Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 07 24, 14:06)
Sveikute.nenusimink, mano irgi buvo tokia pati lemtis, mieste viska pravaziavau gerai, bet va kur nuo miesto i regitra reik sukti ir kilti i ta ikalne doh.gif , o ten kamstis, nes zmogiukai texnikines laukia ar pan...Tai,kad neuzgest as ten taip pagazuodavau, nes ta astra ziauriai jautri...Ir vsio jau pakilui regitra reik sukti, nusileidineja nuo kalno masina, ja praleidau, o jau sukant uzgesau, susidriginau ,pariedejau atgal, zodziu kritine klaida ir vsio, kaip abidna. Sako jau vaziuok ka nebepersesiu...ivaziuoju, vyras issisiepes, nes galvojo parvaziuoju pati,tai gerai viskas, kur tau... doh.gif  tik nervas ima, galvoju slepk ta sypsena tiktai...
Nu nieko. kt savaite laikausi, bandysiu laime, gal praslysiu , nes ikalniu paniskai bijau....Siandien vazinejau su instruktorium, tai visai ikalnese rankinio nenaudojau, kazin nezinau kaip cia daryt su regitrinem masinom g.gif  doh.gif Vargo vakariene tos teises...
P.S. Kartu laike vaikinukas toks 9 karta, ir aikstelej neislaike, nu cia galvoju vargsiukas, gaila unsure.gif
Nu ir prirasiau cia Jums,skaitykit iki soties..
SVEIKINIMAI nAUJAI ISKEPTOM VAIRUOTOJOM, JUS SUPER  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Man analogiska situacija buvo kaip tau egzamino metu, bet as rankini uztraukiau ir neparedejau atgal, paskui gaziuka , rankini nuleidau ir nuvaziavau regitros link. Norejo prisikabinti kad toj vietoj reikejo sukti is karto, sakau palaukit o ta masina kur leidziasi, juk ji trenktusi i mane, as juk niekur neskubu-uztilo blush2.gif
As girdejus kad ir po 10-12 kartu laiko-gaila man ju, kiek nervu , pinigu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 24 liepos 2007 - 15:16
Vargo vakariene tos teises...
P.S. Kartu laike vaikinukas toks 9 karta, ir aikstelej neislaike, nu cia galvoju vargsiukas, gaila unsure.gif
Nu ir prirasiau cia Jums,skaitykit iki soties..
SVEIKINIMAI nAUJAI ISKEPTOM VAIRUOTOJOM, JUS SUPER  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

As,tai supratau viena,kas nelaike niekad tas to nesupras,nes atrodo paprasta,atsedi teorija islaikai,gi vienas juokas,pavazineji pasimokai islaikai ir vsio vairuotojas,o ,kad "viduj" visai kitaip,tai dasyla,tik pradejus mokytis.
Pati prie namu sugebejau karta 3 kartus is eiles uzgesti doh.gif net verkt norejos,kad ivaziavo i duobe biski,o as isvaziuot negaliu.instruktorius sako,spausk gazo daugiau,o as ten bijau tik,kad masina perdaug neburgztu po to. doh.gif verysad.gif
O pariedet ne kiek negalima???Nes pvz as ant estakados biski pariedejau,nes atleidau rankini per anksti,ir kazka tokio i UPPPSSS suvemiau blush2.gif
Man rodos reik nustot lankytis sitose temose,nes tie baisus egzamino ir mokymosi prisiminimai niekados neisnyks doh.gif verysad.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 25, 01:15)
Man analogiska situacija buvo kaip tau egzamino metu, bet as rankini uztraukiau  ir neparedejau atgal, paskui gaziuka , rankini nuleidau ir nuvaziavau regitros link. Norejo prisikabinti kad toj vietoj reikejo sukti is karto, sakau palaukit o ta masina kur leidziasi, juk ji trenktusi i mane, as juk niekur neskubu-uztilo blush2.gif
As girdejus kad ir po 10-12 kartu laiko-gaila man ju, kiek nervu , pinigu doh.gif

Niu apsizioplinau biskiuka, man jis irgi sako, reikejo rankini traukt, bet ex, stresas mane nugalejo, bet va kt treciadieni laikau, bandysiu ji nugaleti 4u.gif O tu iskart privaziavus uzsitraikei, ar irgi uzgesai ir tada mikliai rankini uztraukei? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 25, 01:37)
As,tai supratau viena,kas nelaike niekad tas to nesupras,nes atrodo paprasta,atsedi teorija islaikai,gi vienas juokas,pavazineji pasimokai islaikai ir vsio vairuotojas,o ,kad "viduj" visai kitaip,tai dasyla,tik pradejus mokytis.
Pati prie namu sugebejau karta 3 kartus is eiles uzgesti  doh.gif  net verkt norejos,kad ivaziavo i duobe biski,o as isvaziuot negaliu.instruktorius sako,spausk gazo daugiau,o as ten bijau tik,kad masina perdaug neburgztu po to. doh.gif  verysad.gif
O pariedet ne kiek negalima???Nes pvz as ant estakados biski pariedejau,nes atleidau rankini per anksti,ir kazka tokio i UPPPSSS suvemiau  blush2.gif
  Man rodos reik nustot lankytis sitose temose,nes tie baisus egzamino ir mokymosi prisiminimai niekados neisnyks  doh.gif  verysad.gif  smile.gif

As, kai apsisukinejau aikstelej(kur tam tikram ruoze reik masina apsukt) uzgesau, bet staigiai uzsikuriau, irgi sakau UPSSS doh.gif Oi ko ten tik neprisneki, dar zinau, kad sakau nu Please, typo kad praleistu mane.... doh.gif Ko tik neprisneki ten....Tas vairavimo egzaminas man puse gyvenimo atims doh.gif
Atsakyti
Ech mergaites, siandien vel neislaikiau verysad.gif Aikstelej viska puikiai padariau, is vieno karto, ne taisytis nereikejo, atbulini jungiau tik karta. Estakadoj buvo baisu aisku. 3 kartus uzgesau, neina man su tuo rankiniu. Ketvirta karta dariau savaip, kai daviau gazo, tik tada uzleke ant estakados... unsure.gif Paskui isvaziavom i miesta, viskas buvo neblogai, bet kai gesau, ten prie tokio mazo tiltuko, ten truputi ikalne, sakes, 3 kartus negalejau uzvest... doh.gif tada jau sako, duok, as vaziuosiu.. doh.gif viskas galvoju-finish verysad.gif Kai su instruktorium vazinejau, niekada negesdavau... unsure.gif Gal cia taip babkes darosi? Sako tose mokyklinese auto arkliu privaryta, tai as sugebedavau tik su sankaba pakilt ikalnen unsure.gif

Dabar artimiausia vieta egzaminui tik po savaites, vel viska pamirsiu, reiks budet prie kompo, gal pagausiu netyciom kokia viecike... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 23, 19:04)
Yra tokia sankryza ir toks kalnas is abieju pusiu,tai as jo ,kaip velnio nekenciu,su instruktorium niekad neuzgesdavau,o ,kai islaikius teises vaiziavau,pradejau bijot,kad pariedesiu ir pan,ir uzgesau karta,ir nebevaziavau juo daugiau. Reiks dabar pravaziuot jau,gal ,kaip nors susidraugausim.
Rankinis laiko
Sankabos neatleidi ir neuzgesta 

na as prie tos ikalnes jungiu pirma begi, laikau sankaba ir tabdi nuspaudus, tada atleidineju sankaba, leidziu stabdi, spaudziu gaza, bet vistiek ko tai gesta... verysad.gif gal mazai gazo duodu, ar per anksti sankaba atleidziu? g.gif Dar sita, kai atleidineju sankaba, galima spaust tuo paciu metu gaza? g.gif Nu sakes, is tu nervu tiek klausimu dabar kyla, net ir paprasciausiu... doh.gif
Papildyta:
Sveikute.nenusimink, mano irgi buvo tokia pati lemtis, mieste viska pravaziavau gerai, bet va kur nuo miesto i regitra reik sukti ir kilti i ta ikalne doh.gif , o ten kamstis, nes zmogiukai texnikines laukia ar pan...Tai,kad neuzgest as ten taip pagazuodavau, nes ta astra ziauriai jautri...Ir vsio jau pakilui regitra reik sukti, nusileidineja nuo kalno masina, ja praleidau, o jau sukant uzgesau, susidriginau ,pariedejau atgal, zodziu kritine klaida ir vsio, kaip abidna. Sako jau vaziuok ka nebepersesiu...ivaziuoju, vyras issisiepes, nes galvojo parvaziuoju pati,tai gerai viskas, kur tau... doh.gif  tik nervas ima, galvoju slepk ta sypsena tiktai...
Nu nieko. kt savaite laikausi, bandysiu laime, gal praslysiu , nes ikalniu paniskai bijau....Siandien vazinejau su instruktorium, tai visai ikalnese rankinio nenaudojau, kazin nezinau kaip cia daryt su regitrinem masinom g.gif  doh.gif Vargo vakariene tos teises...

nu sakes, kaip mazai truko?o tu gal laikei su tokiu aukstu, "ugniniais" biggrin.gif (liaudiskais sakant, ryzavotais plaukais, jis pasakydavo, ka blogai darau ar pan., o sitas su kuriuo siandien vaziavau, toks jaunas, maziukas, tai ka as zinau, toks grieztas, ir ne zodzio neistare, ne negalejau paklaust ko nors, sakydavo pati turi zinot doh.gif )? blush2.gif toks malonus, jis pasakojo, kad pries mane vaziavusiai mergaitei mazai truko, prie regitros padare kritine...

