Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

O stai mano sukuosena...Tik labai nuvyle mane kirpeja su savo gyvom susuktom rozytem, net isivaizduoti negalejau, kad jos tokios bus verysad.gif Ir vestuviu diena padare kitaip nei taremes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svikte: 05 rugsėjo 2007 - 13:01
QUOTE(svikte @ 2007 09 05, 13:54)
O stai mano sukuosena...Tik labai nuvyle mane kirpeja su savo gyvom susuktom rozytem, net isivaizduoti negalejau, kad jos tokios bus  verysad.gif Ir vestuviu diena padare kitaip nei taremes...

bigsmile.gif o man tavo sukuosena labai idomi ir grazi wub.gif Ir tos rozes graziai atrodo plaukuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspire @ 2007 09 04, 20:44)
čia mano šukuosena...  ax.gif
puošta su ornitogalų žiedeliais  blush2.gif

QUOTE(svikte @ 2007 09 05, 13:54)
O stai mano sukuosena...Tik labai nuvyle mane kirpeja su savo gyvom susuktom rozytem, net isivaizduoti negalejau, kad jos tokios bus  verysad.gif Ir vestuviu diena padare kitaip nei taremes...

labai grazu wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 09 05, 12:18)
drinks_cheers.gif as 45lt sumokejau hihihi.gif  thumbup.gif

O tu Kaune darei?
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 09 05, 13:09)
bigsmile.gif o man tavo sukuosena labai idomi ir grazi wub.gif Ir tos rozes graziai atrodo plaukuose wub.gif

Nespalvotoj nuotaukoj grazu, bet spalvotoj kaip dirbtines blush2.gif Bet siaip laikesi visa vakara nors plaukai nepaklusnus ir visai nelinke garbanotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2007 09 05, 15:10)
O tu Kaune darei?

schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(svikte @ 2007 09 05, 15:10)
Nespalvotoj nuotaukoj grazu, bet spalvotoj kaip dirbtines  blush2.gif  Bet siaip laikesi visa vakara nors plaukai nepaklusnus ir visai nelinke garbanotis  ax.gif

blush2.gif o spalvota turi parodyti? blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 09 05, 14:12)
schmoll.gif
Papildyta:

blush2.gif o spalvota turi parodyti? blush2.gif

Turiu...ir man keisciausiai atrodo tie ypac ilgi ir zali geliu koteliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2007 09 05, 15:25)
Turiu...ir man keisciausiai atrodo tie ypac ilgi ir zali geliu koteliai  ax.gif

drinks_cheers.gif aha, as irgi i kotelius demesi atkreipiau g.gif Bet vis viena faina, kad tokia originalia sukuosena turejai. Man ji tokia nematyta dar niekur wub.gif Grazi ir viskas wub.gif
Nors paciai nuotakai (tau), gal ir buvo prie ko prikibti. Tu zinai kaip turejo buti, tai todel ir nepatiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2007 09 05, 15:25)
Turiu...ir man keisciausiai atrodo tie ypac ilgi ir zali geliu koteliai  ax.gif

geriau jau tu roziu reikejo nedet. na, bet dabar jau nieko nepakeisi ax.gif
Atsakyti
o mano sukuosena bvo gan paprasta, veliau jei iseis ikelsiu foto. Turejau gelytes, kurios buvo komplekta prie nuometo ir kirpeja aplink tas geles suko plaukus.Atrode, graziai bet kukliai. Tik va gaila, kad neisejo padaryti kokybiskesne nuotrauka, ir kad normaliai viskas matytusi nesigavo.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilile.c: 06 rugsėjo 2007 - 14:10
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 09 05, 08:41)
grazu, mane irgi taip kirpeja buvo nukirpus, bet jau nuo kovo auginu plaukus, nes is tokiu trumpuciu neisivaizduoju kaip padaryt kanors ypatingo  blush2.gif  vestuvems.
o kaip tu tvarkysi ?  g.gif

Kas nors labai ypatingo gal ir neišeis, bet kolkas svarstau apie šias: g.gif Kaip jums? blush2.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti