Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

drauge gimde krikscioniskuose, tai sake, kad gimdykloj ne,eido nei vandens gert, nei aplamai nieko uzkasti... kazin cia visur taip? nes as antroj lig ir saldainiuku uzvalgiau ir vandeni istisai nesiojaus su savim, ir dar arbatos akusere padare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2006 12 21, 15:57)
drauge gimde krikscioniskuose, tai sake, kad gimdykloj ne,eido nei vandens gert, nei aplamai nieko uzkasti... kazin cia visur taip? nes as antroj lig ir saldainiuku uzvalgiau ir vandeni istisai nesiojaus su savim, ir dar arbatos akusere padare smile.gif

Tai jau cia matyt taip pataikė draugė. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Ten gimdžiau ir vandenuką leido gert ir t.t., bet kad valgyt ir užkandinėt man nelabai norėjos, tik atsigert. cool.gif
Atsakyti
o man neleido irgi, bet dėl to, kad galvojo, kad gali tekt operuot... čia per antrąjį gimdymą.
Atsakyti

o as cia beskaitinedama gimdymo istorijas ir kur kas kaip gimde nusprendziau kad visuose gimdymuo namuose yra ir geru ir blogu daktaru, nera vienu tik geru ar blogu.
pasitaiko visur klaidu, arba ne ta koja is lovos ryte islipa personalo darbuotojas ir sugadina diena pirmai pasitaikiusiai nestuke.gif
manau svarbiausia pacios nusiteikimas ir aiskus susitarimas su gydytoju, o toliau kaip Dievulis duos....
Todel visoms linkiu stiprybes ir sveiku lialiuku 2.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 12 21, 17:19)
o man neleido irgi, bet dėl to, kad galvojo, kad gali tekt operuot... čia per antrąjį gimdymą.

na, bet jei epidura daro, tai juk pilnos narkozes neduos, tai ne beda...aisku, bent mano akusere sake, kad bijoma, jog gimdyve apsivems biggrin.gif o man sake - jei teks operuot, tai jau jei apsivemsi - bus apsivemta smile.gif ale neteko thumbup.gif
Atsakyti
valgyt neleidzia, nes taip paciai gimdyvei lengviau...zarnynas nepilnas...valgyt as tik panorau po gimdymo.
o siaip, tiesa sakot, visokiu daktaru visur yra. man galejo pasibaigt liudnai, bet laimei, budejo gera daktare ir dabar auginu nuostabia ir sveika ozkute lotuliukas.gif
Atsakyti
Valgyt neleidzia del to, kad per gimdyma neapsish..., taigi ne bereikalo pries gimdyma klizma daro arba namie pataria pasidaryt, kad organizme nieko nebutu...
O gerti tai aisku, kad galima, jeigu ir koki saldaini suvalgysi gal nieko ir neatsitiks, bet jei kokiu kotletu prisisveisi, tai paskui ir paciai gali buti nemalonu, nes gimdymo metu TIE procesai tampa nekontroliuojami smile.gif
Atsakyti
pries 1,5 men. ir as gimdziau KGN. viskas liuks!!! thumbup.gif visa nestuma lankiausi pas gydytoja, kuri kartais budi KGN, o siaip dirba Sargenu sveikatos centre (gyd.Liekiene), taciau jau tada laaaaaabai pradejau abejoti jos profesionalumu ir aplamai sugebejimu gerai atlikti savo darba! todel buvau nusprendusi su ja nesitarti del gimdymo. o apie KGN buvau labai daug geru dalyku girdejusi, todel tikrai zinojau, kad gimdysiu TEN. su jokiu gydytoju nesitariau, nes mane dar pries gimdyma gera savaite pagulde i KGN del didelio kraujo spaudimo. ten beguledama spejau susipazinti su beveik visu personalu (isskyru aisku naujagimiu) ir man tikrai paliko laaaaabai gera ispudi!!! is pradziu planavau, kad pagulejusi ligonineje issirinksiu man patinkanti gydytoja ir susitarsiu del gimdymo! bet kad buvo be galo sunku issirinkti, nes visi gydytojai labai super!!!!! todel gimdziau pas budincia gydytoja Maciulaitiene ir akusere Simanskiene ir tikrai nesigailiu!!!!! gimdyme dalyvavo vyras, kuris ir pats paskui sake, kad personalas labai stengesi ir ka grazu butu joms atsidekoti! tai po gimdymo davem po 200lt. ir gydytojai, ir akuserei!
del gimdyklos ir palatu tai galiu pasakyti tik tiek, kad gimdykloje svarbu kad yra viskas ko reikia .... o juk labiausia reikia geros gydytojos, akuseres, vyro ir patogios lovos biggrin.gif kadangi net ir lova labai moderni ir pritaikyta patogiam gimdymui, o visa kita gimdykloje irgi buvo, tai man daugiau nieko ir nereikejo!!!! biggrin.gif palatose daugiausia mamytes su vaikiukais guli po 1 arba po 2. yra viena triviete palata, bet ja stengiasi pilnai uzpildyti tik paskutiniu atveju. as pries gimdyma gulejau 6-oje palatoje, kur yra net 5 lovos, bet ta palata yra naudojama tik nescioms moterims, pvz., tokioms kaip as del padidejusio spaudimo del gresiancio prieslaikinio gimdymo! su vaikuciais ten neguldo!
beje, maistas man visai patiko smile.gif o duoda ta pati maista visoms moterims, negi virs atskirai patiekalus nesciosioms ir jau pagimdziusioms biggrin.gif
sekmes visoms besiruosiancioms gimdyti!!!! KGN tikrai geras pasirinkimas!!!!! thumbup.gif
Atsakyti