P.S. tu pirma karta laikei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 24 liepos 2007 - 16:26
QUOTE(begike @ 2007 07 24, 16:21)
Dabar artimiausia vieta egzaminui tik po savaites, vel viska pamirsiu  unsure.gif  reiks budet prie kompo, gal pagausiu netyciom kokia viecike... doh.gif
Papildyta:

na as prie tos ikalnes jungiu pirma begi, laikau sankaba ir tabdi nuspaudus, tada atleidineju sankaba, leidziu stabdi, spaudziu gaza, bet vistiek ko tai gesta... verysad.gif  gal mazai gazo duodu, ar per anksti sankaba atleidziu? g.gif  Dar sita, kai atleidineju sankaba, galima spaust tuo paciu metu gaza?  g.gif  Nu sakes, is tu nervu tiek klausimu dabar kyla, net ir paprasciausiu... doh.gif
Papildyta:

Tik nenusimink, kitą kartą pavyks. 4u.gif Jau ką moki tikrai nepamirši. Aš ėjau laikyt irgi galvojau, kad pamiršiu, nes buvau prieš savaitę važinėjus, bet viskas buvo gerai, įsėdi į mašiną ir viskas savaime darosi. smile.gif Aš tai šnd viena (na su dukryte) važiavau į Megą, irgi bijojau šiek tiek, bet nieko, sėkmingai suvažinėjau. smile.gif Šiaip tai su vyru vis dar važinėju...
O dėl to, ko klausei, tai turbūt sankabą per greit atleidai, tu ją atleisk iki virpėjimo ir laikyk, tada duok gazo apie 15 apsukų, kad rodytų ir nuvažiuosi. Aš dar ir pati tokiose įkalnėse susiblamutinu kartais. Iš hyper maximos pastoviai važiuojam pro tokią gatvelę, kurios gale sankryža, ten reik sustot praleist kitas mašinas, o tas sustojimas gaunasi įkalnėje, tai aš pro ten net bijau važiuot... Tik jau randu tarpą, pasiruošiu ir riedu atgal, tai vis duodu gazo belekiek, net užia ir padangos prasisuka, kad iš ten išvažiuot. doh.gif Jaučiu, kas važiuoja paskui, tai net išsigasta. biggrin.gif Tai man vyras vis ir sako, biški atleist sankabą ir laikyt, nuimt koją nuo stabdžio ir duot gazo. Blogai, kad mano mašinoj nerodo apsukų...
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 07 24, 17:33)
Tik nenusimink, kitą kartą pavyks. 4u.gif Jau ką moki tikrai nepamirši. Aš ėjau laikyt irgi galvojau, kad pamiršiu, nes buvau prieš savaitę važinėjus, bet viskas buvo gerai, įsėdi į mašiną ir viskas savaime darosi. smile.gif Aš tai šnd viena (na su dukryte) važiavau į Megą, irgi bijojau šiek tiek, bet nieko, sėkmingai suvažinėjau. smile.gif Šiaip tai su vyru vis dar važinėju...
O dėl to, ko klausei, tai turbūt sankabą per greit atleidai, tu ją atleisk iki virpėjimo ir laikyk, tada duok gazo apie 15 apsukų, kad rodytų ir nuvažiuosi. Aš dar ir pati tokiose įkalnėse susiblamutinu kartais. Iš hyper maximos pastoviai važiuojam pro tokią gatvelę, kurios gale sankryža, ten reik sustot praleist kitas mašinas, o tas sustojimas gaunasi įkalnėje, tai aš pro ten net bijau važiuot... Tik jau randu tarpą, pasiruošiu ir riedu atgal, tai vis duodu gazo belekiek, net užia ir padangos prasisuka, kad iš ten išvažiuot. doh.gif  Jaučiu, kas važiuoja paskui, tai net išsigasta. biggrin.gif Tai man vyras vis ir sako, biški atleist sankabą ir laikyt, nuimt koją nuo stabdžio ir duot gazo. Blogai, kad mano mašinoj nerodo apsukų...

