Naudojau kerastase, labai patiko, del idomumo The Body shop alyvuogiu aliejuka pirkau, visai nieko, bet kerastase geresnis, o dabar kirpejos rekomenduota pirkau Alfa parf (kaune Hyper maximo eurovaistineje), man tikrai jokio efekto nera geresnio uz kerastase, o kaina beveik 80lt, tuo tarpu kerastase 60, turbut grisiu prie kerastase. Viena labai faina - alfa parf labai kvepia

kazkuriame puslapyje sitos temos skaiciau, kad negalima ant isplautu plauku tepti - as kaip tik ant tik isplautu slapiu plauku tepu, man daug lengviau issisukuoja, nesidrasko slapias plaukas, ir paskui nuima pasiputima. ir garantuotai nuo siu mano naudotu aliejuku nei karto nebuo suriebaluoti plaukai. bet aisku nereikia saujos tepti, as kazkur 3-5 paspaudimus tepu ant galiuku, plaukai ilgi. pirkausi ir kerastase raudonaja serija - sampuna kauke ir seruma, atseit nuo saules apsaugo, o seruma vietoje aliejuko - tai visai nepatiko. blondinti mano plaukai, tai iskart labai jauciasi. o kaina ipareigoja sunaudoti iki galo

tai kai niekur neinu is namu issiplaunu juo, arba savaitgaliais ar kai atostogavom pleze irgi ploviausi ir guodziausi, kad dabar mano plaukai apsaugoti nuo saules

kazkaip labai pasisiausia plaukai po jo... ir serumas aliejuko tikrai nepakeicia...