Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

pusta korsetine suknele su plunksnomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju...ka turit tai ir renkites,sortukus,suknute,sijonuka...bile ka...aisku,yra "egzemplioriu",kurie prisiveza blizganciu aukstakulniu ir blizgamciu sukienku thumbup.gif thumbup.gif ir dar issimaliavot nepamirsta kaip eidamos i stoti padirbet tongue.gif bet ci dazniausiai ruskes, bet pasitaiko ir musu grazuoliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 05, 07:59)
Nuskendo upeje? blink.gif  blink.gif ir cia su tokiu linksmumo pasakoji,Smurka???

Nu nelinksmai sad.gif Iškrito raftinguodama ir viskas verysad.gif
Atsakyti
ar jus cia rimtai ar juokaujat del tu kostiuminiu kelniu ir batu? blink.gif blink.gif
baikit bajerius,kas vezasi i Turkija ar kitus kurortus kostiumines kelnes ar batus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei jau taip sventiskai nori atrodyt jusu vyras tai pilnai pakaks dzinsu ir "basanoskiu" ar slepeciu ne gariunsku uz 10 lituku.maniskis irgi pernai buvo dzinsus isimetes, tai tik karta apsivilko, kai vazinejomes su motoroleriu, kad kritimo atveju neapsibaladot koju 4u.gif
neissipuoski jus kai "ruso turisto",va sitie akurat ir vaiskto ten pasipuose sortais ir sliopkem ant kojiniu, nepakartojamas vaizdelis thumbup.gif thumbup.gif ir mergos su nuplaukusiu ryskiausiu makiazu deginasi,o vakare tai ....ai gal patyliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 07 05, 12:31)
palaukit, o tai ką liemenių gelbėjimosi neužvelka?? blink.gif

Plaukei Dalamano upe? Ten ketvirtos kategorijos raftingas, yra tokių slenksčių, kur jokios liemenės negelbsti, baisūs sūkuriai, tuoj praryja
Atsakyti
Dėl rūbelių,tai jei Kemere į klubą bandytumėt eiti,tai gal truputį padoriau negu šortai reikėtų(čia vyrams),nes apsaugai dar kas ne taip gali susirodyti smile.gif žinot,apsauga kartais mėgsta savo valdžią pademonstruoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2007 07 05, 12:18)
ar jus cia rimtai ar juokaujat del tu kostiuminiu kelniu ir batu? blink.gif  blink.gif
baikit bajerius,kas vezasi i Turkija ar kitus kurortus kostiumines kelnes ar batus? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jei jau taip sventiskai nori atrodyt jusu vyras tai pilnai pakaks dzinsu ir "basanoskiu" ar slepeciu ne gariunsku uz 10 lituku.

Na, mes norėjom nuvaryt į klubą pasišokt, tai viešbutyje pasakė, kd VYRAMS reikia ilgų kelnių ir batų ( ne basučių ).. toks pas juos , jei konkrečiai INFERNO, aprangos kodas. Kai pasakėm, kad neturim, tai sako, na, galim paskambint, paprašyt, kad apsauga įleistų... Bet man jau buvo atšokęs noras eit, galvoju, atodysim kaip baltos varnos doh.gif ( kompleksuota šiuo atžvilgiu esu ).
Nežinau, kaip turkiškoj nakty, gal ten ir kitaip...
Atsakyti
Su bridžais INFERNO klube vyrų buvo,na porą tai tikrai mačiau.Bet aš geriau padoriau atrodysiu,negu būsiu nuvaryta nuo durų schmoll.gif todel keletą klubinių rūbelių įsimečiau.Blizgučių,kokteilinių suknių ir pan. neturėjau,ėjau tokiais rūbais,kaip ir lietuvoje,na gal kiek atviresniais,karšta ten blush2.gif
Dėl draudimo raftinge supratimo neturiu,aš tik apie pažintines kalbėjau.
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 07 05, 15:21)
Na va, tai matau, kad tikrai nepamaisys pasiimti padoresnes kelnes vyrui, batus ir man - kokteiline suknute.

