Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos

QUOTE(dėja @ 2012 10 28, 21:06)
uzuolaidu salonuose,overloku apsiutos su svinu,kad graziau kristu.O siaip manau reiktu uzlengti ir apsiuti.Man netgi graziau atrodo,kaip atlenkimas platesnis buna,kokiu 2-3 cm.

Uzuolaidu apacia reikia lenkti daugiau bent du kartus po 5cm. graziausia 10cm. Uzuolaidu apaciai reikia svorio, kad graziai kristu.
Atsakyti
Ir aš pasisiuvau užuolaidėles - austrijietes
user posted image
Atsakyti
Ernesta123 labai dailu, kaip suprantu pirkote spec. mechanizmą?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2012 11 09, 16:11)
Ernesta123 labai dailu, kaip suprantu pirkote spec. mechanizmą?

Taip
Atsakyti
gal žinote kur galima įsigyti magnetukų užuolaidų parišimų siuvimui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kamelija*: 03 gruodžio 2012 - 14:08
QUOTE(perle70 @ 2012 04 03, 08:44)

Kaip grazu... negaliu atsiziuret:)
Atsakyti
Kaip gražu, ir aš tokiu noriuuuuuuuuuuuuuuu smile.gif
NEREALIOs, bet siuti nemoku sad.gif
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 11 09, 10:57)

Papildyta:
per kiek laiko jas pasiuvai?
Atsakyti
Ernesta123 grazios austrijietes thumbup.gif

Patarkit man del uzuolaidu - karnizas apvalus "pagalys" 2cm plocio. Turiu uzuolaidas ir niekaip nesugalvoju kaip graziai pakabinima padaryti kad tvarkingai sugultu, susigarbiniuotu. Galvojau uzlenkt virsu ir tiesiog uzvert ant karnizo, bet tada nelygios bangos gaunasi. Kabliukus kazkokius kabint nenoriu, noriu kad prie pacio karnizo prisitvirtintu, nesimatytu jokiu kabliuku. Ar yra juosta kazkokia suraukianti ir tinkanti prikabinti, gal uzsivertu per ta juostele ant karnizo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 12 07, 13:58)
Patarkit man del uzuolaidu - karnizas apvalus "pagalys" 2cm plocio. Turiu uzuolaidas ir niekaip nesugalvoju kaip graziai pakabinima padaryti kad tvarkingai sugultu, susigarbiniuotu. Galvojau uzlenkt virsu ir tiesiog uzvert ant karnizo, bet tada nelygios bangos gaunasi. Kabliukus kazkokius kabint nenoriu, noriu kad prie pacio karnizo prisitvirtintu, nesimatytu jokiu kabliuku. Ar yra juosta kazkokia suraukianti ir tinkanti prikabinti, gal uzsivertu per ta juostele ant karnizo?  g.gif

Jei nenori, kad kabliukai matytųsi - tai dar ne priežastis visai jų atsisakyti. unsure.gif Tereikia užuolaidą siūti su "karūnėle" (šioje temoje apie jas buvo kalbėta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 07 gruodžio 2012 - 13:21
QUOTE(Ernesta123 @ 2012 11 09, 10:57)
Ir aš pasisiuvau užuolaidėles - austrijietes

Kaip puikiai atrodo užuolaidos 4u.gif Kiek laiko užtrukote pasiuti jas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2012 12 07, 13:58)
Ernesta123 grazios austrijietes  thumbup.gif
Patarkit man del uzuolaidu - karnizas apvalus "pagalys" 2cm plocio. Turiu uzuolaidas ir niekaip nesugalvoju kaip graziai pakabinima padaryti kad tvarkingai sugultu, susigarbiniuotu. Galvojau uzlenkt virsu ir tiesiog uzvert ant karnizo, bet tada nelygios bangos gaunasi. Kabliukus kazkokius kabint nenoriu, noriu kad prie pacio karnizo prisitvirtintu, nesimatytu jokiu kabliuku. Ar yra juosta kazkokia suraukianti ir tinkanti prikabinti, gal uzsivertu per ta juostele ant karnizo?  g.gif

Taip, yra speciali juosta su kilpomis, per kurias veriasi karnizas. Pakabintos užuolaidos klostavimasis gaunasi kaip siūtos su įmušamais žiedais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2012 12 07, 22:17)
Taip, yra speciali juosta su kilpomis, per kurias veriasi karnizas. Pakabintos užuolaidos klostavimasis gaunasi kaip siūtos su įmušamais žiedais  4u.gif

Ar turi ta juosta kazkoki pavadinima, ar turetu zinoti prekiaujantys uzuolaidu medziagom? g.gif Medziaga senukuose nuziurejau tai konsultantes nepatikimos patarejos blush2.gif

Ir dar klausimas - kiek medziagos reikia jei karnizas 1,8m ilgio?
Atsakyti