Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Senoji tema 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
valio as pirma clap.gif
Atsakyti
Nusprendziua kad noriu savo puokstes is hortenziju roziniu ir maisyciau su tokiom smulkom gelytem buna baltos arba alyvines, tai su alyvinem, ir dar kazkokiu idet reiktu gal freziju g.gif

O ta nutysus puokstye kur buvo ikelta, man tai ne schmoll.gif bet spalvu gama tai wub.gif as tokios noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 06 25, 21:39)
Nusprendziua kad noriu savo puokstes is hortenziju roziniu ir maisyciau su tokiom smulkom gelytem buna baltos arba alyvines, tai su alyvinem, ir dar kazkokiu idet reiktu gal freziju g.gif

O ta nutysus puokstye kur buvo ikelta, man tai ne schmoll.gif  bet spalvu gama tai wub.gif  as tokios noreciau smile.gif

Gal pavyzdeli turi?Kaip tos hortenzijos atrodo? g.gif
Atsakyti
Ikeliu nuoroda hortenziju, jei galeciau ikelciau ir nerealiu puoksciu su hortenzijom, bet leidzia man tik 2kv..o senu zinuciu pratrint neleidzia verysad.gif cia
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 06 25, 21:59)
Ikeliu nuoroda hortenziju, jei galeciau ikelciau ir nerealiu puoksciu su hortenzijom, bet leidzia man tik 2kv..o senu zinuciu pratrint neleidzia verysad.gif cia

Na tikrai grazios gelytes ir kazkaip puokstes nemaciau as su jom, butu idomu pamatyti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 25, 22:01)
Na tikrai grazios gelytes ir kazkaip puokstes nemaciau as su jom, butu idomu pamatyti.. ax.gif

drinks_cheers.gif ir as noreciau pamatyti ax.gif
Atsakyti
nu va, matau yra bendraminciu. maniau visos mane uzsipuls, kad rozes nemadinga, nieko neismanau ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 06 25, 22:41)
nu va, matau yra bendraminciu. maniau visos mane uzsipuls, kad rozes nemadinga, nieko neismanau ir t.t.  blush2.gif

ir kas dabar supaisys kas madinga kas ne.... svarbu, kad tiktu ir patiktu ir kad nebutu kruvos "pribumbasu". Dar neteko girdet, kad rozes ar kokios kitos geles butu kada nors nemadinga. Taip kad, tau rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 26, 12:29)
ir Dar neteko girdet, kad rozes ar kokios kitos geles butu kada nors nemadinga. Taip kad, tau rinktis mirksiukas.gif

tai as irgi ta pati rasiau. nes buvo nuomoniu, kad jos atgyvenusios. daug priklauso nuo sukneles ir zinoma nuotakos skonio! biggrin.gif
as vis dar renkuosi, noriu grazios mielos puokstytes, dar ieskau ir nenusprendziau kokiu geliu noresiu. ax.gif
Atsakyti
Tiek buvau prisisaugojus graziu puoksciu, bet neina ano kompo prijungti..ikeliu ka radau ax.gif

paskutine raudona tai siaip ikeliau ax.gif
Ir melyna kazkokia neiprasta smile.gif
Papildyta:
wub.gif
Atsakyti
Gal kuri turit graziu puoksciu su lelijom ax.gif
Atsakyti