Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyte, tu man skaniausia!

man tai reikia dabar viena recenzija parasyt, bet gaila-iseme is konkurso sad.gif
Atsakyti
Oi, mamulia, tada panaudok kuriu ne kuriu asobu mintis, ir is ju sukurpk referata apie pakantuma, tolerancija, supratima ir mastymo RIBAS. Itariu, Valiuliui laaaaabai patiks.. tongue.gif Ir dar savo recenzijose pacituos thumbup.gif

p.s. Idomu, kaip jaustusi kai kurios komentatores, jei netycia pabuvotu Valiulio paskaitose? g.gif Jis juk kartais labai netiketu ir originaliu paraleliu isveda. Neikandami ir siurpus butu joms tie minties vingiai biggrin.gif
Atsakyti
Valiulio paskaitos tikrai vienos isimintiniausiu... O kokiu darbu jis parodo paskaitose tai cia dar tik gelytes smile.gif

O recenzija rasau ne jam, turiu parodos recenzija, bet mastau, kad idomiau butu si konkursa recenzuot, cia ir lankytoju mintys isdestytos, tik copy paste copy paste biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu bet jūs duodat moteros blink.gif . Mes su ta nuotrauka tą-aną, tam-anam, referatui- straipsniukui, recenzijai, Valiuliui, dar kažkam, vot gaila, jog supermama išėme, kad pačiupt nespėjom... O jums tos mamos - "foto herojės" leidimai ar nuomonė tai nei galvoj , nei uodegoj. blink.gif Matau, šuniui ant uodegos visi mūsų pusės aiškinimai...Nieks jūsų supratimo apie tokius dalykus nebepakeis.

Kažkodėl nebesistebiu, kad ta foto internete klajoja, kad kažkas ją išleido į tuos plačius vandenis. Be skrupulų. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 02 vasario 2005 - 23:09
Pirmiausiai turiu pasakyt, kad neskaiciau visos diskusijos. Bet labai gaila, kad pikti pseudo zinoviu pasisakymai priverte viena mama atsiimti daugeli suintrigavusia nuotrauka. Idomia savo netiketumo, atvirumo, kurjoziskumo prasme. Pagaliau situacija, kai kibirus skysciu prigerusi mama po kelias valandas negali atplesti vaiko ir nueit i WC irgi daug kam is maitinanciu pazistama. smile.gif Nuotrauka tiesiog originali, bet aiskiai nepataiko i '' sventojo maitinimo'' stereotipo remus. Juk su idilisku maitinancios maziau ar labiau nublizgintu mamos vaizdeliu susiduriame daznai. Taigi nereiktu puldineti zmogaus, kuris ''kalba kita kalba''.

Atsakyti
ko jau ko, o etikos manes mokyt nereikia tongue.gif puikiai ismanau ka kur ir kada galima naudot, ka galima recenzuot, ko ne tongue.gif kada leidimo reik, kada ne wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 02 02, 23:12)
ko jau ko, o etikos manes mokyt nereikia tongue.gif puikiai ismanau ka kur ir kada galima naudot, ka galima recenzuot, ko ne tongue.gif kada leidimo reik, kada ne wink.gif

Gražiai gražu blink.gif . Manau, bent jau dabar tai tos foto autorei tikrai "dašilo", kaip gerai, jog ji laiku nusprendė savo foto atsiimti. Gal dašilo ir dar kam nors iš mūsų oponenčių, kas nors kiek garbės jausmo užlaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 02 vasario 2005 - 23:14
Tiesiog pritariu Šviesai.Yra toks žodis tolerancija, bet čia daugelis jį pamiršo.
Atsakyti
Norge o is ko tu nusprendei kad jos leidimo nebutu paprasyta?
Atsakyti
Ne, norge mane imi stebinti sad.gif
As visada, VISAIS atvejais viska darau tik su zmogaus leidimu ir atsiklausus, net jei tai viesas asmuo, net jei tai viesas konkursas viesam internete ir man tokio leidimo nereikia. Kiekvienas matoja pagal savo kurpaliu sad.gif
Sveik nuo virusu!!!
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 02 02, 23:16)
Norge o is ko tu nusprendei kad jos leidimo nebutu paprasyta?

Iš labai aiškių postų ir vėliau sekusio dar aiškesnio mamulios atsakymo. Galiu pacituoti.
Atsakyti
Norge, o man kaip tik susidare ispudis kad ji atsiklaustu tos mamos nuomones. g.gif Kodel skaitydamos tos pacius psotus mes taip skirtingai juos suprantame? Visiskai priesingai! Idomu
Atsakyti