Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

Labas bigsmile.gif
As irgi rosiuosi gimdyti KGN. Man per echoskopa paziurejo, kad vaikelis didelis auga (vyras tai apie 5,100 gime blink.gif ), gal bus Cezari darys. Kiek skaiciau visokiu nuomoniu apie pinigelius, vistiek negaliu apsispresti. Pvz, nemokesiu as. O jei kas nors negerai (tjfu, tjfu, tjfu), ar rasiu paskui kas atsakingas uz sita darba? Broliene tai nukentejo su antru vaikuciu, paskui nerado tos gydytojos, kur gimdyma prieme. g.gif Nors ji ne Krikscioniskuose gimde...
Atsakyti
ką reiškia jeigu kas nors negerai? Nejaugi tu manai kad jei sumokėsi lt tai bus viskas gerai? nuo to niekas neapsaugotas, negali žinoti kas eigoj nutiks, o mokėti už šypsenas ir tupinėjimą aplink save aš manau nereikia, vistiek būsi prižiūrėta, tik gal ne taip išskirtinai. O gero ir nekomplikuoto gimdymo vistiek nenusipirksi, kaip bus taip.....
o gydytoja kuri priėmė gimdyma turi būti įtraukta į darbo tabelius ir ten matosi kas kada budėjo. Ar bent jau turėjo tą parą budėti. Juk kokia nepažystama iš gatvės neatėjo gimdymo priimti, o darbuotoją tai susirasi jei jis apiformintas be problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuciuke: 10 rugpjūčio 2006 - 12:32
Sveikos Mamytės 4u.gif
Zinot mes su vyrioku savo pamastėm ir nusprendėm,kad nemokėsim pinigėliu,vyras per gimdyma bus salia ir matys nuo situacijos ar reik duoti ar nea rolleyes.gif
Bet jai matysime,kad yra daktarėar akušiarė tikrai verta pinigiuku tai duosime...Na o kaip jus mamytės ar jau susidėjusios jau tašiales?ar jau vezimukus turite?beje kaip jus iš ligoninės savo dziaugsmukus ketinate atsivezti(as api apranga)
Atsakyti
[quote=katiliukas,2005 12 09, 03:29]
BET kas liečia vaikų skyrių... Gerai jei viskas gerai. Teko ašarot į pagalvę įsikniaubus verysad.gif . Kažkoks pasityčiojimas........ Dar mačiau kaip mišinukus daro su vandeniu iš krano. Nesakiau nieko. Bet ir mano lialiai teko tokio paragauti nes trūko pienelio doh.gif

Kaip galejai tyleti?! Tavo vaikelis juk!!! Ten visus ant blakstienu reikejo pastatyti! Na zinoma, skirtingi mes zmones. Kita karta daugiau pakovoki uz savo vaikel. Sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katiliukas @ 2005 12 09, 03:29)
Aš ten gimdžiau prieš tris mėn. Akušerijos skyriuje tai labai fainas personalas  thumbup.gif . Samdžiausi gyd. Bangą. Labai faina.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Gimdžiau lb sunkiai, bet visi lakstė aplinkui. smile.gif
BET kas liečia vaikų skyrių... Gerai jei viskas gerai. Teko ašarot į pagalvę įsikniaubus verysad.gif . Kažkoks pasityčiojimas........ Dar mačiau kaip mišinukus daro su vandeniu iš krano. Nesakiau nieko. Bet ir mano lialiai teko tokio paragauti nes trūko pienelio doh.gif . Be to maistas prastas mamytėm unsure.gif . Tai va taip va buvo.

Kaip galejai tyleti?! Tavo vaikelis juk!!! Ten visus ant blakstienu reikejo pastatyti! Na zinoma, skirtingi mes zmones. Kita karta daugiau pakovoki uz savo vaikeli. Sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Veitė @ 2005 12 09, 13:07)
Karbyne, tiesiog sakau, kad kai kurioms gali but sunku tik pagimdzius laiptais lipt, maciau kaip viena gimdyve vyras laiptais uznese:) Man tai jokiu problemu nesukele, bet komforto myletojoms, tai gali pasirodyti labai jau nepatogu...

Man cezari dare II klinikineje, bet is lovos islipau tik i trecia diena, tai kaip krikscioniskuose buciau uzlipus i kazkuri auksta?!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_logika: 11 rugpjūčio 2006 - 22:54
QUOTE(me_logika @ 2006 08 12, 00:01)
Kaip galejai tyleti?! Tavo vaikelis juk!!! Ten visus ant blakstienu reikejo pastatyti! Na zinoma, skirtingi mes zmones. Kita karta daugiau pakovoki uz savo vaikeli. Sekmes smile.gif
Papildyta:
Man cezari dare II klinikineje, bet is lovos islipau tik i trecia diena, tai kaip krikscioniskuose buciau uzlipus i kazkuri auksta?!

Po cezariu,jei labai blogai jauciasi moteris, yra ir pirmam aukste, salia operacines ir gimdyklos kelios palatos. As irgi pati uzlipau po gimdymo i antra auksta po poros valandu, bet tikrai nemanau,kad lieptu lipt po cezario smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 08 13, 18:48)
Po cezariu,jei labai blogai jauciasi moteris, yra ir pirmam aukste, salia operacines ir gimdyklos kelios palatos. As irgi pati uzlipau po gimdymo i antra auksta po poros valandu, bet tikrai nemanau,kad lieptu lipt po cezario  smile.gif

