Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

QUOTE(twiks @ 2006 06 26, 21:35)
labuka.as gimdyti tureciau liepos 20 pas radaviciene...

kaip smagu-gal gimdysime panasiomis dienomis, man numatyta 24d.
mes taremes su R.Babiliute.
Atsakyti
QUOTE(twiks @ 2006 06 26, 20:35)
labuka.as gimdyti tureciau liepos 20 pas radaviciene...

Labuks, as tureciau gimdyti apie liepos 26 pas Radavičiene. O tu twiks pas ja per visa nestuma lankaisi? Kiek planuoji uz gimdyma palikt? blush2.gif
Atsakyti
Deja verysad.gif negaliu nei vieno gero žodžio pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2006 07 13, 17:38)
Deja  verysad.gif  negaliu nei vieno gero žodžio pasakyti

kodel??? laukiam tavo atvirumo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2006 07 07, 12:04)
Sveikutės mamulytės, aš vis skaitau skaitau ir nesitiki kad nei viena nerašot apie LT? Nejaugi nemokėjot ir tos kurios tarėtės? Na mano ginekologė šeimos centre kur lankausi taip pat dar dirba ir KGN, BANEVIČIENĖ, ji kalbina čia gimdyt, sako su vedėja galima susitart, kaip ten su tais mokėjimais (nes tikrai to daryt nesiruošiu), ir kas girdėt apie skyriaus vedėją?  Nes kai pirmą gimdžiau Mažylyje, tai po gimdymo vyrui pasakė kad reiktų sumokėti  blink.gif , bet nieks ten nieko nemokėjo tiems akiplėšoms. O šį kartą kolkas man šviečiasi cezaris, tai būtų įdomu išgirst atiliepimus.

Sveika mamyte,as taip pat lankausi pas gyd.Baneviciene saulės seimos centre,ir net nezinojau,kad ji taip pat dirba KGN.na o dėl cezari tai pazystamai ten darė cezary su pusine narkoze,ji liko patenkinta thumbup.gif .dabar laukiasi antro gimdys ten pat.Okada pas jus numatyta gimdymo diena? Musu dinelė tai numatyta Rugpjucio29d. drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau,kad visos kurios taresi mokejo.
nono.gif

o mes tai planuojam duoti tiek kiek ir yra oficialus ikainiai (jie iskabinti 1 aukste.)

book.gif
Atsakyti
QUOTE(pana @ 2006 07 17, 23:56)
manau,kad visos kurios taresi mokejo.
nono.gif

o mes tai planuojam duoti tiek kiek ir yra oficialus ikainiai (jie iskabinti 1 aukste.)

book.gif

Labas busimoji mamyte mirksiukas.gif o tai kiek ten tie ikainiai?ir gal parasyta kiek galetu kainuot epidurinis?kaip sveikatele?tau jau kelios dieneles liko iki tol kol busi mamyte 2.gif
Atsakyti
Apie situ gimdymo namu vedeja tai as labai nekokios nuomones...buvau su ja susidurus,kai nestumo metu gulejau ligoninej. Paziurejo echoskopu mane ir prigasdino,kad mano vaikucio labai maza galva,kad neatitinka savaiciu ir t.t. Nors kai gime viskas buvo ok ir su ta galvyte ir su vystymusi, tiesiog apturejau bereikalingo streso per ja. O taip pat mano palatoj viena moteris prarado savo kudiki 8 men nestumo del vedejos neapsiziurejimo...vienu zodziu man tai ji schmoll.gif Bet siaip kitos gydytojos tai ten labai puikios. As gimdziau pas Statkeviciene ir likau labai patenkinta, taip pat geru zodziu girdejau apie Maciulaitiene, Radaviciene smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif norėjau pasakyti,kad girdėjau,jog KGN epiduras kainuoja nuo 100-200.bentjau Mazylio gimdymo namuose tai kainuoja 200lt,o KGN pigiau.gal kuri mamytė gymdys rugpjucio gale? bigsmile.gif butu malonu susipazinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksia @ 2006 07 17, 12:00)
Sveika mamyte,as taip pat lankausi pas gyd.Baneviciene saulės seimos centre,ir net nezinojau,kad ji taip pat dirba KGN.na o dėl cezari tai pazystamai ten darė cezary su pusine narkoze,ji liko patenkinta thumbup.gif .dabar laukiasi antro gimdys ten pat.Okada pas jus numatyta gimdymo diena? Musu dinelė tai numatyta Rugpjucio29d. drinks_cheers.gif

Sveikute, as ir lankausi pas Baneviciene saules seimos centre, ir kazkaip is kazkur buvau istraukusi, kad ji Kedainiuose dar dirba. o cia matai KGN. As ten irgi ruosiuosi gimdyti, net nepagalvojau, kad ji ten dirba. o ka ji gimdymus irgi priima?
Atsakyti
QUOTE(Aleksia @ 2006 07 18, 08:09)
Sveikos mamytės 4u.gif norėjau pasakyti,kad girdėjau,jog KGN epiduras kainuoja nuo 100-200.bentjau Mazylio gimdymo namuose tai kainuoja 200lt,o KGN pigiau.gal kuri mamytė gymdys rugpjucio gale? bigsmile.gif butu malonu susipazinti thumbup.gif

Dirbanciom mamytem, t.y. tom, kurios turi Sodros knygute, epiduras nieko nekainuoja KGN. Pati ten gimdziau ir uz epidura nieko moket nereikejo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2006 07 18, 11:16)
Sveikute, as ir lankausi pas Baneviciene saules seimos centre, ir kazkaip is kazkur buvau istraukusi, kad ji Kedainiuose dar dirba. o cia matai KGN. As ten irgi ruosiuosi gimdyti, net nepagalvojau, kad ji ten dirba. o ka ji gimdymus irgi priima?

Sveikutė 4u.gif na net nezinau.Tik tiek zinau,kad ji dirba keliose vietose,ir kad musu poliklinikoje daugiausei nėstukiu.Bet gal ir galima su ja tartis.kokia diena tau paskirta gimdyti??
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2006 07 18, 14:12)
Dirbanciom mamytem, t.y. tom, kurios turi Sodros knygute, epiduras nieko nekainuoja KGN. Pati ten gimdziau ir uz epidura nieko moket nereikejo.  smile.gif

Sveikutė bigsmile.gif
As esu irgi dirbanti mamytė,tai labai saunu,kad nereik mokėti,mane blogai apsvietė dėl epiduro.Na o kaip ten daktarai ir visa kita eiga?Kiek pati mokėjai ir ar patenkinta likai tais gimdymo namais?Ar tareisi su kokia daktare,jai taip su kokia ir kiek jai mokėjai??
Atsakyti