Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(DinDan @ 2005 09 26, 08:34)
buvo. Maniškis labai gražus buvo:) patiko pati ceremonija bažnyčioj, kun. Narbekovas vedė, tas kuris buvo per šeimos kursus Aušros vartuose dėstė. Labai šiltas zmogus. Patiko, kad oras buvo geras ir laivu smagiai visi paplaukiojom. Nepatiko viskas kas vyko šventimo vietoj, tik dėl maisto pastabų neturiu.
Dažniausiai atsitinka kas nors nemielo, net ir tokiose šventėse.

Mus irgi Narbekovas tuoke smile.gif foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 02 gruodžio 2005 - 20:08
O mums tai toks labai mielas siurprizas buvo suorganizuotas, kai mes su mano busimuoju civilineje metrikacijoje tuokemes.

Atejome i zaksa dviese, nepamenu dabar, ar mes netgi liudininkus turejom. Ziuriu gi, hole mus koks dvidesimt kleckiuku darzelinuku su savo aukletoja priesaky ir pilnais glebiukais roziu pasitinka wub.gif - mat tuo metu dirbau tokiame socialiniame projekte, kuris rupinosi vienisomis Snipiskiu rajono mamomis ir ju vaikuciais.

Tad pakvietem visus i vidu ir turejom tikriausiai prasmatniausia palyda is visu: tokie paplyse, bet rimti ir isdidus pypliai, izenge poromis i sale ir prastovejo visa ceremonija geriau kaip dideli. Paskui apipyle mane gelemis, o kai jau nebegalejau visu apglebti, tai sukiso likusias mano vyrui.

O geles, paklausit, is kur? Pasirodo, aukletoja, tokia nerealiai sauni ir sviesi moteriske, paskambino i viena geliu salona ir pasiteiravo, ar negaletu jie tokiai vat progai paaukoti geliu. O jie atveze daugiau negu kas galejo tiketis.

Na o “tikrosios” vestuves, baznycioje, irgi neapsiejo be savu kuriozu. Norejome miniatiuriniu vestuviu, intymios sventes mums ir musu artimiausiems zmonems. Beveik taip ir buvo. I prasmatnu restorana ejome desimt galvu: mes, abieju tevai, broliai seserys ir … nuomotos masinos vairuotojas. Mat mano mamai atrode nedovanotinas netaktas leisti zmogui kelias valandas musu visu laukti masinoje. g.gif
Atsakyti
Mano geriausios draugės vestuvės (priešdaug daug metų....), aš pirm kartą gyvenime - pirmoji pamergė... blush2.gif likus keliom savaitėm iki vestuvių mano draugas atsisakė eiti, nes ... tuo metu tikriausiai dirbs doh.gif (darbo jis taip ir nesusirado...). Pirmą kartą gyvenime man darė šikuoseną kirpykloje.... mano plaukai - iki juosmens thumbup.gif vakaro ji taip ir nesulaukė.... tongue.gif jaunoji per paskutinę savaitę nuo nervų taip sukūdo, kad vestuvių rytą aš jai greituoju būdu siaurinau suknelę - tiesiai ant jos thumbup.gif (tas pats manevras buvo atliktas ir antrą vestuvių dieną su kostiumeliu). Bepuošdama mašinas kažkur pasidėjau puokštę.... prie Bažnyčios paproliai jau norėjo eit iš gazono man gėlių priskint... bažnyčioje, tokioje rimtyje visi stovime, staiga užgieda vargonininkas ir aš pradedu juoktis... (juostoje tai atrodo komiškai, nes pradeda juoktis jau visi).
Atsakyti
Kazkas cia jau pasakojo apie V.Peckienes tortus. Ta va , pries daug metu jie tu tortu neipakuodavo niekaip, nezinau kaip dabar . Teciui atidave tiesiog ant veidrodzio, jis turejo vezti i sodyba 40km zvyrkeliu. Tai mano sesuo du didziulius tortus ant kiekvienos rankos po viena visa kelia veze ir keike doh.gif . O vestuviu ryta rankas jai skaudejo kaip nuo stangu doh.gif biggrin.gif
O brangusis vestuviu ryta viena Savanoriu sankryza pervaziavo degant raudonai sviesoforo sviesai blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 21 kovo 2006 - 00:25
as irgi papasakosiu kuriozus is 3 vestuviu.
drauges vestuvese ir juokemes ir verkem.zodziu,vestuves ziema ir kai jaunasis atvaziavo pasiimt jaunosios,pats linksmumas kai reikejo iseit.per nakti stipriai pasalo ir apsalo namo laiptai.jaunieji nulipo,mes(liudininkai) nulipo,o ponas pirslys su svocia labai linksmai paslyde nusirideno laiptais.na bent jau tiek gerai kad nieko neatsitiko.jau svenciant salej jaunajai besisukant polkos ritmu atsisega jos vestuvines sukneles uztrauktukas,tai mano vyras bande uzsegt ir prignybo oda.bet irgi isgyvenom.bet kai pradejom pjausyt vestuvinius tortus ir juose radom KUOKSTUS PLAUKU cia tai jau buvo virsune.jei ka tortai gaminti pagal uzsakyma pieno bare.
per drauges vestuves buvo 1 kuriozas bet nelabai linksmas.fotografas sugalvojo nufotografuoti jaunuosius prie kazkokio ten medzio,visa svita buvus kartu niekaip negalejom suprast kas ten grazaus prie to apdegusio medzio.zodziu,tuo momentu pro juos dideliu greiciu pralekia automobilis.lyg ir nieko tokio,tik kada jaunuosius padengia tamsi vandens ir purvo banga,mes issigandom.jaunieji stovejo prie dideles balos,o po to kai pravaziavo masina jaunieji stovejo didelej baloj.jaunojo juodas kostiumas pasidare neaiskios spalvos,o jaunosios didele ir pusta princeses suknele tapo rudai pilka.
o dabar mano vestuves.tikejaus kad bent jos apsieis be kuriozu,bet klydau...po visu ceremoniju nusprendem pasiplaukioti laivu trakuose.pasiplaukiojimas baigesi tuo kai pabrolys atsistojo sakyti tosta ir neaisku kaip,bet sugebejo iskristi is laivo.linksma buvo ir pabrolys linksmai sureagavo,sako:o man jau karsta buvo...
na o vakaras baiges nelabai linksmai-mano vyras ir pabroliai isivele i mustynes su mano buvusiuoju.kita diena darem vaikinams makiaza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 03 22, 18:11)

o dabar mano vestuves.tikejaus kad bent jos apsieis be kuriozu,bet klydau...po visu ceremoniju nusprendem pasiplaukioti laivu trakuose.pasiplaukiojimas baigesi tuo kai pabrolys atsistojo sakyti tosta ir neaisku kaip,bet sugebejo iskristi is laivo.linksma buvo ir pabrolys linksmai sureagavo,sako:o man jau karsta buvo...
na o vakaras baiges nelabai linksmai-mano vyras ir pabroliai isivele i mustynes su mano buvusiuoju.kita diena darem vaikinams makiaza  thumbup.gif

na kaip sakoma, kiek vestuviu tiek koriozu biggrin.gif

o tai tavo ex labai pavydus negalejo susitaikyti su praradimu, kad jau tokiu priemoniu tavo dabartiniam vyrui reikejo imtis? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 03 22, 18:11)
na o vakaras baiges nelabai linksmai-mano vyras ir pabroliai isivele i mustynes su mano buvusiuoju.kita diena darem vaikinams makiaza  thumbup.gif

O ką TAVO buvusysis veikė TAVO vestuvėse? blink.gif
Atsakyti
ka veike, greiciau atsakyk
Atsakyti
zodziu niekas mano buvusiojo nekviete i vestuves,jis vakare girtas pats atvaziavo.atveze dovanu laidotuviu vainika su uzrasu "LAIMINGO GYVENIMO".
mums nelabai linksma pasirode.
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 03 27, 18:29)
zodziu niekas mano buvusiojo nekviete i vestuves,jis vakare girtas pats atvaziavo.atveze dovanu laidotuviu vainika su uzrasu "LAIMINGO GYVENIMO".
mums nelabai linksma pasirode.

Siaubas!!! Man atrodo tada nebutu reikeja nei vyrelio, pati buciau nosi ismalus gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2006 03 27, 19:39)
Siaubas!!! Man atrodo tada nebutu reikeja nei vyrelio, pati buciau nosi ismalus gun_bandana.gif

aha, o as nusiimciau batus ir su kablu jam...zinotu koks laimingas gyvenimas ligonineje lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu joooo, merginos.. Prisiskaičiau čia visokių įdomybių doh.gif
Galvojau, kad pas mane tai tikrai nieko tokio keisto neįvyko. Bet irgi vieną šposą prisiminiau..
Mes TĄ dieną šventę darėme tik bažnyčioj ir rinkomės į ją atskirai-būsimas vyras su pulku, su piršliais jau laukė manęs su tėvais...
Taigi, ruošiamės išvažiuot iš namų į bažnyčią - tėtė savo batų neranda. Mato, kad vieni yra, bet per maži. Pasirodo- sesers vyras išvažiuodamas iš mūsų ne tuos užsidėjo doh.gif hihihi.gif
Paskui svainis pasakoja: važiuoju ir galvoju, nu va kokius gerus batus nusipirkau- nauji, o visai nespaudžia.. biggrin.gif
Atsakyti