Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

QUOTE(Salomeja @ 2006 09 15, 13:37)
tai skambina berniukai i duris, ir pasitinka ten juos su duona ir druska lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su ta duona ir druska ir aš bajeriuką - kurjoziuką prisiminiau biggrin.gif
Grįžtam mes po visų gamtų, fotografavimųsi ir t.t. į šventimo vietą, kur mus, žinoma, pasitinka tėvai su duona, druska ir... mineralinio stikliukais... biggrin.gif
Bet mano naujai iškeptas vyrelis kažkodėl nepamatė, kad ta "degtinytė" su burbuliukais... doh.gif
Po vestuvių pasakoja man: stoviu, žiūriu į tą stikliuką ir galvoju "jie ka visai user posted image user posted image po tokią pilną pripylė"

Net vaizdajuostėj matosi, kaip jis ne iki dugno išgeria pirmu ypu, o tik supratęs, kas ten per skystimėlis, "damuša" iki galo... thumbup.gif
Atsakyti
mum tai buvo taip kad visi sveciai susirinko,o mes dar su vyru nespejome ateiti, kazkas pasake,zmogui kuris turejo paleisti fejerverkus kad jau visi susirinko ir fejerverku mes taip ir likome su vyreliu nemate wink.gif doh.gif , o kai nuejome torto pjauti, ziurim musu tortas jau prapjautas doh.gif . o ji prapjove nepatenkinta pirslio zmona, nes mat ne ja i pirslienes paemem, tai galvojau ja uzmusiu ta akimirka bash.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigita-Dani: 16 rugsėjo 2006 - 21:55
QUOTE(Sigita-Dani @ 2006 09 16, 23:56)
mum tai buvo taip kad visi sveciai susirinko,o mes dar su vyru nespejome ateiti, kazkas pasake,zmogui kuris turejo paleisti fejerverkus kad jau visi susirinko ir fejerverku mes taip ir likome su vyreliu nemate  wink.gif  doh.gif , o kai nuejome torto pjauti, ziurim musu tortas jau prapjautas  doh.gif . o ji prapjove nepatenkinta pirslio zmona, nes mat ne ja i pirslienes paemem, tai galvojau ja uzmusiu ta akimirka  bash.gif  gun_rifle.gif

del torto tai siaubas. Nu as tai irgi labai supykciau.
Atsakyti
QUOTE(Jolitux @ 2006 09 15, 14:34)
Su ta duona ir druska ir aš bajeriuką - kurjoziuką prisiminiau  biggrin.gif
Grįžtam mes po visų gamtų, fotografavimųsi ir t.t.  į šventimo vietą, kur mus, žinoma, pasitinka tėvai su duona, druska ir... mineralinio stikliukais...  biggrin.gif

Zinokit, su tais ''stikliukais'' mums irgi buvo... Na, tiesiog as visada buvau isitikinus, kad tevai pasitinka su degtines stikliukais. blush2.gif Ir jau pasiruosiau maktelt ta cierkele, o kai nurijau ir suupratau, kad ten vanduo, feeee... tikrai nesitikejau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2006 09 17, 17:38)
Zinokit, su tais ''stikliukais'' mums irgi buvo... Na, tiesiog as visada buvau isitikinus, kad tevai pasitinka su degtines stikliukais.  blush2.gif Ir jau pasiruosiau maktelt ta cierkele, o kai nurijau ir suupratau, kad ten vanduo, feeee...  tikrai nesitikejau...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nezinau,kaip pas visus kitus, bet mus tevai tai su degtine pasitiko, tai iki dugno niekaip nesugebejau isgerti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 09 15, 12:46)
o va cia tai jau visai nejuokinga  g.gif  reiketu PROGINIAMS TORTAMS didele antireklamos kampanija suorganizuoti  cool.gif kas jau aks, bet vestuves-sventas reikalas  mirksiukas.gif

man kosmetolege irgi pasake, kad del jaunju ir nesciuju jei aju reikia, tai bet kada ir bet kur smile.gif Teisingas poziuris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2006 09 18, 13:26)
man kosmetolege irgi pasake, kad del jaunju ir nesciuju jei aju reikia, tai bet kada ir bet kur smile.gif Teisingas poziuris  thumbup.gif

Jus visiskai teisios.. O kai jaunajai dar asaros del to tekejo, visas makiazas ejo velniop, tai norejosi paciai nulekt i Proginius Tortus ir trinkteleti ten kam nors
bash.gif
Atsakyti
Per mūsų pirmajį valsą liūdininkai buvo pasiruošę muilo burburbulų putimui. Išdalijo keliems žmonėms po indelį su burbulais ir visi tuos burbulus pradėjo pusti. Iš pradžių viskas buvo labai gražu ir romantiška, kol nuo tų burbulų grindys nepavirto čiuožykla. Aišku - paslydau ir tik vyro dėka vos neatsidūriau ant grindų. Apsidairau - ogi aš ne vieniša - pusė porų iškritę arba krenta, o kurie dar laikosi ant kojų, tie demonstruoja dailiojo čiuožimo įgūdžius.

Kieivieną kartą prisiminusi tą vaizdelį juokas ima biggrin.gif

Galėjom geriau iš vakaro ne valsą mokintis, o į čiuožyklą nueiti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ramutev @ 2006 09 28, 13:26)
Per mūsų pirmajį valsą liūdininkai buvo pasiruošę muilo burburbulų putimui. Išdalijo keliems žmonėms po indelį su burbulais ir visi tuos burbulus pradėjo pusti. Iš pradžių viskas buvo labai gražu ir romantiška, kol nuo tų burbulų grindys nepavirto čiuožykla. Aišku - paslydau ir tik vyro dėka vos neatsidūriau ant grindų. Apsidairau - ogi aš ne vieniša - pusė porų iškritę arba krenta, o kurie dar laikosi ant kojų, tie demonstruoja dailiojo čiuožimo įgūdžius.

Kieivieną kartą prisiminusi tą vaizdelį juokas ima  biggrin.gif

Galėjom geriau iš vakaro ne valsą mokintis, o į čiuožyklą nueiti  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif as kazkur jau buvau girdejusi si bairi, tai mes is karto pamate kavibnes grindis atsisakem to sumanymo cool.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2006 10 03, 12:11)
thumbup.gif    thumbup.gif  as kazkur jau buvau girdejusi si bairi, tai mes is karto pamate kavibnes grindis atsisakem to sumanymo  cool.gif  smartass.gif

nu jo, cia tai geras, noreciau toki vaizdeli pamatyt wink.gif cia apie slidinejima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ramutev @ 2006 09 28, 11:26)

Kieivieną kartą prisiminusi tą vaizdelį juokas ima  biggrin.gif

Galėjom geriau iš vakaro ne valsą mokintis, o į čiuožyklą nueiti  biggrin.gif

labai idomu ar kamera uzfiksavo dailuji ciuozyma? biggrin.gif Butu smagu pasiziureti. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hi, smagu taip prisiminti kuriozus, aisku, po kurio laiko biggrin.gif Pas mane irgi buvo vienas, kuris tuo metu visai neatrode juokingas ...bet dabar vsiai nieko biggrin.gif Mes kai buvome baznycioje, klausemes kunigo...Tik kad babach kazkas uz nugaru, lyg puodai kokie kirsu, taip su aidu tokiu, na kaip baznycioje lotuliukas.gif as su vyru aisku nei krust, toliau i kuniga spoksom..o va pabroliai, tai sake visi alei vieno uzsisuke spoksojo lotuliukas.gif pamirso, kad vestuves vyksta net lotuliukas.gif O pasirodo, ten issikrido musu balandeliai paruosti, nukrito narvelio dugnas doh.gif
Atsakyti