Sveikos mergaites,
Noriu pasiguosti. Mano vestuves lygiai po savaites, vakar dariausi bandomaja sukuosena Rutos studijoje B.Radvilaites g.Vilniuje pas taip vadinama stiliste Vika - ir pakraupau
Mano plaukai ilgi ir veslus, as noriu per vestuves palaidu ir pagarbanotu, o ta visaip kaip ikalbinejo kuoda daryti . Kai vis tiek paprasiau susukti, nes man ja rekomendavo drauge, as ja pasitikejau ir as pas ja pries menesi uzsirasiau vestuvems, ji pradejo issisukineti, kad tik su karstom znyplem ta "daugybe plauku "galeti sutvarkyti, arba is viso, patartu juos nusikirpti !!!!!!!!!! As buvau visiskai pribloksta. Pasirodo, ji taip elgesi ne del to, kad as geriau taip atrodyciau, o del to, kad apie ilgu plauku sukuosenas nieko neismano ir tokiu plauku sutvarkyti nemoka. Kai jau ji ryzozi bandyti sukti, nezinojo, kokiais suktukais, ejo klausti pas kolega,o kai emesi sukti, suko lyg pirma karta, uzlenkadama plauku galus (tokiu atveju garbana gavosi kreiva), po to pasodino po neijungtu gaubtu - kolega atejo ijungti ir rezultatas buvo tikrai baisus...Maniau, kad cia normalus salonas, o kainos jau tikrai kaip pas geriausius meistrus

Mergaites, bukit atsargios!!
Siryt uzsirasiau i Idzumi pas Simona, bukit geros , mergaites, patarkit, gal kas pas ja buvo, ar turi ji patirties su ilgais plaukais? Nes as jau esu visiskoje nevilty, o ir nedaug liko laiko iki mano svarbiausios dienos...