Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinių datos koregavimas

Liepos 3-10 dienomis išvykstu į kelionę. Ir vos jai įpusėjus man jau bet kurią dieną gresia mėnesinės. Tačiau jų visai nesinori, kai tiek daug visokių vandens pramogų. Pasiūlymai naudoti OB ar Tampax pirmosiomis mėnesinių dienomis man negalioja, nes kraujavimas būna gana gausus, o jei tuo metu kaip tik plauksiu raftingais, tai ir pasikeisti jų nebus galimybės

Žodžiu, esmė aiški. Reikia, kad mesntruacijos vėluotų kokias 4-5 dienas. Ar yra būdų tai padaryti? Esu įsitikinusi, kad yra, nes kaip tada sportininkės plaukikės olimpinėse žaidynėse dalyvauja?

Beje, kiek gali pagelbėti natūralūs "atidėjimo" būdai, tokie, kaip citrinos sultys ir pan?
Atsakyti
Menstruacijų ciklą patikimai galima reguliuoti vartojant hormoninius kontraceptikus-nedaryti 7 dienų pertraukos.Bet jei Jūs šių preparatų nevartojate,tai pradėti ciklo reguliavimą jau vėlu."Natūralūs" būdai išties visiškai neveiksmingi.
Atsakyti
Laba diena, gerb. Gydytoja.
Norėjau sužinoti ar galima kokiais nors vaistais paankstinti mėnesines? Ar tai labai pakenktų organizmui? Toks klausimas jau buvo uzduotas prieš pusantrų metų, bet gal dabar atsirado kokių nors naujovių.
Mes su vyru ruošiamės važiuoti pailsėti į Turkiją. Vykstame pirmą kartą, tai bus mūsų šiek tiek pavėluotas medaus mėnuo. Kelionė jau užsakyta, o kaip tik jos metu turėtų buti mėnesinės.
Jei vaistai labai kenksmingi organizmui, tai ką jūs manote apie maudynes baseine ir jūroje įsidėjus tamponą? Dar noriu pridurti, kad man įdėta spiralė.
Iš anksto abu su vyru dėkojame už atsakymą.
Atsakyti
Mėnesines galima pakoreguoti tik kurį laiką naudojant hormoninius kontraceptikus.
Ir baseine ir jūroje galima maudytis įsidėjus tamponą, tik tomis dienomis kai kraujavimas gausus, po maudynių tamponą iš kart pasikeiskite.
Atsakyti
laba diena,
si savaitgali mano vestuves. su vyru data pasirinkome tokia, per kuria menesines jau butu pasibaigusios. bet jos veluoja (nestumo testas neigiamas). galbut uzsilaike del streso? jei geriausiu atveju prasidetu rytoj, arba netgi ir siandien, per vestuves vistiek jausciausi nemaloniai, nesvari...
patarkit kokiais patikimais budais galima atitolint menesines?
aciu.
Atsakyti

 i 
Į jūsų klausimą gydytoja galės atsakyti kai grįš iš atostogų, po rugsėjo 12 dienos.
Atsakyti
Nevartojant hormoninės kontracepcijos, jokiais būdais ciklo koreguoti neįmanoma.
Atsakyti
sveiki, man neuzilgo bus daroma operacija,eiles laukiau 2 men. dabar gydytojas perspejo kad butinai turiu buti prasirgus, arba iki menesiniu ne maziau savaites, operacija susijusi su venomis. menesines kaip tik ispuola i ta savaite kada numatyta operacija. ar yra kazkokiu medikamentu su kuriu pagalba as galeciau tai pagreitint, operacija uz dvieju savaiciu. aciu
Atsakyti
Mėnesines galima pakoreguoti tik vartojant hormoninę kontracepciją. Jei Jūs jos nevartojate, jokiomis priemonėmis mėnesinių nepaankstinsite.
Atsakyti
Laba diena,
norėčiau konsultacijos.
gegužės meėnesį važiuojame 10 dienų į šiltus kraštus pailsėti. ir kaip tik tuo metu man bus mėnesinės. ar įmanoma kaip nors jas perstumti į vėlėesni ar ankstesnį laiką? kontraceptikų vartoti nenorėčiau, nes planuojame vaikelį.
gal yra kokių liaudiškų metodų, kurie padėtų iki to laiko likusius tris sirgimus paankstinti, kad ir viena diena. ta prasme ciklą padaryti ne 27, o 26 dienų. kartais jis toks būna ir natūraliai, bet dažniausiai 27 dienos.
ačiū labai
Atsakyti
Mėnesinių ciklą galima pakoreguoti tik vartojant hormoninę kontracepciją.
Atsakyti
LAba diena,
Norejau paklaust ar yra galimybe negeriant KT paankstinti menesines nors 4-5 dienom, kokiais nors medikamentais ar kreiptis pas ginekologe?
Aciu uz atsakyma!
Atsakyti