Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

QUOTE(vikaliu @ 2006 01 22, 22:54)
Veite, čia net prašyt diedo, manau, nereikės..........................
Svarbu, kad tu jaustumeis gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
O jis, manau, neprieštaraus schmoll.gif

O ir jūsų vaikelis (būsimas), juk jis vienintelis ir nepakartojamas. Jis turi gimti  saugiai, jaukiai ir....................  na, žodžiu, tu pati juk žinai thumbup.gif

juokavau čia dėl diedo blush2.gif ačiū už palaikymą 4u.gif kaip Zanetux rašė, geriau šiek tiek iš anksto į Kauną atvaryt reiktų tokiu atveju ir apsistot pas gimines, o viskam prasidėjus skambint vyrui, kad atvažiuotų smile.gif Niu va kaip gerai, jau suplanavom čia visos antrą mano gimdymą, tik dar reiks šiek tiek luktert ax.gif Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
Man abu kartus buvo cezariai . Dukra gime pas Toleikiene ir Maciulaitiene, o sunus pas skyriaus vedeja Babiliute ir Statkeviciene. O pries gimdymus lankiausi pas Maciulaitiene ir Statkeviciene. Jas lyginant, tai Maciulaitiene svelnesne, per apziuras tokia lengva ranka.....nepajauti, o as baile tongue.gif .

Nors man akuseres neprireike ir Jurate Minelgiene tai zinojo, bet visa nakti vire kavas ir arbatas vyrui thumbup.gif . Vyras po cezario pas ja nuejo atsidekoti lotuliukas.gif , nepataupe pinigeliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 01 22, 16:39)
labai gražiai parašei wub.gif
pritariu thumbup.gif

Gera rasyt, kai zmones verti tu zodziu... Ir apskritai, gerai, kad dar yra tokiu sauniu gimdymo namu. biggrin.gif O mane pries gimdyma mamos tetos ir pan. jau kad prigasdino -ten gimdydama atsikraciau visu fobiju. Noriu dar vieno leliuko! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 01 21, 00:02)
O gimdant antrąjį nuo Aiki Z buvo Zuzevičienė Jos budėjimas 24val truko. Iš pradžių ji pasirodė tokia  , bet paskui paaiškėjo, kad ji yra thumbup.gif  Mano mažiukas gimė su 3x aplink kakliuką apsisukusia virkštele, ir dar per pečius apsiraizgęs buvo, tai kokia jos faina reakcija buvo, kad jam viskas gerai wub.gif taip nuoširdžiai džiaugėsi.

apie Zuzevičienę ir man toks įspūdis buvo 4u.gif iš pat pradžių schmoll.gif schmoll.gif o pagimdžius thumbup.gif Kažkas čia rašė, kad ji labai maloni su gimdyve, man iš pat pradžių taip nepasirodė - pirmas klausimas buvo kodėl nevažiavot į klinikas (gimdžiau 37 sav.), po to dar keletas pastabėlių sekė ax.gif ax.gif Gal aš per daug viską sureikšminau kai vyko pats gimdymas. Tačiau po visko esu jai labai dėkinga 4u.gif
Mano sūneliui irgi buvo apsisukusi virkštelė 3 kartus ir labai ilgai truko išstūmimas. Teko ir vaikščioti ir klūpoti...Bet kai gimė vaikelis wub.gif wub.gif wub.gif labai akušerė džiaugėsi kad viskas gerai, labai gyrė kad gražuolis, pamokė kaip maitinti thumbup.gif thumbup.gif
Kartu buvo daktarė R.Radavičienė. Apie ją galiu pasakyti tik gerus žodžius, nepaliko per gimdymą nei minutei, o kai pagimdžiau kelis kartus atėjo pasiteiraut kaip sekasi smile.gif Beje, pas ją lankiausi ir nėštumo metu, tačiau dėl gimdymo nespėjau susitarti ax.gif Tiesiog viskas vyko jos budėjimo metu 4u.gif
Didžiulis AČIŪ šių gimdymo namų personalui 4u.gif
Kitą vaikelį būtinai gimdysiu tenai 4u.gif
Atsakyti
[quote=mucka,2006 01 25, 17:33]
pirmas klausimas buvo kodėl nevažiavot į klinikas (gimdžiau 37 sav.), po to dar keletas pastabėlių sekė ax.gif ax.gif Gal aš per daug viską sureikšminau kai vyko pats gimdymas. Tačiau po visko esu jai labai dėkinga 4u.gif

nu aš tai irgi važiuočiau ne į klinikas o pas juios gimdyt tokiu atveju, nes klinikos man schmoll.gif , nors ir kokios gražios palatos yra.
Atsakyti
Krikščioniškuose, kaip ir visur kitur, turbūt priklauso nuo to, pas ką pataikai. Mano patirtis rodo, kad visą dėmesį ir palaikymą gauni iš akušeriu, taigi koks skirtumas kokia gydytoja, juolab kad irgi atėjo pačioje pabaigoje. Ir dar "bėda" jeigu jus su mažiuku paguldo pirmame aukšte, tada ka nors i pagalba teks kviestis telefonu. Nežnau ar dėl aplinkos, ar dėl "hormonų", bet po gimdymo labai norėjau namo... Geriausi atsiminimai tik apie akuserę Jūratę.
Atsakyti
Tai man labai ramu, tiek paskaicius, kad KGN labai gerai gimdyti. Tik va vienas klausimas ka daryt, mano gudytoja Toleikiene, ir apie ja tiek paskaiciau, kad net baisu pasidare. Vat penktadieni kaip tik turiu eiti pas ja, jei eisiu, tai tiesiai sviesiai paklausiu, kiek ji nori, jei sauks labai daug , tai nieko nebus, as pas ja neisiu, jei tik maloni ji mums, kai vis atnesam ka nors jia, nera buve, kad tusciomis atetume pas ja.sakau negaila tokiai gydytojai, nes maniau, kad ji maloni naturaliai, o pasirodo ji pinigeliu myletoja sad.gif nezinau sukasi man galva ka daryt, turbut reiks vaziuot ir gimdyt pas tas kurios bus per budejima!
Atsakyti
QUOTE(juoduke2 @ 2006 01 31, 12:56)
Tai man labai ramu, tiek paskaicius, kad KGN labai gerai gimdyti. Tik va vienas klausimas ka daryt, mano gudytoja Toleikiene, ir apie ja tiek paskaiciau, kad net baisu pasidare. Vat penktadieni kaip tik turiu eiti pas ja, jei eisiu, tai tiesiai sviesiai paklausiu, kiek ji nori, jei sauks labai daug , tai nieko nebus, as pas ja neisiu, jei tik maloni ji mums, kai vis atnesam ka nors jia, nera buve, kad tusciomis atetume pas ja.sakau negaila tokiai gydytojai, nes maniau, kad ji maloni naturaliai, o pasirodo ji pinigeliu myletoja sad.gif nezinau sukasi man galva ka daryt, turbut reiks vaziuot ir gimdyt pas tas kurios bus  per budejima!

na, šiaip stavkė nežinau tiksliai kokia, bet 400lt kaip minimum unsure.gif
mes tiek davėm, nes suitariau pabaigoj, bet buvo jos budėjimas, tai kaip ir tikrai nebuvo nuskriausta unsure.gif
prieš važiuodama paskambink ir paklausk kas budi ir kada pamaina keičiasi (kas paskui budės), nes Toleikienė 4ad ryte tikrai būna ten... Šiaip nuo 3ad po pietų turbūt...
Telefonas KGN jeigu ką 837225672
vat aš nesitariau, tai ir bijau po gimdymo per pirmą vizitą pas ją eit... doh.gif
galvoju gal persirašyt kur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 01 31, 13:15)

vat aš nesitariau, tai ir bijau po gimdymo per pirmą vizitą pas ją eit... doh.gif
galvoju gal persirašyt kur ax.gif

nieko nueik sau ramiai ir viskas mirksiukas.gif . man taip buvo lankiausi pas mačiulaitienę, o gimdžiau pas kulikauskaitę (man p[asisekė, nes ji tą naktį budėjo) po mėnesio sau ramiai nuėjau pas mačiulaitienę pasitikrinti. o ką gal aš pinigų neturiu tartis, tai ir gimdau pas ką pasitaikė. na tada tai taip ior buvo blush2.gif . bet ir dabar mes nesitarsim, nes mano vyras prieš, kad už tai kas ir taip natūraliai vyksta mokėti pinigus.
Atsakyti
gal pasirimkite vis dėl to klinikas 1000kartu geriau nei kiščioniški pirmakarta gimdžiau krikščioniskuose anta karta klinikose nepalyginsi kinikose kaip namuose gimdymo palatos net 7 ir daktarai super thumbup.gif o kiščioniškuose viena gimdymo palata ir viena priešgimdyvinė palata o gimdyvių 6 tai norėsit dalintis
o klinikose tu gimdai viena palatoje ant gimdymo stalo niekur nereikiai ropšti pasidaro iš lovos ir dušas ir toletas vietoje ir aš pinigu niekam nedaviau ir super thumbup.gif o kiškioniškuose ir daktaram ir akušeriai ir vaikutis priduso ir mažakraujystė dėl daktaru kaltės kai vaikučiu blogai tai višvežė į klinikas tai varinktis jums
Atsakyti
o man atvirkščiai. kai per šventes išvežė su prasidėjusiais sąrėmiais į klinikas, tai baisiai ten nepatiko, na išskyrus gimdymo skyriaus remontą ir apstatymą. o paskui kai teko gulėt ten kur visos su gręsiančiais ar po gimdymų tai jau ačių ne schmoll.gif . plius dar kai pamačiau, kad vienoj palatoj guli gimdyvė, o gretimoj gręžia kala ir dar dulkės eina, tai jau ačiū. o apie personalą su kuriuo man teko ten bendrauti kol gulėjau tai tik viena normali akušerė ir gydytoja, kuri echo daro. o visa kita tai aš patylėsiu, jei net nesiteikia apžiūrėti moters kol kyšiuko nenuneša. čia aš ne apie save, bet apie savo palatos kaimynę, kurios net nepaklausdavo ar jai viskas gerai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2006 02 02, 16:48)
o man atvirkščiai. kai per šventes išvežė su prasidėjusiais sąrėmiais į klinikas, tai baisiai ten nepatiko, na išskyrus gimdymo skyriaus remontą ir apstatymą. o paskui kai teko gulėt ten kur visos su gręsiančiais ar po gimdymų tai jau ačių ne    schmoll.gif . plius dar kai pamačiau, kad vienoj palatoj guli gimdyvė, o gretimoj gręžia kala ir dar dulkės eina, tai jau ačiū. o apie personalą su kuriuo man teko ten bendrauti kol gulėjau tai tik viena normali akušerė ir gydytoja, kuri echo daro. o visa kita tai aš patylėsiu, jei net nesiteikia apžiūrėti moters kol kyšiuko nenuneša. čia aš ne apie save, bet apie savo palatos kaimynę, kurios net nepaklausdavo ar jai viskas gerai ir t.t.

nu mum su kaimyne super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif klinikose ir be kyšiu
Atsakyti