Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Mija25 @ 2007 06 26, 23:58)
Gal kuri turit graziu puoksciu su lelijom  ax.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image
Atsakyti
as noriu kuo paprastesnes puokstes is vienos rusies geliu, is pradziu lauziau galva ka cia pasirinkti, norejau orchideju, bet netinka man ju nei vienos atsplaviai prie sukneles ir dar kai pagalvoji kad 100 lt kainuos... jei butu imciau tulpes, bet jau nebeauga, tada norejau bijunu, bet irgi nebera... galu gale su liudininke nusprendem diena pries vestuves nuvaryti i turgu, i geliu baze ar i koki salona, ir nusipirkti freziju (ji spalvotu, as baltu), o jeigu nebus - tai roziu (ji raudonu, as baltu), oa gal dar ir kokiu ramuniu ar gerberu... ir gal netgi namie persiristi su kaspinu ir man bus pati graziausia puoskte!
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 06 27, 08:29)
as noriu kuo paprastesnes puokstes is vienos rusies geliu, is pradziu lauziau galva ka cia pasirinkti, norejau orchideju, bet netinka man ju nei vienos atsplaviai prie sukneles ir dar kai pagalvoji kad 100 lt kainuos... jei butu imciau tulpes, bet jau nebeauga, tada norejau bijunu, bet irgi nebera... galu gale su liudininke nusprendem diena pries vestuves nuvaryti i turgu, i geliu baze ar i koki salona, ir nusipirkti freziju (ji spalvotu, as baltu), o jeigu nebus - tai roziu (ji raudonu, as baltu), oa gal dar ir kokiu ramuniu ar gerberu...  ir gal netgi namie persiristi su kaspinu ir man bus pati graziausia puoskte!

tulpiu ir bijunu galima atsivezti is Olandijos, nes lietuviski ir taip nelaikytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 06 27, 08:29)
as noriu kuo paprastesnes puokstes is vienos rusies geliu, is pradziu lauziau galva ka cia pasirinkti, norejau orchideju, bet netinka man ju nei vienos atsplaviai prie sukneles ir dar kai pagalvoji kad 100 lt kainuos... jei butu imciau tulpes, bet jau nebeauga, tada norejau bijunu, bet irgi nebera... galu gale su liudininke nusprendem diena pries vestuves nuvaryti i turgu, i geliu baze ar i koki salona, ir nusipirkti freziju (ji spalvotu, as baltu), o jeigu nebus - tai roziu (ji raudonu, as baltu), oa gal dar ir kokiu ramuniu ar gerberu...  ir gal netgi namie persiristi su kaspinu ir man bus pati graziausia puoskte!

Na sakyčiau šiek tiek rizikinga.. nes gėlytės gali nuleipti nesulaukusios baliaus galo doh.gif Joms reikia specialaus apdirbimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 27, 04:49)

Aciu Ausryte 4u.gif , visai neblogai man ziurisi tos lelijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 06 27, 09:57)
Aciu Ausryte  4u.gif , visai neblogai man ziurisi tos lelijos  ax.gif

As irgi su lelijom darysiu tongue.gif jei gaus floriste su raudonom wub.gif
Atsakyti
as galvoju irgi vienos rusies - kaliju puokste daryt..kazkaip man kuo paprascia utuo graziau:)
Atsakyti
QUOTE(ausryte @ 2007 06 27, 09:34)
Na sakyčiau šiek tiek rizikinga.. nes gėlytės gali nuleipti nesulaukusios baliaus galo  doh.gif Joms reikia specialaus apdirbimo  ax.gif

nu nezinau, manau jos apdirbamos kai atvezamos i lietuva ir salone, kad issilaikytu. o kai daro puokstes tai niekaip ten jos, manau, neapdirbamos. ir tuo labiau juk ne ta pati ryta skintos buna geles tongue.gif
kaip mano mam sako, kokios rozes, tai muset dar geriau vonioj paguldytos isilaikytu per nakti negu salone.
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2007 06 27, 10:08)
As irgi su lelijom darysiu tongue.gif jei gaus floriste su raudonom wub.gif

as darysiu is baltu,tik biski zalsvo dades ir lyg rozyciu, tikiuosi atrodys graziai ax.gif
Atsakyti
vsio, Linaziedyje viska uzsakiau. kazkaip ekspromtu gavosi visi pasirinkimai. pamergem bus apyrankes - ryskiai geltonas gerberos ziedas su zalymynais - 25 lt, svociai tokia pat tik truputi bagotesne, ispasyta - 40 lt. pabroliams ir pirsliui po 6 Lt puse herberos ziedo (ten imitacija tokia sumazinta padaro). sau ryskiai geltonu geliu puokste, visokiu maisytu su keletu netycia islindusiu zaliu lapeliu 90 lt, jaunikiui - 8. vat taip vat. bus viskas ryskiai geltona. tik ka daryti su ziedais i plaukus dabar jau nezinau. ech...kazka reiks galvoti kitaip...
Atsakyti
QUOTE(cin mudra @ 2007 06 27, 10:21)
as galvoju irgi vienos rusies - kaliju puokste daryt..kazkaip man kuo paprascia utuo graziau:)

Ir aš taip galvoju smile.gif Kalijos, perrištos kokiu prabangesniu kaspinu ir vsio. smile.gif Pasakykit jūs man dar štai ką - kiek laiko reikia tą puokštę su savim nešiotis? Aš tai įsivaizduoju, kad bažnyčioj nu ir dar fotkinantis gamtoj ar pan, kol nuvažiuoji į šventimo vietą. Na ir viskas..neketinu aš jos apsikabinus visą vakatą sėdėti, taigi manau, kad tas kelias valandas kalijos tikrai išlaikys. Nes 100 litų už puokštę mano biudžete nenumatyta. Ir prasmės nematau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 06 27, 09:45)
Ir aš taip galvoju smile.gif Kalijos, perrištos kokiu prabangesniu kaspinu ir vsio. smile.gif Pasakykit jūs man dar štai ką - kiek laiko reikia tą puokštę su savim nešiotis? Aš tai įsivaizduoju, kad bažnyčioj nu ir dar fotkinantis gamtoj ar pan, kol nuvažiuoji į šventimo vietą. Na ir viskas..neketinu aš jos apsikabinus visą vakatą sėdėti, taigi manau, kad tas kelias valandas kalijos tikrai išlaikys. Nes 100 litų už puokštę mano biudžete nenumatyta. Ir prasmės nematau smile.gif

ziurint kelinta valanda pas tave baznycia, nes jei kokia 12val tai tu primesk nuo 12val iki 20val geles bus be vandens, laikomos siltoje rankoje...taigi jos labai greit nuvys doh.gif todel ir reikalingas spec. apdirbimas, nebent tu nori antroj dienos pusej nesiotis nuvytusiu geliu sluota blush2.gif
Atsakyti