Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 6

QUOTE(tany @ 2007 09 13, 17:21)
O kur Kaune toki rasti  ir dar sekmadieni kad priimtu?

Jis juk Vilniuj - ne Kaune..
Atsakyti
mano plaukai garbanoti is prigimties todel zinau kad TA diena jie bus tiesus ir tik gali truputi sukelti virsuje gal kas galit kokiu foto ikelti su sukuosenom tiesiaplaukems 4u.gif
Atsakyti
katros paneles siaulietes ,patariu eiti i Grand Perla ten dariausi sukuosena ir makiaza likau patenkita ,visa diena tikrai atrodziau thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 13, 16:39)
Jis juk Vilniuj - ne Kaune..

Zinau, del to ir klausiau smile.gif, gal Kaune tokio stiliaus salonas kur yra.
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 09 14, 17:07)

grazios mirksiukas.gif sukuosenos, ypac trecia tokia paprastute
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Noriu pasiguosti. Mano vestuves lygiai po savaites, vakar dariausi bandomaja sukuosena Rutos studijoje B.Radvilaites g.Vilniuje pas taip vadinama stiliste Vika - ir pakraupau verysad.gif
Mano plaukai ilgi ir veslus, as noriu per vestuves palaidu ir pagarbanotu, o ta visaip kaip ikalbinejo kuoda daryti . Kai vis tiek paprasiau susukti, nes man ja rekomendavo drauge, as ja pasitikejau ir as pas ja pries menesi uzsirasiau vestuvems, ji pradejo issisukineti, kad tik su karstom znyplem ta "daugybe plauku "galeti sutvarkyti, arba is viso, patartu juos nusikirpti !!!!!!!!!! As buvau visiskai pribloksta. Pasirodo, ji taip elgesi ne del to, kad as geriau taip atrodyciau, o del to, kad apie ilgu plauku sukuosenas nieko neismano ir tokiu plauku sutvarkyti nemoka. Kai jau ji ryzozi bandyti sukti, nezinojo, kokiais suktukais, ejo klausti pas kolega,o kai emesi sukti, suko lyg pirma karta, uzlenkadama plauku galus (tokiu atveju garbana gavosi kreiva), po to pasodino po neijungtu gaubtu - kolega atejo ijungti ir rezultatas buvo tikrai baisus...Maniau, kad cia normalus salonas, o kainos jau tikrai kaip pas geriausius meistrus blink.gif Mergaites, bukit atsargios!!
Siryt uzsirasiau i Idzumi pas Simona, bukit geros , mergaites, patarkit, gal kas pas ja buvo, ar turi ji patirties su ilgais plaukais? Nes as jau esu visiskoje nevilty, o ir nedaug liko laiko iki mano svarbiausios dienos...
Atsakyti
QUOTE(skruzduciuke @ 2007 09 15, 10:34)
Sveikos mergaites,
Noriu pasiguosti. Mano vestuves lygiai po savaites, vakar dariausi bandomaja sukuosena Rutos studijoje B.Radvilaites g.Vilniuje pas taip vadinama stiliste Vika - ir pakraupau verysad.gif
Mano plaukai ilgi ir veslus, as noriu per vestuves palaidu ir pagarbanotu, o ta visaip kaip ikalbinejo kuoda daryti . Kai vis tiek paprasiau susukti, nes man ja rekomendavo drauge, as ja pasitikejau ir as pas ja  pries menesi uzsirasiau vestuvems, ji pradejo issisukineti, kad tik su karstom znyplem ta "daugybe plauku "galeti sutvarkyti, arba is viso, patartu juos nusikirpti !!!!!!!!!! As buvau visiskai pribloksta. Pasirodo, ji taip elgesi ne del to, kad as geriau taip atrodyciau, o del to, kad apie ilgu plauku sukuosenas nieko neismano ir tokiu plauku sutvarkyti nemoka. Kai jau ji ryzozi bandyti sukti, nezinojo, kokiais suktukais, ejo klausti pas kolega,o kai emesi sukti, suko lyg pirma karta, uzlenkadama plauku galus (tokiu atveju garbana gavosi kreiva),  po to pasodino po neijungtu gaubtu - kolega atejo ijungti ir rezultatas buvo tikrai baisus...Maniau, kad cia normalus salonas, o kainos jau tikrai kaip pas geriausius meistrus blink.gif Mergaites, bukit atsargios!!
Siryt uzsirasiau i Idzumi pas Simona, bukit geros , mergaites, patarkit, gal kas pas ja buvo, ar turi ji patirties su ilgais plaukais? Nes as jau esu visiskoje nevilty, o ir nedaug liko laiko iki mano svarbiausios dienos...

vaje, pas kokia neveksla patekai doh.gif o tau ja kas nors pries tai rekomendavo, ar tik taip ejai pirma karta pas pirma pasitaikiusia? g.gif

as irgi neisivaizduoju, kaip man teks susirast gera kirpeja, nes isteku Belgijoj, o cia dar ne karto nesu buvus kirpykloj, vis grizus i LT susitvarkydavau...
Papildyta:
user posted image user posted image
Atsakyti
uzuojauta,skruzduciuke,gerai kad nuejai darytis bandoma,o jeigu taip vestuviu ryta doh.gif as pries savaitele nusipirkau zniples garbanom daryt,nors ir siaip esu naturaliai garbanota,nes uzsinorejau dideliu garbanu,o ne mazu kaip esu naturali.tai atsidziaugt negaliu,taip graziai plaukucius susitvarkau wub.gif labai geras daiktas.
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2007 09 15, 14:26)
vaje, pas kokia neveksla patekai  doh.gif  o tau ja kas nors pries tai rekomendavo, ar tik taip ejai pirma karta pas pirma pasitaikiusia?  g.gif

as irgi neisivaizduoju, kaip man teks susirast gera kirpeja, nes isteku Belgijoj, o cia dar ne karto nesu buvus kirpykloj, vis grizus i LT susitvarkydavau...
Papildyta:
user posted image user posted image

Jo, rekomendavo drauge, bet ji pas ja dazydavosi plaukus, tai jai ji patiko unsure.gif Bet gera kirpeja susirast, pasirodo, ne taip jau lengva verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(dauraa @ 2007 09 15, 14:55)
uzuojauta,skruzduciuke,gerai kad nuejai darytis bandoma,o jeigu taip vestuviu ryta doh.gif as pries savaitele nusipirkau zniples garbanom daryt,nors ir siaip esu naturaliai garbanota,nes uzsinorejau dideliu garbanu,o ne mazu kaip esu naturali.tai atsidziaugt negaliu,taip graziai plaukucius susitvarkau  wub.gif labai geras daiktas.

Tikrai, vien jau tai didele paguoda, kad ne vestuviu ryta tokia situacija atsitiko, taigi pro asaras nieko nematyciau verysad.gif
O del znypliu, tau super thumbup.gif , kai garbanoti plaukai, o kai mano lygus, nelabai laikosi su znyplem, reikia su suktukais palaikyti...
Atsakyti
QUOTE(skruzduciuke @ 2007 09 15, 14:43)
Jo, rekomendavo drauge, bet ji pas ja dazydavosi plaukus, tai jai ji patiko unsure.gif Bet gera kirpeja susirast, pasirodo, ne taip jau lengva verysad.gif
Papildyta:
Tikrai, vien jau tai didele paguoda, kad ne vestuviu ryta tokia situacija atsitiko, taigi pro asaras nieko nematyciau verysad.gif
O del znypliu, tau super thumbup.gif , kai garbanoti plaukai, o kai mano lygus, nelabai laikosi su znyplem, reikia su suktukais palaikyti...

as syki sukavausi salone bolero olanduose tai tikrai graziai susukavo,gal ir tu ten pabandyk.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti