Įkraunama...
Įkraunama...

Krikščioniškieji G.N.

QUOTE(Gabukas @ 2007 05 28, 15:53)
Man terminas geguzes 29d, rytoj  lotuliukas.gif
O is kur istrauket, kad jei susitari, tai pinigus reikia is karto duoti? Kiek esu girdejusi, tai susitari del sumos, o pinigus duodi po gimdymo g.gif
O kas, jei susitarsi, o gydytojas negales dalyvauti gimdyme, tai kaip tada su pinigais?

tai,kad kiek zinau jeigu pageidauji konkretaus gydytojo globos gimdymo metu suma visur yra viena ir ta pati 460lt,bet tu juos moki i kasa kiek zinau,o ne i kisene gydytojui. i kisene jau eina tai ka paskui duodi kiek suprantu g.gif kas geriau zino gal patikslintumet? na kam jau teko susidurti.. nes ir paciai idomu gal as cia visai grybauju ne i ta puse ax.gif doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2007 05 28, 16:15)
tai,kad kiek zinau jeigu pageidauji konkretaus gydytojo globos gimdymo metu suma visur yra viena ir ta pati 460lt,bet tu juos moki i kasa kiek zinau,o ne i kisene gydytojui. i kisene jau eina tai ka paskui duodi kiek suprantu g.gif kas geriau zino gal patikslintumet? na kam jau teko susidurti.. nes ir paciai idomu gal as cia visai grybauju ne i ta puse ax.gif  doh.gif  cool.gif

Tai taip, suma tokia ir yra, bet tu ja gali moketi i kasa, o gali gydytojui i kisene. Aisku, kad geriau moketi ne i kasa, o i kisene. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos maytes. Ir as labai domiuosi sia ligonine. Kadangi su pirmu ten buvau ir su antru ten noriu. Bet dabar noriu tartis. Kad nebutu kaip su pirmu. Man taip buvo, kad gydytoja pasimete ir jei ne akusere ir kita gydytoja tai sunelio gal ir netureciau. Todel siu kart noriu tartis.
Kiek girdejau su pinigeliais,tai reik duoti po gimdymo ir kad kainos eina nuo 400-450. Bet i ta kaina ieina viskas. gydytoja atsiskaito su akuserem. Gal as klystu,bet taip girdejau . Nors dabar nesenai sake viena moteriske kad dave ir gydytojai ir akuserei. Tai nezinau kaip cia yra.
Atsakyti
Sveikos, mamytes, as prie mamu klubo prisijungiau tik pagimdzius antra vaikeli, o sia temele suradau tik siandien.Zinokit abu kartus gimdziau KGN ir abu kartus nesitariau. "Stavkiu" net nezinojau ir nieko. po pirmojo gimdymo nedaviau nieko isskyrus saldainiu dezes visiems kas pakliuvo smile.gif prieziura buvo super; o po antrojo akuserem po 100 davem tai kuri prieme ir tai kuri susiuvo po gimdymo.nezinau ar jos ko nors tikejosi bet elgesi labai maloniai o ta kuri siuvo plysimus labai atdziai ir atsakingai viskas dare, tiesiog auksinis zmogus papuole thumbup.gif
Papildyta:
ir dar labai gerai, kai vyras i gimdyma kamera pasiima doctor.gif visos tokios malonios pasidaro friends.gif
Atsakyti
Labas visoms KGN kaina ta pati pas visus gyditojus kai susitari 500lt juos reikia duot po gimdymo daktarei ir jau ji padalina visiem akuserei,anesteziologei(jai reikia),vaiku dartarei(jaiprireikia) cia jai leliukai priduse gimsta ir ttt as labai patenkinta likau siais namais prieziura superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na manau pinigėlius į kasą reikia mokėti jei neturi sveikatos draudimo, šeip pas mus gi medicina nemokama doh.gif .O kai tariesi, tai į kišenę moki.Gal aš klystu, nžn g.gif. Ir mokėti reikia tada jau po gimdymo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 29 gegužės 2007 - 22:17
QUOTE(vaidutedd @ 2007 05 29, 19:28)
Labas visoms KGN kaina ta pati pas visus gyditojus kai susitari 500lt juos reikia duot po gimdymo daktarei ir jau ji padalina visiem akuserei,anesteziologei(jai reikia),vaiku dartarei(jaiprireikia) cia jai leliukai priduse gimsta ir ttt as labai patenkinta likau siais namais prieziura superine  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kazin, ar visos gydytojos atsiskaito is tu 500 Lt KGN, ar reiktu duoti atskirai ir gydytojai ir akuserei ir uz epidura. g.gif Kiek girdejau, tai kitose GN reikia visiems atskirai duoti, nes tie 500 lt jau tik gydytojai.
O ar duodavot seselem kiek nors ar koki sokolada ar dar ka?
Atsakyti
seseles tai ten labai daznai keiciasi, visoms nepridalinsi, bet jei kuri labai patiko tai duodavau.Ir abu kartus daviau sokolada seselei kuri aprengdavo leliuka isvykimui namo.O vaiku gydytojai- tai deze saldainiu.
Atsakyti
Gimdziu KGN ir neisigailiu...pirma mane priziurejo gyd. kuria visiskai pasitikejau - nuostabus zmogus. po gimdymo 1 nakti praleidom pogimdyvinej palatoj..tai nesmagu buvo tik klausyti kaip nakty kitos gimde ir dar taip reke doh.gif o ryte tik tai teko nupedinti i kita korpusa, i seimynine palata, nes mes taip norejom. tentai is vis liux thumbup.gif mumis rupinosi ir apskritai nesijauciau esanti ligoninej..tiesa neligai ten ir pabuvom vos mano pupai sukako 2 paros paeme tyrimus is kulno, paskiepino ir isvykom namo mirksiukas.gif

