Įkraunama...
Įkraunama...

Žurnalai apie kompiuterius

QUOTE(kicius @ 2009 04 29, 09:51)
Na kaip matai smile.gif
Yra kas pavaduoja  biggrin.gif

Tai kad senus duoda.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 29, 09:11)
Tai kad senus duoda.

Tai kad 8nr kolkas naujausias smile.gif
Ar nori gauti dar neišleistus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 04 29, 11:02)
Tai kad 8nr kolkas naujausias smile.gif
Ar nori gauti dar neišleistus  biggrin.gif

Tą kur davei, tai jau perskaičiau. Nu būtų neblogai neišleistus gauti biggrin.gif .
Atsakyti
Tai jau yra 9 nr. computerbildo. O gal pamenate, kuriam nr buvo antivirusiniu testai - reikia draugui pagrindimo, kodel pirkti Kaspersky, o ten kazkuriam numeryje buvo visu rezultatai pateikti.
Atsakyti
QUOTE(terro @ 2009 05 06, 11:56)
Tai jau yra 9 nr. computerbildo. O gal pamenate, kuriam nr buvo antivirusiniu testai - reikia draugui pagrindimo, kodel pirkti Kaspersky, o ten kazkuriam numeryje buvo visu rezultatai pateikti.

Berods 4nr šių metų buvo tas stebuklingas testas apie antivirusines biggrin.gif ,buvau įdėjęs nuorodą kažkada, gal dar veiks smile.gif
Ir aplamai, CBL testai nuostabūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 05 06, 15:26)
Berods 4nr šių metų buvo tas stebuklingas testas apie antivirusines  biggrin.gif ,buvau įdėjęs nuorodą kažkada, gal dar veiks smile.gif
Ir aplamai, CBL testai nuostabūs  biggrin.gif

Ei, duok žurnalą paskaityt, juk jau yra naujas CBL'as. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 05 06, 17:32)
Ei, duok žurnalą paskaityt, juk jau yra naujas CBL'as.  biggrin.gif

Ai, aptingau... mastau.gif vasara artėja biggrin.gif gana skaityt tas nesamones, visi į gamtą !

tourist5.gif

Ir nepamirškit po savęs susitvarkyt! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 05 06, 17:51)
Ai, aptingau... mastau.gif vasara artėja  biggrin.gif  gana skaityt tas nesamones, visi į gamtą ! 

tourist5.gif

Ir nepamirškit po savęs susitvarkyt!  biggrin.gif

Pirma paskaitom, o paskui į gamtą biggrin.gif
Atsakyti
as irgi skaitau computerbild zurnala, ir jis man visai patinka, ir info naudingos yra ir pamoku suprantamai paaiskintu thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image

failai.lt

multi-up
Atsakyti
user posted image

failai.lt

multi-up
Atsakyti
Tai kad siais laikais nelabai teapsimoka tu zurnalu pirkt. Daug ka galima tiesiog internte rasti cool.gif
Atsakyti