Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriozai per vestuves

Wat cia tai kosmaras doh.gif Wat jaunosios wietoj tai tikriausiai buciau i zeme ar kur kitur susmegus
Atsakyti
thumbup.gif nu ir istorija - numirciau is gedos, o vyrui turbut tokia pirti iskelciau, o paskui zliumciau ax.gif
Atsakyti
Dieve...negaliu nesijuokt, ir tu zmoniu gaila, ypac isrengtos jaunosios biggrin.gif biggrin.gif g.gif
Baisiausias vestuviu kosmaras..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2005 03 03, 18:34)
Dieve...negaliu nesijuokt, ir tu zmoniu gaila, ypac isrengtos jaunosios biggrin.gif  biggrin.gif  g.gif
Baisiausias vestuviu kosmaras..

Ne baisiausias vestuviu kosmaras,tikrai ne baisiausias,kas nores paskaityti mano istorija,ji vestuves ir laidotuves...
Gal ne vieta ir ne laikas tokiam graziam skyrelyje rasyti tokius dalykus,bet taip buna net ir per graziausia jusu gyvenimo diena......
Todel noriu pasakyti,bukite ir sia diena labai atsargus ,nors atrodys,kad visos zvaigzdes linki jums pacio geriausio.....
Atsakyti
Is kai kuriu pasakojimu smagiai pasijuokiau. biggrin.gif
Atsakyti
nu ir bajeriai cia biggrin.gif thumbup.gif per mano vestuv4es dideliu kuriozu tai kaip ir nebuvo...tik vat sugedo liftas ir man is 9 auksto teko pesciom leistis(kai grizom po baliaus liftas veike) ir santuoku rumuose priimti velavo visa valanda! wacko.gif
Atsakyti
Nu prisizvengiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nerealiai
Sugebek tu man sitaip nuotaka išrengt. Nušaučiau vietoj vyreli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na, per mano vestuves kaip ir nieko neatsitiko tokio įdomaus... O va pažįstamiems buvo bajeris, kai jie nuvažiavo tuoktis į tokią Marijampolės rajono bažnytėlę viename kaimuke. Kunigėlis buvo senas (dabar, atrodo, jis jau miręs). Jis pulką sutiko prie klebonijos durų, kviečia užeit vidun. Nori užeit piršliai ir jaunieji, jis ne, girdi, visi užeikit, čia ir sutuoks, nes bažnyčia nevalyta... Užeina, jis deda tą didelę knygą, kurioje viską rašo, ant taukuoto stalo, puola rašyt, o neprimato, neįžiūri.. Žodžiu piršlienė paima iš jo parkerį, surašo, ką reikia, o kunigas velkasi savo sutaną ir jau ruošiasi toje pat virtuvėje pradėti santuokos ceremoniją... verysad.gif Prie šeimininkės, prie čia pat verdančių puodų... Gerai kad piršys ar operatorius jį visgi įtikino to nedaryti... Tada klebonėlis nusivedė visą pulką į savo apartamentus: kambarys tamsus, apkuistas, lova metaliniais galais, neklota, patalynė nešvari... Pastatė prie tos lovos ir pradėjo melstis, krapylu pamojavo- tipo, eikit, ir gyvenkit laimingai thumbup.gif Visi apakę buvo... O operatorius paskui juokėsi, kad jam reikėjo labai stengtis, kad kamera klebono patalų "neįamžintų"... biggrin.gif
Atsakyti
košmaras aš tai neturėčiau kur akių dėt schmoll.gif
Atsakyti
blink.gif cia reiktu prie siaubiaku prideti doh.gif
Atsakyti
na kaip taip galima.
tikrai net sunku patiket
Atsakyti
mano vestuvių kuriozai buvo gana linksmi, na man jie tokie atrodė, nes aišku todėl, jog baigės laimingai smile.gif tai va:
pasiėmusi suknelę ketvirtadienį, pasimatavau ją, norėdama močuitei pasirodyt, paprašiau sesers kad pakeltų ant rankų, na pažėt kaip panešt reiks jaunikiui, suknelė sveria 10kg gal daygiau, tai ji paimė ant rankų irsunki gi pasidariau, tai antgal atsilošė, o man rankovė suknelės nuplyšo smile.gif išsigandau, siekiau nuo stalo veidrodėlį, ir kita nuplyšo, na varžė mane jos bisški, bu pečiai platūs.. sad.gif na ką sugalvojau vešt pas siuvėja, o močiutė sako sijonas per žemai, kilst jį aujkštyn, atsisėdau ant sofos batus apsiaut ir sagos ištrūko. sulūžo jos smile.gif pasijaučiau kaip dramblienė, bet nieko, gerai, kad jaunikis sutiko nuvešt į saloną, o ten papasakojau moteriškėm kaip kas atsitiko, jos labai atsiprašė, ir puolė taisyti, laukdama, kol sutaisys suknelę pasimatavau vestuvinį žiedą, ir.. iki kauliuko jis man betilpo. sad.gif puolėm pas juvelyrą, vienas plėstuko neturėjo, tai kito ieškojom, gerai, suradom paplatino. tada pasiėmiau suknelę ir viskas. smile.gif daugiau nieko nebuvo blogo, na gal tik striokas, kad pamergės atėjusios mane dar su triusikiukais sutiko, tai padėjo apsirenti, bu užtrukau makiažą darytis smile.gif gerai, kad šalia namų salonas, tai greit parbėgau. per vestuves porą kartų ant suknelės užlipau, bet nenukritau, (liepiau salone padaryti tokio ilgio kad žeme vilktųsi tai todėl taip ir gavos. ai, kai reikėjo į limuziną pirmą kart sėsti, tai 10 min galvojau kurį galą pradėti pirmą kišti, sugalvojau, jog geriausia pirma užpakaliuką sodinti (o jis buvo ypač platus, tai su traukimo jėga iš vidaus ir stūmimo iš išorės atsisėdau ) aišku, šalia manęs jaunikis vos tilpo, o priešais sėdintys kojytes nuogas galėjo apžiūrinėti, bet po kelių užsėdimų, pripratau prie gabaritų, ir lengviau jaučiaus. smile.gif dar bajeris, kai per piršlių polkutę piršlienė už kolonos užkliuvo ir pergriuvo, bet labai grakščiai ir be susižeidimų, tai gerai buvo smile.gif jokių rimtų dalykų nenutiko, bet ir gerai. smile.gif tai va, jei dar ką prisiminsiu tokio, parašysiu smile.gif
Atsakyti