As pirma vaika gimdziau Krikscioniskuose, tai buvo senai 1992m. buvau susitarus su gydytoja, kai nubego vandenys namuose jai paskambinau, kad jau ir isvaziavau i ligonine, gydytoja mane, kad tai uztruks nuramino ir sake atvaziuosianti po 4-5val. ohoho tik atvykus i ligonine po apziuros mane skubiai i gymdykla pasirodo as is tu laiminguju kurios nezino kas yra saremiai besitesiantys po keleta valandu. Netrukus gime sunus, prieme gydytojas kuris budejo pavardes neatsimenu, tai viskas buvo sklandziai, tik kazkokia slauge aplink vis bambejo, kad turiu dziaugtis kad taip greitai, o as vis tokia nekantri. Na visdelto tai buvo pirmas kartas.

Antra vaika-dukra as irgi gimdziau Krikscioniskuose, pas ta pacia gydytoja, tik si karta kai paskambinau, kad vandenys nubego ir as vaziuoju, tai ir gydytoja nedelse atvyko netrukus, viskas ejo kuo puikiausiai as gydytoja labai pasitikejau, atsipalaidavau galima sakyti su anekdotais ir jumoru vyko gymdymas, beje nenaudojau jokiu nuskausminamu juk ir taip viskas greitai. Gime dukra 4kg. didelis stiprus kleckas. Palatoje gulejau viena, tualetas salia, dusas taip pat, sesutes atidzios, paslaugios, tai kaip uz toki darba nesumoketi zmonems. beje Krikscioniskuose yra nuostabi akusere, kuri puikiai sutvarko visas problemas iskilusiais su krutimis. Nes as turejau daug pienuko, o vaikeliui tiek daug nereikejo,
o koks skausmas kai uzsikemsa krutyse pienas, tai jei ne ta akusere ir jos nuostabios rankos, nezinau kaip butu viskas pasibaige.
Dabar pradejau lankytis moteru konsultacijoje pas kita gydytoja, nes mano buvusi gydytoja isejo i pensija. Suprantu puikiai norint tureti gera prieziura, tai reikes ir apsimoketi. Kiek kas dabar kainuoja Krikscioniskuose, kas zinote, patarkite.