as dabar galvoju, turbut as kai duodu gazo, visai koja nuo sankabos nuimu, del to taip ir gaunas.... unsure.gif dekui uz palaikyma 4u.gif o jie turbut tu paciu parkavimu neduoda ir marsruta, pasiziuri, ka darei praeita karta ir kita parenka? 4u.gif jeigu as jau sonini ir i garaza dariau, tai galiu tiketis, kad sikart bus istrizas? blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
dar noreciau prideti... blush2.gif siandien kliuvo golfas, 1,9 variklis, tai taip apsidziaugiau. O sakykit, ten tik astros mazo galingumo ar ir polo?
Atsakyti
QUOTE(jbaniukaityte @ 2007 07 24, 16:48)
As, kai apsisukinejau aikstelej(kur tam tikram ruoze reik masina apsukt) uzgesau, bet staigiai uzsikuriau, irgi sakau UPSSS doh.gif  Oi ko ten tik neprisneki, dar zinau, kad sakau nu Please, typo kad praleistu mane.... doh.gif  Ko tik neprisneki ten....Tas vairavimo egzaminas man puse gyvenimo atims doh.gif

smile.gif Visoms atims arba jau ateme biggrin.gif As,kai sedejau jau po vaziavimo mieste,taip sedziu ir galvoju islaikiau ar ne,ir ziuriu jis taip taisykliu knygute vercia ir rodo klaidas ir taip raso:egzaminas islaikytas.islipau,o is tu nervu,tai verkti norejau.

QUOTE(begike @ 2007 07 24, 17:21)
Ech mergaites, siandien vel neislaikiau  verysad.gif 

Uzjauciu 4u.gif nenusimink tik labai mirksiukas.gif Per ta egzamina visada pridarai ko nereikia,.Pavazinek is seimos su kuo nors,geriau su kita masina,ne vien tik su mokykline.
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 07 24, 17:44)
Pavazinek is seimos su kuo nors,geriau su kita masina,ne vien tik su mokykline.

nera dabar tokios masinos blush2.gif viena dzipas, kita automatas, o kita-krovinine blush2.gif biggrin.gif bandziau su krovinine, bet vistiek ne tas...be to ji tokia labai jau buka... doh.gif
Papildyta:
Tas vairavimo egzaminas man puse gyvenimo atims doh.gif

man irgi tiek nervu ateme... doh.gif pries egzamina baisiai nervuojuosi, drebu, per egzamina baisiai prakaituoju, o po islipu kaip burokas raudona ir tikrai norisi verkti is to streso... verysad.gif net nejauciam turbut kokioj itampoj esam, kai itampa nuslugsta, tai tikrai bloga darosi...tada susimastau, kiek nervu terioju... verysad.gif
Atsakyti
ojej kiek vargo su tais kalnais kalneliais Kaune... blink.gif jei klaipedoj ju butu buve, turbut ir man nebutu taip gerai pasiseke g.gif
Atsakyti
Niu apsizioplinau biskiuka, man jis irgi sako, reikejo rankini traukt, bet ex, stresas mane nugalejo, bet va kt treciadieni laikau, bandysiu ji nugaleti 4u.gif O tu iskart privaziavus uzsitraikei, ar irgi uzgesai ir tada mikliai rankini uztraukei? blush2.gif
Papildyta:

jo jo uzgesau ir as, bet spejau viska miklai padaryt, nebuvo kada pasimesti mirksiukas.gif , juk as jau 5 karta laikiau ir nuo sausio men teises mokinuosi-tai nemaza jau patirti turiu, turejau jau islaikyt ax.gif ----
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 24, 10:27)
Sustoji prie sviesaforo-stabdai ir sankaba ir stabdziu. Sustojus masinai permeti bedi 1-bet tada negali patraukti koju nuo pedalu, o jei laisva begi tai tik nuo stabdzio. Jei masina parieda atgal greit stabdyk-gali but ant kalniuko maziuko uzvaziavai ar i duobe.
doh.gif  sakau kad klausineja tokiu dalyku, kazi ar cia tik priezascio iesko kad tik neduot teisiu ar tikrai jau rupinasi kad mes saugiai su leliukais vazinetume g.gif

Sunku pasakyti...kodėl ten jie klausinėja, aš tik viename posūkyje prasinešiau ant 3 bėgio blush2.gif , užmiršau 2 įsijungti...Tai tipo, man ir sako :"Ar turi vaikų, jei taip, tai kaip tu su jais važinėsi?"...O šiap egzaminuotojas buvo nekalbus, rimtas. Dar bandžiau kalbinti, o po to galvoju...nenori kalbėt, tai ir nekalbėk...
Atsakyti
o galima sumeluoti, kad laikai jau kokį trečią kartą, nors būna pirmas? ar jie nepatikrins poto ar dar kas??? blush2.gif
Atsakyti