Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas

QUOTE(Baltija @ 2007 10 11, 15:46)
pasidaryk ilgalaikį užrietimą  mirksiukas.gif

O kas cia per daiktas, tipo cheminis blakstienom lotuliukas.gif
o jei rimtai kur tai daro ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2007 10 12, 00:08)
O kas cia per daiktas, tipo cheminis blakstienom lotuliukas.gif
o jei rimtai kur tai daro ir kokios mazdaug kainos?

visa tema apie tai yra čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 09:34)
visa tema apie tai yra čia  mirksiukas.gif

Dekui
Atsakyti
su znyplem nebutu laiko kiekviena ryta riesti, chemini uzrietima daryti blakstienu gaila, todel gal kuri zinote koki uzriecianti gera tusa is brangiu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 10 12, 11:00)
su znyplem nebutu laiko kiekviena ryta riesti, chemini uzrietima daryti blakstienu gaila, todel gal kuri zinote koki uzriecianti gera tusa is brangiu... 4u.gif

Siaip Lancome Virtuose reklama labai vilioja, kazin yra kas jau isbande ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 10 12, 12:00)

Is riecianciu esu bandziusi tik Rimmel (Rimmel tusai man tinka ir patinka), taciau tai buvo jau seniai ir nezinau ar jie visdar taip pat gerai riecia g.gif O siaip internete gana daug tusu merginos giria, kad ir pvz, Maybelline Wondercurl Mascara:
user posted image
Geri atsiliepimai apie Estee Lauder Illusionist Intense Maximum Curling Mascara:
user posted image

na dar radau kad gerai riecia Lancome "Hypnose" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 12 spalio 2007 - 11:29
kur jus randat ta Maybeline Lash Stylist, ieskojau keliose Sarmose, ale nieko neuzmaciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 10 12, 14:39)
kur jus randat ta Maybeline Lash Stylist, ieskojau keliose Sarmose, ale nieko neuzmaciau  schmoll.gif

aš jį kažkada droge pirkau g.gif
Atsakyti
jo, droge dabar kaip tik nuolaidos, as 8 litais pigiau nusipirkau
Atsakyti
o as jau kuria diena vaikstau po Drogus ir negaliu surasti naujo/neatidaryto tuso Lash Stylist verysad.gif jei ir kita savaite nerasiu pirksiu kitur, kad tik naujas butu g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti