Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

QUOTE(arfa @ 2007 07 11, 18:19)
Labutis, mes lekiam penktadienį thumbup.gif Sakykit, kiek duot adm., kad geresnį numeriuką duotų-mūsų tik trijų žvaigžd. ax.gif

Mes davėm 10 dol., užteko, kad atsirastų geresnis kambarys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Luandra @ 2007 07 11, 19:03)
patarkite ką rinktis turkiją, kretą, ar tunisą kur geriau nei turkijoje? buvau turkijoje du kartus ir labai traukia dar. bet iš kitos puses galvoju, kad pasaulis toks platus. turkijoje buvau praeitais metais gegužės  mėnesį, gyvenau viešbutyje konar 3 žvaigždučių, viešbutis prastokas, bet už degančia kelionę mokėjau 850 lt už 10 dienų AI. tai priekaištu neturėjau. antra karta buvau rugsėjo mėn. gyvenau kemerhane, viešbutis geresnis, maistas neblogas. per tos du kartus buvai tik vienoje ekskursijoje, pirma karta brolis susirgo ten, tai nevažiavom, antra kartą draugas koja sumušė, tokiems atvejams būtinai pirkite draudimą. nes su draudimu mum davė visų vaistų, darė procedūras. vienu žodžiu, turkijoje dar yra ką man pamatyti. taip mane ten traukia, bet ir kitas šalis pamatyti noriu. nežinau, ką daryti?

Jei buvai Turkijoje jau 2 kartus, tikrai rinkčiausi Tavo vietoje Kretą. Buvau ir Turkijoje, ir Kretoje, Kreta man paliko neapsakomai didesnį įspūdį 4u.gif Čia aišku mano subjektyvi nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfo @ 2007 06 25, 19:05)
beje, toms, kurios ruosiasi vaziuoti i seker resort, galite pasiziurineti, pvz, nuotraukyciu, visiskai naujame viesbucio piuslapyje - http://www.sekerresort.com

O kaip siam viesbutyje pirtis? Mes vaziuojam i si viesbuti, tai kazkaip nenoreciau ieskoti ir vaziuoti i kokia nors miesto pirti.
Atsakyti
[quote=marin_ka,2007 07 12, 09:52]
O kaip siam viesbutyje pirtis?
sveiki mes grizom 10d. is seker resort. pirtis ar per tez tura ar is viesbucio 25 dol. ateina Romas(lyg toks vardas) ir apvedzioja, parodo, papasakoja.uzraso laika. mus susirado prie baseino ir paskyre laika 19val. labai patiko, buvom tik dviese, dar zadejo vaikui nemokamai putu padaryti, bet musu panele pabego. pavaisino labai skania ju arbata. tik vyras susinervavo nes mane 10 min. ilgiau masazavo blush2.gif
Atsakyti
na štai ir aš pakeliui namo iš oro uosto. parvežu jums truputį saulutės
prisiilsėjom, prisimaudėm, prisinardėm.
Buvom Marmary, 4* AI Kervansaray viešbuty thumbup.gif , viskas labai patiko, viešbutis tikrai šaunus, tik tiek kad toli nuo jūros ir centro, bet vežiodavo nemokamas viešbučio mikriukas į Ičmelero pliažą ir į Marmario centrą 7 kart per dieną, vakare 23 val veždavo nemokamai į barų gatvę, 2.30 parveždavo atgal . Labai didelis baseinas, du vandens kalneliai, puiki virtuvė ir aptarnavimas. Šis viešbutis man patiko labiau nei pernai Blue bays delux
Keliones pirkom iš vietinių. Kainos perpus mažesnės nei Tezturas siūlė. Vėliau parašysiu konkrečiai jei kam bus įdomu kiek tezai prašė ir už kiek mes pirkom.

QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 07 04, 16:46)
[COLOR=blue]
Kuo geriausi linkėjimai Marmariui  wub.gif  Kokiame viešbutyje apsistosite?  g.gif

Perdaviau tavo linkėjimus Marmariui, nežinojau kur palikti, tai prie Ataturkio paminklo palikau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, keliautojos,

esu visiska naujoke tiek tarp supermamyciu, tiek del Turkijos: nutariau istaisyt sia klaida smile.gif

Rugpjucio 26 su Easy Travel visa seimynele (tetis, mama ir dvi princeses 4 ir 5 metuku) trauksim i Turkija, Fetija, Lykia Botanika Beach 4* viesbuti, AI. Gal kas esat ten buve? Girdejot pletku? Gal kas nors prisijungsite prie musu? Ziauriai atsiprasau, jei jau kalbejot ta tema, o as prazioplinau: per paskurtines 2 dienas perverciau "liolika" forumu, tai galvelej susisuko...

Labai LABAI laukciau kokiu nors asiliepimu, komentaru ir pan.

Aciu paciu!

mamshe
Atsakyti
dar apie seker resort nes supratau kad yra i ji vaziuojanciu rolleyes.gif
mums nepatiko, nes ilgai laukem kambario, nuo 10 iki 14.30, gavom per triuksmus, patalyne ir ranksluostis neaisku ar nelabai iskalbti ar purvini, vaikui paklota nebuvo, radom negyvu tarakona ir musiu, duse per vamzdzius bego vanduo, tualete rankena issokdavo ir tekdavo prasyti kad is kambario kas atejes tave isleistu. iskviestas gidas, per vargus, padare tvarka.ko mes nezinojom, kad jei nori pakeisti viesbuti, turi pats pervaziuoti ir is savu primoketi. gyvenom vasarnami,kalbejau su kita lietuve, sake standartiniuose kambariuose problemu nebuvo. kambario nepakeite nes viesbutis pilnai uzpildytas, aisku rusu. apie juos atskira kalba. po tokio sutikimo emem ekskursijas is tez turo. i antalija(tez turo 10$, uz vaika 5$, vietiniu 10$), pamukale(40$ ir 30$;viet.30$) ir kekova(lyg po 30$; viet.25$) nepatiko lietuviu gide su kuria vaziavom i kekova, labai mazai informacijos ir specifiniai zodziai apie eras, o konkretumo nera. i pamukale lietuviu kalba, gidas istorikas, tai visa kelione prisijuokem, informacijos daug, labai idomiai pasakojo. i antalija vaziavom su rusais, gidas turkas, taip pat su jumoru ir labai daug suzinojom apie pacius turkus. viesbutyje animacija kiekviena vakara, 21.30 vaiku diskoteka,22val. suaugusiems. temos apie bezdejima, grabinejima. pripucia prezervatyva, duoda pasikviete vaikui ir paleidzia. daug juoko,aisku,rusams. prie musu sedejo berniukas be rankos, o jie rodo vaidinima kaip berankis negali apsitarnauti tualete ir kvieciasi kita pagalbos.
maitinimas viesbucio nuostabus,ivairus,skanus.triusiukai laksto laisvai, tik kai kurie paplike blink.gif ar jie seriasi ar kas rimciau. g.gif atidarai duris arba balkona, vistos eina i kambari.palikom balkono duris praviras, tai grize radom vista ant sofos miegancia.kambarinei pastoviai palikdavom baksisa, tai kai palikom doleri radom kambarius nesutvarkytus, o kai lyra-geles. iki juros paeiti per gatve, kaip mums sake kad kaimo keliukas, tai visai judri gatve.miestelis nedidelis.per valandele visas parduotuves apeidavom.mane ir vaika isbere nuo baseino vandens,turbut alergiskos chlorui, nors lietuvoje niekada baseinuose nebere nei manes nei jos. manau per daug neisgasdinau, nes pagrinde tai atostogos nuostabios buvo.p.s. o i pirti kitam viesbuti matem uz 20$
Papildyta:
[quote=Supervyras,2007 07 12, 14:29]
Ar tiesa, kad Beleke miskai truputi dega?