Labai dziaudiuosi,kad viskas jums pasiseke gerai.As esu 6 menesi nescia ir taip pat galvoju gimdyti KGN. Taciau, nuomoniu paskaitau visokiu apie sia istaiga. Bet as tai manau, kad ta nuomone priklauso nuo kiekvienos moters. Vienoms gal reikia daugiau demesio, tai jos nepatenkintos prieziura, kitoms maziau-toms viskas super. Manau turi buti geras nusiteikimas ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjsima mama: 28 gruodžio 2006 - 11:47
as situose g namuose gimdziau pries 5 metus.taciau lig siolei siunciu atvirutes su pasveikinimais kaledu proga. negaliu atsidziaugti...viskas buvo super, prisimenu tik sauleta diena, kai mano vaikelis isvydo pasauli...jau seniai buvo laikas suprasti, kad visdelto pinigeliu reikia duoti, ne del to, kad priziuretu, o del to, kad norisi, jog viskas butu gerai, atsidekoti 4u.gif o geriausia is anksto susitarto su savo gydytoja ir gimdyti ten, kur ji dirba.
Atsakyti
[quote=LiepaNight,2006 12 20, 11:22]
Sveikos,

as irgi jau nestuke.gif ,, nors dar tik beveik 6savaites, bet jau dabar pradejau ziurinet kokie gimdymo namai yra. tai mano pirmas nestuke.gif todel rupinuosi is anksto ax.gif
mano ginekologe dirba KGN, nesisiulo, bet sako jei kas gali ten kreiptis....
norejau paklausti gal kas turit atsiliepimu apie gyd. Jakutiene ?
siaip man tai ji visai nieko, tokia paprasta, nesaldi, aiskia viska isdesto.

Aš ir gimdžiau pas Jakutienę - tariausi su ja, akušerė Zuzevičienė - viskas buvo super, nieko negaliu prikišti, gimdymą abu su vyru atsimenam kaip gražiausią įvykį mūsų gyvenime. Gerai apibūdinai - paprasta ir nesaldi, nelenda į akis be reikalo. Kitą dieną po gimdymo pamokė keletą pratimų, kaip greičiau sustiprėti ir atsigauti.

Atsiprašau, kažkaip nemokšiškai citatą parašiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notė: 29 gruodžio 2006 - 14:26
man ten dare cezari. viskas liuks - dare vedeja Babiliute, tikrai puiki gydytoja. ir seseles geros, tik va man sunkiausia buvo kad sekancia diena po cezario reikejo ir pirmo auksto pooperacines palatos lipti i antra auksta. man spaudimas nukrites buvo, sienos dvejinosi, siule skaudejo ir t.t. zodziu vienintelis minusas, kuris man ten isimine smile.gif
Atsakyti