Na gerai,bet juk po gimdymo ir sunku paaiti juo labiau jai esi plyšusi zvaigzdute,juk kaip sunku paaiti o ypac laiptais,kazkokia nesamonė as jau net pradedu bijoti ten gimdyti bijau.gif bijau.gif bijau.gif
Atsakyti
nereikia taip baimintis kad bus savijauta baisi ,zinoma silpna buvo bet ejau ir nenukritau ,juk klausia ar tikrai galesi uzlipti ,yra ir pirmam aukste 2 palatos ir jei negali eiti tai tikrai su botagu nevaro ,o del vaikuciu personalo tai sunku patiketi apie misinukus ,kai nesdavosi mano maziu sverti ir mus kviesdavo kartu eiti ,daktare pasverdavo ir pasakydavo apie vaikucio sveikata,ir maciau kaip kitu mamyciu vaikucius maitindavo is mendzureliu ir visos vienu balsu kartodavo kad jokiu buteliuku ir ciulptuku ,kai as pasigimdziau pirmas daiktas kuri man atveze dukrai i ligonine tai arbata skatinanti laktacija ,tai ir jus nestuke.gif busimos mamytes nusivezkit sios arbatos ir leliukams pienelio tikrai uzteks ,ir nereikes baimintis del kudikio primaitinimo,gal ir yra tokiu zmoniu kurie sumasto pakenkti vaikeliui,bet reikia netyleti si NUSIKALTIMA matant gun_bandana.gif ,juk visam blogiui turi buti galas ,man sioje ligonineje tikrai buvo gerai gimdyti ,ir personalas buvo puikus thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai nera ko jaudintis del to 2auksto.kai gimdziau ten pati buvo tokiu kurios ir visa nakti praleido pirmam aukste,nes blogai jautesi...
O siaip tai man tie gimdymo namai buvo pasakiski...kadangi ligonineje dar niekad nebuvau gulejus,tai buvo baimes: "kaip ten viskas yra?",bet viskas buvo super...gydytojai lakste ir rupinosi...nesvarbu ar duodi jiems pinigu ar ne...nesvarbu kokia tavo tautybe ar amzius...nesvarbu tu vienisa ar istekejus...
as siek tiek bijojau,nes buvau labai jaunute,bijojau,kad nieks nesiskaitys...bet tikrai nepajutau jokio skirtumo...tarp saves ir kitu...
Palatoje kartu gulejo ir moteris is anyksciu...ji jau 3 vaika atvaziavo gimdyti i krikscioniskuosius gimdymo namus...Ir siaip su daug kuom kalbejau,visos buvo labai patenkintos siais gn...ir kai pati gimdysiu sekanti kart,tikrai ten pat...
tokdel ir jum siulyciau nebijoti ir gimdyti krikscioniskuosiuose...
ir siaip visom lengvo ir mielo gimdymo...tai tikrai nuostabus dalykas:)
Atsakyti
Gimdžiau visur, bet labiausiai patiko krikščioniškuose. Ir maitinti išmokau būtent ten. Kadangi neleisdavau pinigų gimdymams, tai kitur sulaugdavau mažiau dėmesio, o ten jaučiausi gimdyvė, kaip ir visos kitos. Ir mažylę žiūrėjo, nors ir pati atrodo jau daug buvau išmananti, bet žinių tai pasisėmiau. Aišku, kad palatos po tris ir net po daugiau, maistas t.t ir t.p sudaro, bet gi tris dienos, tai nesureikšminau, gavau daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Aleksia @ 2006 08 14, 10:50)
Na gerai,bet juk po gimdymo ir sunku paaiti juo labiau jai esi plyšusi zvaigzdute,juk kaip sunku paaiti o ypac laiptais,kazkokia nesamonė as jau net pradedu bijoti ten gimdyti bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif

Nestumas ir gimdymas - ne liga, nera ko taip baimintis ir galvoti, kad gulesi leisgyve. Gydytojai puikiai zino tavo gimdymo eiga ir tai, ka tu gali daryti, o ko negali. Jeigu jiems atrodys,kad esi per silpna, tai tikrai nelieps niekur lipt smile.gif O siaip jau kadangi gimdymas yra naturali moters busena, tai ir ant koju stato kaip tik imanoma greiciau, beje, kaip ir po kitu operaciju, nes taip paciam zmogui sveikiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal galetumete suteikti informacijos apie gyd. Morkunaite - Cerekiene? Ji yra Centro poliklinikos moteru konsultacijos vedeja, girdejau, kad KGN priimineja gimdymus, gal kam nors teko pas ja gimdyti? Kaip ispudziai?

Ar yra KGN tikrai bjauriu gydytoju, pas kurias geriau nepapulti?

Vis neapsisprendziu, ka daryti - tartis is anksto (su kokia gydytoja?) ar pasikliovus likimu gimdyti pas budincia gydytoja, po gimdymo jai atsidekoti.
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2006 08 18, 09:38)
Sveikutes,

Gal galetumete suteikti informacijos apie gyd. Morkunaite - Cerekiene? Ji yra Centro poliklinikos moteru konsultacijos vedeja, girdejau, kad KGN priimineja gimdymus, gal kam nors teko pas ja gimdyti? Kaip ispudziai?

Ar yra KGN tikrai bjauriu gydytoju, pas kurias geriau nepapulti?

Vis neapsisprendziu, ka daryti - tartis is anksto (su kokia gydytoja?) ar pasikliovus likimu gimdyti pas budincia gydytoja, po gimdymo jai atsidekoti.

na, ta Morkūnaitė iš pažiūros man tokia gruboka, ir šiaip kažkodėl nenorėjau pas ją papulti...

Su bjauriom viumoj neteko susidurti... Fainos labai Banga Kulikauskaitė, Daiva Statkevičienė thumbup.gif

Apie Toleikienę rašiau, kad labai pinigų mėgėja, bet tas labiausiai liečia tas, kurios pas ją lankosi...
Atsakyti