QUOTE(buenavista @ 2007 08 21, 10:21)

Lygiai tuos pacius zodzius mano tevai atkartojo

Ir tikriausiai cia buvo panele Kristina

Bjauri gide. Mums tai ji tik po Alanija tura rode, bet ir tai baisiaio nepatiko. Nes kalbet nemoka, neidomiiai pasakoja, su didziausiai pauzem, ir dar gryztant puse autobuso turistu paliko vienus, nes islipo pusiaukelej susitik su savo kakaliu

Atsimene, kad turkas vairuotojas baisia reke kazka turkiskai ant jos, supratau kad taip negalima, ir kazkokiais negraziais zodziais pavadino.Bet ji apsisuko ir nuejo. Nu zodz, ji negali juik palikt iki galo nepridavus visu turistu islipt isvis is autobuso. Bet siaip musu gidas buvo Albertas, labai fainas

O va tevam tai ji visa laika pakliuvo, tai siaubas, jie net keikesi, (ka sunku isgirst is ju). Sake nu baisu tiesiog, kaip elgiasi, ir kaip "nedadaro visko". Zodziu...Ant jos reiketu jauciu koki skunda isvis parasyt. Nors, ech, nemegstu as tokiu dalyku ...
Būtent - panele Kristina

tikra bjaurastis

po pirties, mes su ja daugiau reikalų nenorėjom turėti... tiesa, pasigavom ją ir išsakėm savo nuomonę apie nuostabiąją pirtį, bet ji tik pečiais gūžtelėjo ir mestelėjo, maždaug išpindėję mergos esat

na o mes kadangi nusprendėm taip visko nepalikti, tai kitiems atvykusiems lietuviams staigiai apšvietėm, kas do persona šita tezturšikė
aišku fainoji dalis buvo, kas mane labiausiai užkabino, buvo rytas kai reikėjo išvykti. mano draugė, gyvenanti kitam kambaryje paliko rankinuką mano kambaryje. nuėjusi pasiimti, užtrenkė duris su visu raktu

žodžiu man panika, nes išvykstam 5.45, jau 5.50, o aš be bagažo stoviu pirmam aukšte ir berniokam iš resepšino aiškinu, kad greičiau man duotų kitus raktus, nes užtrenktos mano durys

atbėgusi panelė Kristina, kad pradėjo stūgauti ant manęs, tipo tu mokėsi baudą Tezturui, nes per tave visi vėluos į lėktuvą

va tada mano kantrybė ir trūko

pasisakiau iš širdies

tai paskui visą kelią sėdėjo susiraukusi, o oro uoste prie mūsų net nepriėjo, nors kitiems lietuviams viską aiškino kas kur kada, ir dar gero kelio palinkėjo

nors man visa tai asmeniškai dzin buvo, nes viską ir pati žinau kur eiti ir ka daryti , bet pats principas mane užmušė