vienu dalyku tik nesu patenkinta schmoll.gif uztai kad neismokino musu teisingai zindyti....oi kiek pasku del to problemu kyla doh.gif
ten ateidavo tokios jaunos mergaites paziureti kaip maitinu sakau man nesigauna, man skauda...sako visom skauda...paziuri, sako: lupa atvepus, ausis kruta - viskas gerai. o man taip skaudejo...ir taip nuvare mano spenelius...jei butu ismokine normaliai gal nebutu reikeje man kenteti pieno staziu ir pragarisku zindymo skausmu....
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2007 05 31, 17:33)
Gimdziu KGN ir neisigailiu...pirma mane priziurejo gyd. kuria visiskai pasitikejau - nuostabus zmogus. po gimdymo 1 nakti praleidom pogimdyvinej palatoj..tai nesmagu buvo tik klausyti kaip nakty kitos gimde ir dar taip reke  doh.gif o ryte tik tai teko nupedinti i kita korpusa, i seimynine palata, nes mes taip norejom. tentai is vis liux  thumbup.gif mumis rupinosi ir apskritai nesijauciau esanti ligoninej..tiesa neligai ten ir pabuvom vos mano pupai sukako 2 paros paeme tyrimus is kulno, paskiepino ir isvykom namo  mirksiukas.gif

vienu dalyku tik nesu patenkinta  schmoll.gif  uztai kad neismokino musu teisingai zindyti....oi kiek pasku del to problemu kyla  doh.gif
ten ateidavo tokios jaunos mergaites paziureti kaip maitinu sakau man nesigauna, man skauda...sako visom skauda...paziuri, sako: lupa atvepus, ausis kruta - viskas gerai. o man taip skaudejo...ir taip nuvare mano spenelius...jei butu ismokine normaliai gal nebutu reikeje man kenteti pieno staziu ir pragarisku zindymo skausmu....

dėl žindymo - man irgi iki kįraujų nugraužė - tiesiog pats leliukas dar nemoka teisingai žįsti...Man labai padėjo multi mama kompresėliai speneliams ir garmastan tepaliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Margareta,2007 05 31, 18:33]
Gimdziu KGN ir neisigailiu...

Labukas,
Sveikinu su dukriuku wub.gif 4u.gif 4u.gif linkiu, kad auktumete sveikos ir laimingos 4u.gif mums irgi labai patiko seimynine palata - galetu ju daugiau irengti bigsmile.gif
tik va del maitinimo, hmm.. man is karto, kai pagimdziau, leliuka prie papulio pridejo, kad zistu.. akusere tokia vyresne buvo (ot ir atmintis mano, nezinau jos pavardes doh.gif ) - tai ji parode, kaip vaikiukas turi zisti.. o speneliu jautrumas tai taip, pirmomis dienomis ir man padidejes buvo.. bet nenugriauze man dukriukas ju niekad.. jei patampa jautresni (nes buna vakaru, kai pupa vien "kabo" ant papulio) - as pasitepu tepaliuku ir viskas thumbup.gif . o jaunos tos mergicos, kur ateidavo GN, tai jos nieko nezino.. pas mus pastoviai keitesi daktares ir sesutes.. jos tik ir prase, kad klausciau ko nezinau.. patarinejo.. kita daktare vakarais ateidavo, be galo maloni ir daug info dave - ir del mano pacios maitinimosi, savimi rupinimosis, ir del maziukes.. bet velgi, nezinau jos pavardes.. norejau atsidekoti jai, bet pries pat isvaziavima kitos doktorkos atejo..
Atsakyti
aprašykit, kaip atrodo tos šeimyninės palatos. gal kuri turit nuotraukyčių pasidarius? 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti