pusta korsetine suknele su plunksnomis
juokauju...ka turit tai ir renkites,sortukus,suknute,sijonuka...bile ka...aisku,yra "egzemplioriu",kurie prisiveza blizganciu aukstakulniu ir blizgamciu sukienku
ir dar issimaliavot nepamirsta kaip eidamos i stoti padirbet
bet ci dazniausiai ruskes, bet pasitaiko ir musu grazuoliu
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 05, 07:59)
Nu nelinksmai
ar jus cia rimtai ar juokaujat del tu kostiuminiu kelniu ir batu?
baikit bajerius,kas vezasi i Turkija ar kitus kurortus kostiumines kelnes ar batus?
jei jau taip sventiskai nori atrodyt jusu vyras tai pilnai pakaks dzinsu ir "basanoskiu" ar slepeciu ne gariunsku uz 10 lituku.maniskis irgi pernai buvo dzinsus isimetes, tai tik karta apsivilko, kai vazinejomes su motoroleriu, kad kritimo atveju neapsibaladot koju
neissipuoski jus kai "ruso turisto",va sitie akurat ir vaiskto ten pasipuose sortais ir sliopkem ant kojiniu, nepakartojamas vaizdelis
ir mergos su nuplaukusiu ryskiausiu makiazu deginasi,o vakare tai ....ai gal patyliu
baikit bajerius,kas vezasi i Turkija ar kitus kurortus kostiumines kelnes ar batus?
neissipuoski jus kai "ruso turisto",va sitie akurat ir vaiskto ten pasipuose sortais ir sliopkem ant kojiniu, nepakartojamas vaizdelis
QUOTE(blackkiss @ 2007 07 05, 12:31)
Plaukei Dalamano upe? Ten ketvirtos kategorijos raftingas, yra tokių slenksčių, kur jokios liemenės negelbsti, baisūs sūkuriai, tuoj praryja
Dėl rūbelių,tai jei Kemere į klubą bandytumėt eiti,tai gal truputį padoriau negu šortai reikėtų(čia vyrams),nes apsaugai dar kas ne taip gali susirodyti
žinot,apsauga kartais mėgsta savo valdžią pademonstruoti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 05, 12:18)
ar jus cia rimtai ar juokaujat del tu kostiuminiu kelniu ir batu?
jei jau taip sventiskai nori atrodyt jusu vyras tai pilnai pakaks dzinsu ir "basanoskiu" ar slepeciu ne gariunsku uz 10 lituku.
Na, mes norėjom nuvaryt į klubą pasišokt, tai viešbutyje pasakė, kd VYRAMS reikia ilgų kelnių ir batų ( ne basučių ).. toks pas juos , jei konkrečiai INFERNO, aprangos kodas. Kai pasakėm, kad neturim, tai sako, na, galim paskambint, paprašyt, kad apsauga įleistų... Bet man jau buvo atšokęs noras eit, galvoju, atodysim kaip baltos varnos
Nežinau, kaip turkiškoj nakty, gal ten ir kitaip...
Su bridžais INFERNO klube vyrų buvo,na porą tai tikrai mačiau.Bet aš geriau padoriau atrodysiu,negu būsiu nuvaryta nuo durų
todel keletą klubinių rūbelių įsimečiau.Blizgučių,kokteilinių suknių ir pan. neturėjau,ėjau tokiais rūbais,kaip ir lietuvoje,na gal kiek atviresniais,karšta ten
Dėl draudimo raftinge supratimo neturiu,aš tik apie pažintines kalbėjau.
Dėl draudimo raftinge supratimo neturiu,aš tik apie pažintines kalbėjau.
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 07 05, 15:21)
Na va, tai matau, kad tikrai nepamaisys pasiimti padoresnes kelnes vyrui, batus ir man - kokteiline suknute.
Papildyta:
Man kazkaip atrodo, kad etiketas gal nelabai leidzia i sventiskesnius vakarus eiti su sportiniais sortais...
Papildyta:
Man kazkaip atrodo, kad etiketas gal nelabai leidzia i sventiskesnius vakarus eiti su sportiniais sortais...
Papildyta:
QUOTE(_mamka_ @ 2007 07 05, 15:38)
Jus kaip sau norit
bet vaziuodama atostogauti, to ir tikiuosi, o jei viesbutis ar klubas reikalauja kelniu ar net kostiumo, tai man ne atostogos, o suvarzymas
Na, bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu
Na, bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu
Kostiumu nereikalauja niekur.O juk ir turi teisę rinktis.Pasirink 2* viešbutį, eik tik į paplūdimį ir pakaks ir šortų.Bet jei renkiesi aukštesnės klasės viešbutį ar klubą, tai ir turi paisit jų taisykles.Ir jokiu budu to nevadinčiau suvaržymu.Tokios taisyklės.Tiesiog reikia žinoti ko nori, ir teisingai pasirinkti.
Dar turėčiau mažą pastebėjimą dėl aprangos. Moterims į klubą kaip supratau bridžai ir pan. tinka
, o turkų vyrai ( aptarnaujantis personalas ) bent jau mūsų viešbutyje dauguma buvo su ilgom kelnėm ir batais
. Aš niekaip negalėjau suprast, kodėl
, juk taip karšta
. Bat, matyt, pas juos taip priimta: lengvesnė apranga tik paplūdimyje. O Kemero mieste kaip tai nepastebėjau tokio didelio "fifizmo" kaip Palangoj
.
QUOTE(As
@ 2007 07 05, 19:13)
Dar turėčiau mažą pastebėjimą dėl aprangos. Moterims į klubą kaip supratau bridžai ir pan. tinka
, o turkų vyrai ( aptarnaujantis personalas ) bent jau mūsų viešbutyje dauguma buvo su ilgom kelnėm ir batais
. Aš niekaip negalėjau suprast, kodėl
, juk taip karšta
. Bat, matyt, pas juos taip priimta: lengvesnė apranga tik paplūdimyje. O Kemero mieste kaip tai nepastebėjau tokio didelio "fifizmo" kaip Palangoj
.
Nu eina sau... visai nenoriu tu sukneliu, bet man 3*** tikuosi ir nereikes
QUOTE(ziogiux @ 2007 07 05, 20:21)
Labai gerai ir nesiparink, nes teisingai pasirinkai viešbutį.
Tiesiog manau jei jau viešbučiams norint gauti daugiau žvaigždučių-reikia siųlyti didesnį ir kokybiškesnį paslaugų paketą. Tai kainuoja nemažas investicijas.Ar tai neturėtu atsiliepti ir viešbučio lankytojams?Jei jau žmogus sugeba ipirkti tokį viešbutį, manau tiesiog privalo gerbt viešbučio statusą. Juk mes reiškiam nepasitenkinimą blogai suteiktom paslaugom, ar netinkamu aptarnavimu.Kodėl viešbučio administracija negalėtu reikšt pageidavimo dėl aprangos stiliaus ?
Juk jei pas mus eini i a la carte restoraną atitinkamai apsirenges, tai kodėl išvykus atostogauti turi būti užmirštamos etiketo taisyklės? Ar mes negerbiam tos šalies kurioje esam, ar patys saves? Juk lig ir ne aborigenai.
O ir yra "laukinio poilsio"galimybių, kur tinka bet kokia apranga.
QUOTE(kardivina @ 2007 07 03, 08:17)
tik patys geriausi, nors gulbiu kambarines nelankstys ir vakariene nebus pati sustriausia, bet prie pat juros ir gan ramus, nes turistai pagrinde vokieciai buvo (pernai)