Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

Na va, prabego ir mano vestuves. wub.gif
Kuriozu per jas beveik nebuvo, arba as ju tiesiog nepastebejau, nes buvau labai atsipalaidavusi ir i nieka nekreipiau demesio, tik i savo mylimaji. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
O siap, vaziuodami i gamta pasifotografuoti pasiklydome miske, na bet skemingai suradome kelia atgal. thumbup.gif Kas dar buvo nesklandaus as nelabai ir bepamenu... g.gif Siaip viskas buvo labai grazu. ax.gif
Beje, uzjauciu nuotaka kuriai su tortu nepasiseke. As taip pat savaji vestuvini torta uzsakinejau Mazojoj Ragainej, taciau su jais mums jokiu problemu nebuvo. Tortas buvo pagamintas laiku ir labai skaniai iskeptas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 06 25, 12:02)
Na va, prabego ir mano vestuves.  wub.gif 
Kuriozu per jas beveik nebuvo, arba as ju tiesiog nepastebejau, nes buvau labai atsipalaidavusi ir i nieka nekreipiau demesio, tik i savo mylimaji.  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif 
O siap, vaziuodami i gamta pasifotografuoti pasiklydome miske, na bet skemingai suradome kelia atgal.  thumbup.gif  Kas dar buvo nesklandaus as nelabai ir bepamenu... g.gif  Siaip viskas buvo labai grazu.  ax.gif 
Beje, uzjauciu nuotaka kuriai su tortu nepasiseke. As taip pat savaji vestuvini torta uzsakinejau Mazojoj Ragainej, taciau su jais mums jokiu problemu nebuvo. Tortas buvo pagamintas laiku ir labai skaniai iskeptas.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif musu irgi mazoji ragaine nenuvyle ir labai skanu torta iskepe smile.gif
triju aukstu - trijuskoniu smile.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 07 02, 05:33)
drinks_cheers.gif musu irgi mazoji ragaine nenuvyle ir labai skanu torta iskepe smile.gif
triju aukstu - trijuskoniu smile.gif
thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mums pasiseke. drinks_cheers.gif Tik idomu kodel ta pati firma kitus jaunuosius pavede? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 07 02, 15:00)
drinks_cheers.gif Mums pasiseke.  drinks_cheers.gif  Tik idomu kodel ta pati firma kitus jaunuosius pavede?  g.gif

tai gal skirtumas tas yra, kad galskirtingose vietose uzsakinejo, nesvarbu, kad mazojoj ragainej visos smile.gif
mes pvz ju parduotuvej kuri gedo pr. yra uzsakinejom smile.gif
o kitos gal kitur uzsakinejo smile.gif
ai visur visko buna....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 02 liepos 2007 - 18:16
QUOTE(ritavi @ 2007 03 25, 19:10)
Ai, tiesa dar  doh.gif Jau antra diena apziurinejant dovanas, t.y. skaitant atvirutes ir tikrinanat vokelius  blush2.gif atradom viena su normalia suma, kuri pasirase "Danute ir seneliai".... Abu su SB susizvalgem ir likom nesuprate, nes nei pas viena tarp pazistamu, o tuo labiau sveikintoju tokiu nebuvo  blink.gif  blink.gif

thumbup.gif thumbup.gif o cia tai super!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2005 01 24, 14:46)
Kazkada seniai seniai vestuviu diena kirpeja sukuodama ir bandydama sustabdyti mano upeliais begancias asaras, pasake, kad nebuna vestuviu be kuriozu  ax.gif  Vieniem masinos rata nuleido pakeliui i baznycia, kitiem vejas nunese jaunosios nuometa, tretiems kunigas pamirso atvykti i baznycia. Man asmeniskai visa svente is paties ryto sugadino makiaziste, sugebejusi pamirsti, kad mes susitariusios  blink.gif  cry.gif  Anksti ryta bliaudamai teko ieskoti kitos  cry.gif 

Pasidalinkite savo vestuviniais dziaugsmeliais  biggrin.gif  (Prasau sitos temos neperkelti i "Vestuves", nes ten vyksta tik pasiruosimai siai sventei, dar niekas nepatirta). Paplepekime  ax.gif  4u.gif

Atsakyti
Pagaliau jau esu - IENE biggrin.gif , bet galejau ja ir netapti, ta ipatingaji ryta su savo brangiausiuoju nuvaziavom susirinkti savo liudininku jis pasieme savo drauga as savo drauge jai pasakiau pries menesi , kad BUTINAI pasiimtu pasa, nes kitaip as nebusiu - iene biggrin.gif na aisku moteris kaip visada yra pareigingesnes, nei vyrai tai su ja problemu nebvo, na tai va sedim jau visi masinoj CMB biure turim buti ligiai 11 val , o laikrodukas jau rode 10.45 jau nuvaziave puse kelio paklausiau ar visi turi pasus vyro draugas nustebes sako " O KA JO REKIA?" aisku as biggrin.gif bet mintyse doh.gif dar karta kalusiu turi teises, o tas aisku pasake " NE" man dar labiau doh.gif doh.gif doh.gif , na ka apsisukem ir pas ji namo prie doh.gif doh.gif CMB buvom ligai 11 val tevu ir sveciu pirmi zodziai buvo ne " LABAS" , o " KUR JUS BUVOT GALVOJOM KAD JAU VESTUVIU NEBEBUS" (beja tas mano vyo draugas pries 3 savaites tuose paciuose CMB buvo kitu musu draugu vestuvese liudininku zmogus kaip ir praktikos jau turejo, bet vis tiek sugebejo pasisykti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) na bet viskas dabar ok. Galiu dabar tvirtai pasakyti kad visose vestuvese buna KURIJOZU biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 07 liepos 2007 - 19:43
Nu tikrai buna kuriozu vestuvese....
Papildyta:
verysad.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na o mano puseseres vestuvese, kurios buvo pries dvi savaites, suknele apipyle raudonu vynu doh.gif tai ivyko kai viena pora is liudininku sveikino jaunuosius ir iteikinejo dovanas - netycia uzkabino taure ir ta krito tiesiai ant jaunosios baltos sukneles doh.gif doh.gif doh.gif iskart isivyravo mirtina tyla...bet nuotaka greitai surado iseiti - apipyle savo suknele baltu vynu ir problema issisprende thumbup.gif
Atsakyti
Ta prasme ir dėmių neliko? blink.gif laugh.gif
Atsakyti
niu neliko thumbup.gif gal is labai arti ir matesi kokios nors demeles, bet tik laaaaaabai gerai isiziurejus, o niekas ir nesistenge iziureti tu demeliu 4u.gif biggrin.gif na gerai, kad nors iseiti surado, nes nelabai graziai atrodytu nuotaka su raudona didziule deme ant sukneles doh.gif doh.gif bent jau kitos dabar zinos atsitikus tokiai nelaimei ka daryti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giorni_: 10 liepos 2007 - 11:20
na cia tai super patarimas thumbup.gif
Atsakyti