Papildyta:

Man kazkaip atrodo, kad etiketas gal nelabai leidzia i sventiskesnius vakarus eiti su sportiniais sortais...

clap.gif Viską teisingai supratai.Pirmiausia reikia rodyt pagarbą pačiam sau.Ir nepamiršt kad vis gi esi kitos tautos kultūros atstovas.Atostogauji žinoma tik dėl saves, bet kitataučiai tai palygina poilsiautojus. Nenorim "blizgėti" kaip rusai, bet ir negalim sau leist "apsileidimo". Manau atitinkamai vietai-atitinkamas aprangos stilius.
Papildyta:
QUOTE(_mamka_ @ 2007 07 05, 15:38)
Jus kaip sau norit ax.gif bet vaziuodama atostogauti, to ir tikiuosi, o jei viesbutis ar klubas reikalauja kelniu ar net kostiumo, tai man ne atostogos, o suvarzymas biggrin.gif
Na, bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif

Kostiumu nereikalauja niekur.O juk ir turi teisę rinktis.Pasirink 2* viešbutį, eik tik į paplūdimį ir pakaks ir šortų.Bet jei renkiesi aukštesnės klasės viešbutį ar klubą, tai ir turi paisit jų taisykles.Ir jokiu budu to nevadinčiau suvaržymu.Tokios taisyklės.Tiesiog reikia žinoti ko nori, ir teisingai pasirinkti.
Atsakyti
Dar turėčiau mažą pastebėjimą dėl aprangos. Moterims į klubą kaip supratau bridžai ir pan. tinka smile.gif, o turkų vyrai ( aptarnaujantis personalas ) bent jau mūsų viešbutyje dauguma buvo su ilgom kelnėm ir batais blink.gif . Aš niekaip negalėjau suprast, kodėl g.gif , juk taip karšta blink.gif . Bat, matyt, pas juos taip priimta: lengvesnė apranga tik paplūdimyje. O Kemero mieste kaip tai nepastebėjau tokio didelio "fifizmo" kaip Palangoj biggrin.gif .
Atsakyti
smile.gif+2007 07 05, 19:13-->
QUOTE(As smile.gif @ 2007 07 05, 19:13)
Dar turėčiau mažą pastebėjimą dėl aprangos. Moterims į klubą kaip supratau bridžai ir pan. tinka smile.gif, o turkų vyrai ( aptarnaujantis personalas ) bent jau mūsų viešbutyje dauguma buvo su ilgom kelnėm ir batais  blink.gif . Aš niekaip negalėjau suprast, kodėl  g.gif , juk taip karšta  blink.gif . Bat, matyt, pas juos taip priimta: lengvesnė apranga  tik paplūdimyje. O Kemero mieste kaip tai nepastebėjau tokio didelio "fifizmo" kaip Palangoj  biggrin.gif .

Nu eina sau... visai nenoriu tu sukneliu, bet man 3*** tikuosi ir nereikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogiux @ 2007 07 05, 20:21)
Nu eina sau... visai nenoriu tu sukneliu, bet man 3*** tikuosi ir nereikes unsure.gif

Labai gerai ir nesiparink, nes teisingai pasirinkai viešbutį. biggrin.gif
Tiesiog manau jei jau viešbučiams norint gauti daugiau žvaigždučių-reikia siųlyti didesnį ir kokybiškesnį paslaugų paketą. Tai kainuoja nemažas investicijas.Ar tai neturėtu atsiliepti ir viešbučio lankytojams?Jei jau žmogus sugeba ipirkti tokį viešbutį, manau tiesiog privalo gerbt viešbučio statusą. Juk mes reiškiam nepasitenkinimą blogai suteiktom paslaugom, ar netinkamu aptarnavimu.Kodėl viešbučio administracija negalėtu reikšt pageidavimo dėl aprangos stiliaus ?
Juk jei pas mus eini i a la carte restoraną atitinkamai apsirenges, tai kodėl išvykus atostogauti turi būti užmirštamos etiketo taisyklės? Ar mes negerbiam tos šalies kurioje esam, ar patys saves? Juk lig ir ne aborigenai.
O ir yra "laukinio poilsio"galimybių, kur tinka bet kokia apranga.
Atsakyti
QUOTE(kardivina @ 2007 07 03, 08:17)
o al kas jau buvo alanijoje  GARDENIA  viesbutyje? g.gif
kokie atsiliepimai 4u.gif

tik patys geriausi, nors gulbiu kambarines nelankstys ir vakariene nebus pati sustriausia, bet prie pat juros ir gan ramus, nes turistai pagrinde vokieciai buvo (pernai) mirksiukas.gif
Atsakyti