinga smile.gif tuo labiau,kad buvo atsiprasyta ir kviesta...
Ieva S, nesiparink tongue.gif jei tai protingi zmones-viskas bus ok,o jei ne-tai kam tokiu draugu reikia? juk ne mazi vaikuciai,kad reiktu priziureti
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 09, 21:58)
nu, nezinau...supykti ant nuotakos,kad vestuviu diena ji kazka pamirso...juokinga smile.gif tuo labiau,kad buvo atsiprasyta ir kviesta...
Ieva S, nesiparink tongue.gif jei tai protingi zmones-viskas bus ok,o jei ne-tai kam tokiu draugu reikia? juk ne mazi vaikuciai,kad reiktu priziureti

Kiti svečiai irgi nustebo dėl to įsižeidimo. O mums tai ne paguoda, nes iki šiol tarp mūsų ir jų tvyro šaltukas. Tas vaikinas - geras mano vyro draugas - gal ir nebūtų įsižeidęs, jeigu ne jo kaprizingoji panelė.
Vėliau Trakuose mūsų palyda, nesulaukusi, kol fotografas baigs mus fotografuoti ir filmuoti pilies saloje, paliko mus pačius ir nudūmė valgyti saldainių ir gerti šampano. Todėl tą dieną Trakuose turistai stebėjo neįprastą vaizdą - vienišas jaunikis neša vienišą nuotaką per tiltą atgal iš salos, o kartu eina tik fotografas-operatorius ir filmuoja. O kai grįžome pas palydą, jie mums nebuvo palikę nė vieno saldainio ar sumuštinio, nors buvome išbadėję. Gal ir mums reikėjo supykti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 10, 15:04)
Kiti svečiai irgi nustebo dėl to įsižeidimo. O mums tai ne paguoda, nes iki šiol tarp mūsų ir jų tvyro šaltukas. Tas vaikinas - geras mano vyro draugas - gal ir nebūtų įsižeidęs, jeigu ne jo kaprizingoji panelė.
Vėliau Trakuose mūsų palyda, nesulaukusi, kol fotografas baigs mus fotografuoti ir filmuoti pilies saloje, paliko mus pačius ir nudūmė valgyti saldainių ir gerti šampano. Todėl tą dieną Trakuose turistai stebėjo neįprastą vaizdą - vienišas jaunikis neša vienišą nuotaką per tiltą atgal iš salos, o kartu eina tik fotografas-operatorius ir filmuoja. O kai grįžome pas palydą, jie mums nebuvo palikę nė vieno saldainio ar sumuštinio, nors buvome išbadėję. Gal ir mums reikėjo supykti? ax.gif

"Puiki" palyda blink.gif , net žodžių nėra schmoll.gif
Atsakyti

blink.gif blink.gif g.gif Ką ir bepasakysi......
Atsakyti

aha! reikejo! nuvaziavus svesti i kavine palyda susodinti prie tusciu leksciu-juk jau pavalge smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 08 09, 20:58)

tokie "draugai" tik ir turi buti vadinami kabutese blink.gif
Atsakyti
Nesupykom mes ant savo palydos. Fotografas gal pusvalandį mus vienus du fotografavo, filmavo, o buvo šaltoka, ankstyvas pavasaris, nusibodo laukti. Viena iš mano draugių buvo nestuke.gif , o žinot, kokios jos - blogiau nei maži vaikai biggrin.gif . Pradėjo zirsti, iš pradžių pasišalino gal dvi poros, po to - dar kelios ir t.t.
Bet matot, kokį vyrą gavau - niekas nelydėjo, o vis tiek nešė jis mane per tuos tiltus thumbup.gif
Dabar juokiamės prisiminę ar vaizdajuostę žiūrėdami.
Atsakyti