QUOTE(sandrious @ 2007 08 17, 23:47)
Liudnoka.. Bet svarbiausia nenusimink ir nepradek abejot savo sugebejimais!

Butinai anksciau ar veliau pavyks issilaikyt

Ne mes pirmos, ne mes ir paskutines kurioms ne per labiausiai sekas

Bet vistiek, ima, issilaiko ir vazineja paskui issisiepe visur (kad ir prie juros

) Saunu, kad estakada pavyko gerai. O Tu pries pradedama egzamina su masiniuku pavazinejai? pasibandei kaip sankaba sukimba? Kaip supratau, su ja problemikes visos ir yra..

O vairavimo mokykloje galbut pasiklausinet iseitu ar koks instruktorius nemokina su golfukais? Nors, net nzn, sako kiekviena masina atskirai turi savo "charakteri", tai gal cia ne tiek nuo markes priklauso?
Tai dar smagu, kad nors egzaminatorius zmogiskas papuole

as tai saviskio net atsimint nenoriu

tokio nemalonaus tipelio gyvenime nebuvau sutikus...

O beje, gal del praktikos su regitrininkais reikejo pabandyt uzklaust pati egzaminatoriu?

Gal neoficialiai kas pavyktu, jei jis malonus?
As klausiau regitros registratoriu, ar galima butu susimoket ir pasimokint cia, bet ne sako cia tik egzaminai vyksta, na tai ir nucimpinau i sali

. Taip, pasibandziau su golfuku, na neypatingai, matesi kad ne kas bus, bet rizikavau nors per kalna galvoju ar pervaziuosiu ar ne, ir tikejausi priprast prie sankabos per vazinejima po aikstele, bet kuo toliau tuo blogiau sekesi, arba lekiu kaip kulka, arba gestu iskart

. Tiems gerai kur is karto mokinosi su panasiom masinytem, o ta kur as mokinausi tai visai kas kita, daug lengviau man su ja. Aisku, pripratau kol vazinejau per pamokas. Nes belaukdama egzamino susiradau likimo draugiu, pasibedojom visos, bet va buvo kurios su lygiai tokiu pvz golfuku mokesi, tai ir lengviau zymiai issilaiko. Bet yra kitas dalykas, siandien paskambinau regitrai ar tikrai galima atsisakyti egzamino pasibandzius masina jei matai kad ne kas, as is kazko buvau girdejusi, sako taip galima, pinigai lieka kitam kartui, o tu kazka ten parasai kad atsisakei ir viskas, tai sakau gal tol atsisakinet kol opelis iskris, nors pasibandymui ar neprimena maniskes

. Ir dar tai susitariau su tokiu pazistamu pirmadieni pakalbet, jis turetu pazinoti kazka ko man reikia, kad pamokintu, tai imsiu pamoku, kiek galima zmones juokint su tokiu vaziavimu kaip