Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos

QUOTE(e.klevinskaite @ 2009 07 11, 15:35)
na brokuota todel, kad kilpute turi buti ant klosteles o ji nurvirusi i sona is todel sunku i ja ikist gnybtuka, tas tarp kilpuciu tvirtinimas truputi ne vietoje ax.gif

Tai va, uztai siandien nusprendziau baigt vargus ir susiradau tuos tikruosius kabliukus, kuriems tinka juostele, tada jie gaunasi kaip tik per viduri klostes. Tai manau, kad juostele nebrokuota, tik krokodilams nepritaikyta.
Rodau kaip buvo pries tai:
user posted image
Su naujais kabliukais:
user posted image
Bendras vaizdas:
user posted image
user posted image

Naktiniu dar nepasiuvau smile.gif , noretusi kazkokiu stambesniais rastais, bet nieko panasaus dar nemaciau g.gif. Nebent naturalios medvilnes dabar daug ivairios yra parduotuvej prie kalvariju turgaus, apacioj, bet plotis 1,5 per mazas (karnizas 2,7). O susiuta isilgine siule turbut negraziai atrodytu? ar ant storos medziagos nieko?
Pvz, kaip isivaizduoju medziaga:
user posted image
user posted image
user posted image (tik naktines).

Gal kazkas kazka panasaus pirkot/siuvot? Kur butu galima isigyti uz padoria kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orienturiste @ 2009 07 11, 16:41)

Naktiniu dar nepasiuvau  smile.gif , noretusi kazkokiu stambesniais rastais, bet nieko panasaus dar nemaciau  g.gif.  Nebent naturalios medvilnes dabar daug ivairios yra parduotuvej prie kalvariju turgaus, apacioj, bet plotis 1,5 per mazas (karnizas 2,7). O susiuta isilgine siule turbut negraziai atrodytu? ar ant storos medziagos nieko?

jei sutapdinsi rasta turi atrodyti gerai, o nenori is dvieju daliu 2*1.5m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 12 liepos 2009 - 16:30
QUOTE(sigita @ 2009 07 12, 17:30)
jei sutapdinsi rasta  turi atrodyti gerai, o nenori is dvieju daliu 2*1.5m?

As panuoju is 2 daliu daryt, bet pas mane karnizo ilgis 2,7, tai 3m vis tiek per mazai, bent 4 reiktu. Zodziu, tokiu atveju is 3 gabalu padaryt 2, ir bus +-4,5 is viso.
Atsakyti
man tai nieko neišėjo su tais kabliukasi, nukabinau ir atgal užkabinau užuolaida, visgi palikusi kabėti ant juostos susitraukusių siūlų.... bet manau nieko čia tokio jei netrukdo funkcijai ir vaizdui
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 07 13, 08:24)
man tai nieko neišėjo su tais kabliukasi, nukabinau ir atgal užkabinau užuolaida, visgi palikusi kabėti ant juostos susitraukusių siūlų.... bet manau nieko čia tokio jei netrukdo funkcijai ir vaizdui

na jei netrukdo ypač vaizdui,tai ir naudok toliau taip.Tikriausia užuolaida tavo labai lengva.Nes jei sunkesnis audinys,tikrai nutystu ax.gif
Atsakyti
Aš irgi kabinau ant sutraukiančių siūlų ir atrodo viskas gerai. Užuolaida, žinoma, dieninė, labai lengva. O taip kabinau dėl to, kad dėl nepatyrimo juostelę kita puse prisiuvau ir nebeliko, kur galėčiau kabinti kabliuką. Ardyt tingėjau smile.gif Arba dėl to paties nepatyrimo nesupratau, kur reikia kabinti kabliukus smile.gif

Dėl audinių. Visus audinius užuolaidoms pirkau Senukuose. Na, ten audiniai tikrai daugiausiai apie 1,5 m. pločio. Bijau pameluoti, bet man atrodo, kad buvo ir plačių.... g.gif:
Atsakyti
Siulau audiniu pasiziureti H.Manto gatvej prie kalvariju turgaus 2 aukstas, kur yra zalia stotele. ten visokiu visokiausiu ir nebrangus, plociai iavairus

Atsakyti
user posted imageNežinau ar čia pataikiau. Noriu pasiūlyti gal kam reikia tokių užuolaidų(plotis 156сm. ilgis135cm). Būklė ideali Norėčiau 45litukų ax.gif
Atsakyti
del tu uzuolaidu cia mergina sake jog ennori susiuti tai rinkis rasta ir dek 150 cm i ilgi o apacioje siuk kokias kvarbatkas smile.gif o siaip patalyniai medziagos yra 2,20m plocio tai manau uzuolaidom taip pat drobeles turetu buti tokio plocio
Atsakyti
O tu drapiravimo juosteliu buna ivairiu raukimo tipu? Nes kiek man pas ka teko matyti, tai labai smulkiai surauktos tos uzuolaidos buvo su ta juostele, o man taip nelabai patinka... Noreciau kad klostes butu bent jau kokiu 5 cm atstumu viena nuo kitos. g.gif
Atsakyti
Juosteliu yra labai ivairiu. skirtingai kluostuoja. Yra juostele su tarpu tap klosciu tokia kaip tu nori.. 1:5 karto raukia t.y viena mazyte klostele ir tarpas, yra 1:2 kart. t.y dvi klostytes ir tarpas.. yra ir tris klosteles ir tarpas thumbup.gif
Atsakyti
Matkaip smile.gif Gerai, dekui atsakyma, reiks eit ieskotis tu juosteliu, nes bandysiu ir as siuti dienines uzuolaidas ax.gif
Atsakyti