mes vaziavom is pamukales tai dege miskas, pro sali vaziavom. gesino su malunsparniais, mes pravaziavom be problemu.
Atsakyti
[quote=Basava,2007 07 12, 18:21]
dar apie seker resort nes supratau kad yra i ji vaziuojanciu rolleyes.gif
mums nepatiko, nes ilgai laukem kambario, nuo 10 iki 14.30, gavom per triuksmus, patalyne ir ranksluostis neaisku ar nelabai iskalbti ar purvini, vaikui paklota nebuvo, radom negyvu tarakona ir musiu, duse per vamzdzius bego vanduo, tualete rankena issokdavo ir tekdavo prasyti kad is kambario kas atejes tave isleistu. iskviestas gidas, per vargus, padare tvarka.ko mes nezinojom, kad jei nori pakeisti viesbuti, turi pats pervaziuoti ir is savu primoketi. gyvenom vasarnami,kalbejau su kita lietuve, sake standartiniuose kambariuose problemu nebuvo. kambario nepakeite nes viesbutis pilnai uzpildytas, aisku rusu.

O kambari jus bandet pinigu pagalba keisti, ar tiesiog reikalavot?
Atsakyti
smile.gif+2007 07 11, 14:23-->
QUOTE(As smile.gif @ 2007 07 11, 14:23)
Merginos, ar išbandėt prie jūros sklandymą parašiutu? Norėjau išbandyt, tik kad kaina didelė man  doh.gif  verysad.gif . Jei "skraidėt", kokie įspūdžiai?

Nenoriu nugazdint, bet pernai ( rugpjucio pradzioj) stebejom toki regini: kai pakilo didelis vejas ( kad net pleze dirbantys turkai liepe is plezo lekt), taciau tuo metu skalnde zmones kazkodel vis tebeskalnde Tai mes matem kaip nutruko juos laikancios virves ir vejas juos nunese link kalnu verysad.gif ohmy.gif blink.gif ... Net siurpas nueina kai prisimenu... Kaip toliau viskas baigesi nezinau, nes sekancia diena mums jau buvo laikas iskeliauti.
Atsakyti

O kambari jus bandet pinigu pagalba keisti, ar tiesiog reikalavot?
[/quote]
mes galvojom duot pinigu, bet ten pastoviai keitesi personalas. is pradziu net neitarem kad bus problemu, mus prieme pagrindine, tokia sviesiais plaukais moteris. bet kai pamatem kad mes vis liekam, o kiti isvedami i kambarius, tai pradejom dairytis. tos sviesios nebebuvo, o buvo mergaites. jos pradejo rusiskai nesuprasti, po to ir angliskai. tai vyrui nervai neatlaike ir jis issireikalavo ax.gif
o paskui gida issikvietem.bet ir jis jau galvojo kad vienintele iseitis keisti viesbuti. na paskui ir administratoriu koki tai i musu kambari iskviete, tai padare tvarka.
mus perspejo, kad iki 14val. gali tekti palaukti kambario, bet kiti veliau atvaziavo ir po pusvalandzio jau eidavo i kambarius. mums pries dvi sake kad kambarys bus uz 5min. grizom puse triju, o jie sako bus uz valandos. buvo ten daugiau nepatenkintu, kelios rusu seimos keite viesbuti. gal reikejo nelaukt o is karto duot pinigus? g.gif
Atsakyti
Mamos, SOS!

Turiu uzduoti surasti gera viesbuti su geru baseinu ir SPA paslaugomis (irgi geromis lotuliukas.gif ). Gal kas ka patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2007 07 13, 11:54)
Mamos, SOS!

Turiu uzduoti surasti gera viesbuti su geru baseinu ir SPA paslaugomis (irgi geromis  lotuliukas.gif ). Gal kas ka patars  4u.gif

Belekas --> Gloria Verde Resort & SPA good.gif
Atsakyti
Ir as apie si viesbuti kataloge "sukinejausi", bet paskui net'a paknibinejau, kad uzsienieciai labai Lykia World, Lykia Village ir Lykia Botanika labai isgyre. Tai ir susigundziau ta botanika rolleyes.gif Klausiau Lietuvos mamyciu, net kol kas -niekas nieko niekaip verysad.gif O cia dar bauginantys komentarai apie viesbuciu pakeitima ir Easy Travel "profesionaluma"... unsure.gif Gal reikejo rinktis kokia labiau lietuviu lankomesne vietele g.gif ?
Atsakyti