Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija: kurortai, viešbučiai ir kt., IX dalis

QUOTE(Milano @ 2007 08 21, 09:56)
o ta tezturšikė tai melagė paskutinė, mums suokė kelias valandas kokia ten faina pirtis ir kaip ji ten 3 kartus per savaitę eina  mad.gif

lotuliukas.gif Lygiai tuos pacius zodzius mano tevai atkartojo bigsmile.gif Ir tikriausiai cia buvo panele Kristina smile.gif Bjauri gide. Mums tai ji tik po Alanija tura rode, bet ir tai baisiaio nepatiko. Nes kalbet nemoka, neidomiiai pasakoja, su didziausiai pauzem, ir dar gryztant puse autobuso turistu paliko vienus, nes islipo pusiaukelej susitik su savo kakaliu blink.gif Atsimene, kad turkas vairuotojas baisia reke kazka turkiskai ant jos, supratau kad taip negalima, ir kazkokiais negraziais zodziais pavadino.Bet ji apsisuko ir nuejo. Nu zodz, ji negali juik palikt iki galo nepridavus visu turistu islipt isvis is autobuso. Bet siaip musu gidas buvo Albertas, labai fainas thumbup.gif O va tevam tai ji visa laika pakliuvo, tai siaubas, jie net keikesi, (ka sunku isgirst is ju). Sake nu baisu tiesiog, kaip elgiasi, ir kaip "nedadaro visko". Zodziu...Ant jos reiketu jauciu koki skunda isvis parasyt. Nors, ech, nemegstu as tokiu dalyku ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 08 21, 10:21)
lotuliukas.gif  Lygiai tuos pacius zodzius mano tevai atkartojo  bigsmile.gif  Ir tikriausiai cia buvo panele Kristina smile.gif  Bjauri  gide. Mums tai ji tik po Alanija tura rode, bet ir tai baisiaio nepatiko. Nes kalbet nemoka, neidomiiai pasakoja, su didziausiai pauzem, ir dar gryztant puse autobuso turistu paliko vienus, nes islipo pusiaukelej susitik su savo kakaliu  blink.gif  Atsimene, kad turkas vairuotojas baisia reke kazka turkiskai ant jos, supratau kad taip negalima, ir kazkokiais negraziais zodziais pavadino.Bet ji apsisuko ir nuejo. Nu zodz, ji negali juik palikt iki galo nepridavus visu turistu islipt isvis is autobuso. Bet siaip musu gidas buvo Albertas, labai fainas  thumbup.gif  O va tevam tai ji visa laika pakliuvo, tai siaubas, jie net keikesi, (ka sunku isgirst is ju). Sake nu baisu tiesiog, kaip elgiasi, ir kaip "nedadaro visko". Zodziu...Ant jos reiketu jauciu koki skunda isvis parasyt. Nors, ech, nemegstu as tokiu dalyku ...  schmoll.gif

Būtent - panele Kristina mad.gif tikra bjaurastis blink.gif po pirties, mes su ja daugiau reikalų nenorėjom turėti... tiesa, pasigavom ją ir išsakėm savo nuomonę apie nuostabiąją pirtį, bet ji tik pečiais gūžtelėjo ir mestelėjo, maždaug išpindėję mergos esat mad.gif na o mes kadangi nusprendėm taip visko nepalikti, tai kitiems atvykusiems lietuviams staigiai apšvietėm, kas do persona šita tezturšikė lotuliukas.gif
aišku fainoji dalis buvo, kas mane labiausiai užkabino, buvo rytas kai reikėjo išvykti. mano draugė, gyvenanti kitam kambaryje paliko rankinuką mano kambaryje. nuėjusi pasiimti, užtrenkė duris su visu raktu tongue.gif žodžiu man panika, nes išvykstam 5.45, jau 5.50, o aš be bagažo stoviu pirmam aukšte ir berniokam iš resepšino aiškinu, kad greičiau man duotų kitus raktus, nes užtrenktos mano durys lotuliukas.gif atbėgusi panelė Kristina, kad pradėjo stūgauti ant manęs, tipo tu mokėsi baudą Tezturui, nes per tave visi vėluos į lėktuvą smile.gif va tada mano kantrybė ir trūko lotuliukas.gif pasisakiau iš širdies lotuliukas.gif tai paskui visą kelią sėdėjo susiraukusi, o oro uoste prie mūsų net nepriėjo, nors kitiems lietuviams viską aiškino kas kur kada, ir dar gero kelio palinkėjo ax.gif nors man visa tai asmeniškai dzin buvo, nes viską ir pati žinau kur eiti ir ka daryti , bet pats principas mane užmušė mad.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoju kokia mūsų skaitėsi gidė buvo? g.gif
Pirmą dieną kaip tik nuvykom(bėja iš oro uosto išėjom patys paskutiniai iš viso lėktuvo, nes bagažas buvo dinges) ji laukė mūsų tik dviejų, kiti visi sakė jau išvažiave.Tai va, pirmą dieną, buvo labai maloni aiškino viską, pasakojo apie ekskursijas ir t.t
Ir pasakį kad galbūt trečiadienį bus mūsų viešbutyje ir arba mes ją arba ji mus susiras. Aišku mes jau jos tikrai neieškojom, pirmą dėl to kad niekur keliaut nenorėjom, antra asilas pas šieną ar šienas pas aslią lotuliukas.gif . Tai va radom paskui raštelį kad paskambinkit aš jūsų neradau.
Tai parašiau jai žinute kad mūm iš jos nieko nerik, į keliones nežadam važiuot.
O tą dieną kaip vežė į oro uostą sugebėjo pasakyt tik labas rytas, ir kad pirmą eit pasų kontrole blink.gif VISKAS nei visogero nei ką. O pirmą dieną tokia šneki ir maloni buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 08 21, 09:02)
Galite para6yti kokios ekskursijos organizuojamos iš Alanijos išskyrus Pamukalę, raftingą, džip safarį, nardymą, jachta. turkišką pirtį ir naktį biggrin.gif

Į Žaliąjį kanjoną-gražu 4u.gif
Side-nebuvau blink.gif
Kapadokiją-nebuvau, nes per karšta buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2007 08 21, 15:29)
Į Žaliąjį kanjoną-gražu 4u.gif
Side-nebuvau blink.gif
Kapadokiją-nebuvau, nes per karšta buvo lotuliukas.gif

Kokia kaina į žaliąją kanjoną??
Atsakyti
QUOTE(Leila83 @ 2007 08 21, 13:15)
30 rugpjucio vaziuojam i Kemera.
Tai va ir norejau paklausti. Kokios ten kainos, kiek ekskursijos kainuoja? Ir ka rekomenduotum aplankyti?

Apie ekskursijų kainas anksčiau rašiau,ir šiaip nemažai kalbėta, paieškok kelis puslapius atgal. smile.gif
Aplamai, tai kaina - derybų objektas, taigi kaip pasiseks. biggrin.gif
Kavinėse,sako brangu, nebuvome,nes viešbutyje turėjom AI ir nieko netrūko. thumbup.gif
Ledai pliaže 1-2$ arba tiek pat eurų
Maikutės parduotuvėse 5eur arba 7$ (paprastesnės), geresnės nuo 15$ iki 35eur ir aišku,kaip nusidėrėsi. Bet "ant smulkmenų",kažkaip nepavyko mums nuderėt, dolerį kitą nuleidžia schmoll.gif
Šviežiai spaustos apelsinų sultys gatvėje 1$ stiklinė
Turkiški saldumynai supakuoti dėžutėse 5$ už 4 štukas (čia tokie eiliniai,geresni brangiau)
Na, odos gaminiai,tai atskira tema doh.gif Kiek prašo net neklausyk, sakyk savo kainą,kad būtų smarkiai pigiau nei Lietuvoj,o tada jau kaip Dievas duos,t.y turkas lotuliukas.gif
Kas liečia ekskursijas,tai priklausomai nuo kelionės tikslo:ar nori pagulinėti prie jūros ar pamatyti.Mes per tokį karštį(35-45 buvo) nesiryžom toli važiuoti,tik į pirtį(PRIVALOMA),Mira- Kekovą, ir raftingą (taip pat PRIVALOMA) biggrin.gif
Pirty buvom Wasermano viešbuty,neblogai ,individualu, ne koks konvejeris. Sako Valery beach gera pirtis. Tai tiek tam kartui.

Atsakyti
o gal kuri ispudzius is Bodrumo parasys? ka ten gero nuveikt? siaip aplink visokiu idomiu miesteliu pilna, bet i kokias ekskursijas verta vaziuot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milano @ 2007 08 21, 12:18)
Tiesiog dalinamės įspūdžiais  lotuliukas.gif  ir niekad negali žinoti ar grįšim pas tą pačią ar ne  ax.gif  likimas mėgsta pokštauti  lotuliukas.gif

mes ir nesenai grizom is kemero,tai vaziavom i pamukale,mira kekova ir turkiska pirti,viska pirkom per vietinius ir ne likom nuvilti,o kainos tai pirtis 15 dol,pamukale ir mira kekova po 25 dol, o kas del karstumo,na karsta ten bet pacioj pamukalej nedaug laiko ten buni o daug uzima kelione,o del mira kekovos tai reikia pasiruost istvert virs 100 posukiu aplink kalnus,na reikia turet vaistu arba pastoviai saldainius valgyt....bet vaizdas pamukales nerealus...tikrai verta pamatyt,net ir karstyje,,,tuo labiau nezinau ar tiesa,bet mums gide sake kad lyg tai 2009m.ja nori uzdaryt...tai kad suskubkit visi...
o del kleopatros baseino tai manau neverta i ji eiti,ten kai mes buvom tai buvo labai daug zmoniu,purvina,ir nieko ypatingo jame nepamaciau..ir neverta moket i ji 15 dol,,,
o del kainu kemere tai gal pigiau paciam turguj,kuris buna tik 1-dieniais,ten yra nedaug suvenyru,bet ir tie pigesni,ten kainuoja 1dol,o jau parduotuvelese 2-3 dol,ir kt,bet labiausiai del ko verta eit i turgu tai vaisiai o ypac persikai,kurie labai skanus,nepalyginsi ju skonio ir musu,ir sultingas,ir skanus,neatsimenu kiek mokejom,bet panasiai kaip ir pas mus lietuvoje,bet tikrai pirkit ir nepasigailesit,mes jau gailejomes kad neatsivezem namo,bet is kitos puses tai vistiek ju neprivesi...o paciam turguj kainos yra nurodytos lyrom,bet galima atsiskaityt ir doleriais,o suvenyrus tai be problemu doleriais...o del euru tai jau tikrai parduotuvelese kainos doleriais,matydavau zmoniu kurie mokedavo eurais,tai jie paskaiciuodavo kursa,bet geriau turet jau valiutos tokios kokios reikia..
Atsakyti
QUOTE(virgutis @ 2007 08 21, 20:16)
  del mira kekovos tai reikia pasiruost istvert virs 100 posukiu aplink kalnus,na reikia turet vaistu arba pastoviai saldainius valgyt....

Aš šiaip jau jautri visokiems supimams,bet man tie posūkiai visai nepasirodė baisūs t.y.neužsupo bigsmile.gif Nors gidas sakė "kramtūškės" išsitraukt,nes sustot jei kam bus bloga negalės,bet visą kelią mus jis taip juokino,pasakojo visokias nesąmones,kad net nepastebėjau kaip tuo serpentinu pravažiavom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutis @ 2007 08 21, 20:16)
mes ir nesenai grizom is kemero,tai vaziavom i pamukale,mira kekova ir turkiska pirti,viska pirkom per vietinius ir ne likom nuvilti,o kainos tai pirtis 15 dol,pamukale ir mira kekova po 25 dol, o kas del karstumo,na karsta ten bet pacioj pamukalej nedaug laiko ten buni o daug uzima kelione,o  del mira kekovos tai reikia pasiruost istvert virs 100 posukiu aplink kalnus,na reikia turet vaistu arba pastoviai saldainius valgyt....bet vaizdas pamukales nerealus...tikrai verta pamatyt,net ir karstyje,,,tuo labiau nezinau ar tiesa,bet mums gide sake kad lyg tai 2009m.ja nori uzdaryt...tai kad suskubkit visi...
o del kleopatros baseino tai manau neverta i ji eiti,ten kai mes buvom tai buvo labai daug zmoniu,purvina,ir nieko ypatingo jame nepamaciau..ir neverta moket i ji 15 dol,,,
o del kainu kemere tai gal pigiau paciam turguj,kuris buna tik 1-dieniais,ten yra nedaug suvenyru,bet ir tie pigesni,ten kainuoja 1dol,o jau parduotuvelese 2-3 dol,ir kt,bet labiausiai del ko verta eit i turgu tai vaisiai o ypac persikai,kurie labai skanus,nepalyginsi ju skonio ir musu,ir sultingas,ir skanus,neatsimenu kiek mokejom,bet panasiai kaip ir pas mus lietuvoje,bet tikrai pirkit ir nepasigailesit,mes jau gailejomes kad neatsivezem namo,bet is kitos puses tai vistiek ju neprivesi...o paciam turguj kainos yra nurodytos lyrom,bet galima atsiskaityt ir doleriais,o suvenyrus tai be problemu doleriais...o del euru tai jau tikrai parduotuvelese kainos doleriais,matydavau zmoniu kurie mokedavo eurais,tai jie paskaiciuodavo kursa,bet geriau turet jau valiutos tokios kokios reikia..

kas buvo idomiausia tai vaziavom atgal ir mira kekovos,tai as ir net nepastebejau,kaip visus tuos posukius pravaziavom,na gal sunkiau buvo i prieki..kalbejom su vienais tai jie buvo raftinge tai sake ir kelias panasus kaip i kekova,neblogai....
Atsakyti
QUOTE(virgutis @ 2007 08 21, 21:03)
kas buvo idomiausia tai vaziavom atgal ir mira kekovos,tai as ir net nepastebejau,kaip visus tuos posukius pravaziavom,na gal sunkiau buvo i prieki..kalbejom su vienais tai jie buvo raftinge tai sake ir kelias panasus kaip i kekova,neblogai....

Nu bet tai kad tie kalnu keliai visiskai nebaisūs. Jie platūs, be problemų prasilenkti ir nėra tokie jau laaabai vingiuoti, todėl tikrai neužsupa. O serpantinais tikrai nemažai kur esu važiavus, kur bloga.
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 08 21, 15:32)
Kokia kaina į žaliąją kanjoną??

Lyg 35 EUR per novatura. g.gif
Atsakyti