Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo skausmai

QUOTE(akcumis @ 2012 06 30, 20:27)
Sveikutes,nesenei pasidariau 3 testus ir visi roto teigiama nestuke.gif ,bet pas daktaru tik antradieni einu isitikinti,bet labai pergyvenu nes labai daznai skauda pilvo apacia ar tai normalu?


Man panašiai buvo - kelios dienos iki laukiamų menstruacijų pradėjo mausti pilvą, buvau tikra, kad tuoj tuoj prasidės dienos, bet pilvą toliau maudė, skaudėjo (tas skausmas nestiprus), tai vieną šoną, tai kitą, tai apačią, o vizitas buvo numatytas pas gydytoją tik po dviejų savaičių. Aš savo iniciatyva (žinau, kad negerai, bet paklausiau merginų iš forumo patarimų...) pagėriau kelias dienas magnio miltukus ir skausmas tikrai praėjo. Beje, šeimos gydytoja buvo patikinusi, kad toks skausmas yra visiškai normalus, dažnai pasitaiko. Buvau praeitą savaitę pas gydytoją, ji patvirtino nėštumą, dėl tų mano skausmų labai net nesigilino, išrašė homeopatinių vaistukų nuo spazminių skausmų, bet kol kas negeriu, nors kartais truputį pamaudžia, bet jau ne taip, kaip pirmas dvi savaites. O nervinausi dėl to skausmo labai... Taip pat kad pergyventi tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Jūsų nuomone, ar besilaukiančios moterys turėtų atsisakyti aukštakulnių?
Atsakyti
[quote=egzotika117,2012 08 07, 08:07]
Sveikos 4u.gif Jūsų nuomone, ar besilaukiančios moterys turėtų atsisakyti aukštakulnių?
[/
manau tiesiog nepatogu
Atsakyti
Turbūt čia pataikiau rašyti, norėjau pasiteirauti ,kad būtų pačiai ramiau visur jau skaičiau apie tuos sarėmius ir pan bet niekur to ko norėjau neišgirdau ir nežinau kaip tiksliai suformuluot klausimą va kad ir čia rašant kad neužsipultumėt sakyt kad visai višta esu.. neįsivaizduoju koks jausmas(skausmas) tų sarėmių bus.. dabar užeina skausmai pilvo apačioje tokie lyg kažkas pūstusi nežinau kas tai , vieną naktį išsigandus nuvažiavau į klinikas, mažiau ir lelių jaučiau viską patikrino pasakė viskas gerai, o leliu pask metu viska normalu kad mažiau jaučiu, dabar vėl tie skausmai užeina, bandant atsistoti skauda pilvo apačia arba naktį apsiverčiant iškart iš baimės prabundu blush2.gif poto prieš kelias dienas buvo toks skausmas grynai vidurį pilvo lyg kas badytų bet po kokių 30min praėjo, klinikose daktaras nepaaiškino, o tik pirmad pas savo einu daktarę. žinau negerai ,kad droviuosi kreiptis į daktarus ar klausti kažkur kas darosi, bet jau tokia esu o dėl to bijau kad jau tiek nedaug laiko kad kas nenutiktų. Nežinau ką reikškia tie skausmai pilve ir apačioje pilvo.. Bijau ,kad nesuprasiu ir sarėmių skausmo...
Papildyta:
QUOTE(egzotika117 @ 2012 08 07, 09:07)
Sveikos  4u.gif  Jūsų nuomone, ar besilaukiančios moterys turėtų atsisakyti aukštakulnių?


Manau jo.. ypač jau kai pilvukas didesnis vistiek ar pasvirs koja ar kulniukas užklius kur galima nukristi. Aš atsisakiau aukštakulnių.
Atsakyti
QUOTE(KarpavičienėErika @ 2013 02 02, 14:39)
[i]Turbūt čia pataikiau rašyti,  norėjau pasiteirauti ,kad būtų pačiai ramiau visur jau skaičiau apie tuos sarėmius ir pan bet niekur to ko norėjau neišgirdau ir nežinau kaip tiksliai suformuluot klausimą va kad ir čia rašant kad neužsipultumėt sakyt kad visai višta esu.. neįsivaizduoju koks jausmas(skausmas) tų sarėmių bus..

Sąrėmių, stumimo skausmai smile.gif
Atsakyti

 i 
Žinutė su klausimu apie galimą nėštumą perkelta čia
Atsakyti
Sveikos,
Man 14 savaite ir jau antra diena jauciu spaudima pilvo apacioje, virs gaktikaulio. Bet toki nemaza. Ne skausma, o grynai spaudima, toks jausmas lyg lelius nugara visa jega spaustusi prie gimdos dugno smile.gif Bet dar per mazas tam biggrin.gif Gal kam yra taip buve, ar reiktu sunerimt? Ar cia tiesiog gimda dideja taip?
Atsakyti

sveikutės :) nežinau net kuri tema labiausiai tinkama.. žodžiu esu 9 sav nėščia, jaučiausi visai gerai iki vakar. vakar vakare pradėjo teplioti rudai ir pilvą mausti. pusę nakties iš streso nemiegojau.. nežinojau nei ką daryti nei ką.. šiandien ryte apsilankiau pas savo ginekologę, apžiūrėjo, širdutė plaka, viskas gerai. kadangi laikas būtų kaip ir mano mm, tai sako čia greičiausiai dėl to ir jaučiuosi taip. nu bet man vistiek neramu.. šiandien lyg ir mažiau teplioja, bet maudimas tai toks grynai kaip per mm.. ir baisu, kad čia blogiau nebūtų kas.. buvo minčių gal į klinikas lėkti, bet ir nežinau ar verta, kai apžiūrėjo.. nors tarkim kraujo ar kitokių tyrimų nedarė.. prisiskaičiau, kad teplioja teplioja ir paskui persileidžia tai taip baisu dabar..

Atsakyti

Man pirmus du menesius nuo pastojimo pradzios tepliojo butent per tas dienas, kai turejo MM buti. Gydytoja irgi pasake, kad sirdute plaka, tai viskas tvarkoje, del mano pacios ramybes israse Duphastona pagerti. Bet sake, jei pasirodys sviezio kraujo, o ne rudo, tai vel ateiti arba i ligonine nuvaziuoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramona18: 26 rugsėjo 2017 - 18:55

Sveikos,

 

gavau is gydytojos siuntima i dienos stacionara, nes pasiskundziau pilvo skausmais. Vakar tik echo padare, negalejo pasakyti del ko skauda , tiesiog viskas atrodo gerai. Siandien tik slapima nunesiau ir vel namo..

ar kuri lankydavotes, normaliai ten ka nors paaiskina ar tik eini, kad eitum 

Atsakyti

man ir klinikose pasižiūėjo dėl pilvo ir tepliojimo.. tai lyg ir viskas normalu. siūlė stacionarą bet sakė būtinybės nėra, nebent biuletenio nori.. visko būna, tereik laukt..

Atsakyti