QUOTE(Irkute @ 2007 06 17, 14:24)
grįžau ,merginos, prieš pora dienelių...ech.. fantastiškai praleistas laikas.Pavydžiu baltai kas ten dar tik keliaus

Dvi savaitės prabėgo ore.Labai paliko gerą įspūdį.Beje- oras buvo puikus ir visai ne per karšta

vakarai ilgi ir linksmi, o kur dar naktys, ech...gyvenau Amoudara miestelyje Santa Marina Beach viešbutyje.Ten lygis geras- viskas super.Beje lietuvaičių nesutikome visai..nei vieno, nesuprantu kodėl?Važiavau per Travelman...tai jie biskutį

nelabai patiko su savo" organizacija".Bet viešbutukas ir miesčiukas liuks -netoli Heraklionas, susisiekimas geras.Animatoriai- super žmogeliukai- nuoširdūs laaabai

Jei ką domina parašysiu išsamiau.
Tiesa- mašiniuką nuomavom 3 dienom- gavosi už 105 EU .Jei nori ilgėliau- tai kaina iškart dar mažėja.Na o vidutiniškai tai prašo 35-40 EU.Kuras apie Eu su trupučiu, bet mes prisipylę baką, net neišvažinėjom, labai jau ten tos mašinytės ekonomiškos

Kas buvę tai supras

Atostogavau ten pirmą kartą, bet tikrai žinau, kad ne paskutinį.Gera ten aura, jau nekalbant apie kvapus, nuoširdžius žmones, gražius vyrukus
Papildyta:
QUOTE(Daivaa @ 2007 06 17, 14:26)
Aš irgi:)) bet per vėlai atsitokėjau:))
Nors prieš kelis metus Ispanijoj buvom liepos gale, tai normalioks, net vidurdienyje kelis km (ar tik ne 4) į kalną prie Monserato vienuolyno įkopėm...ir nieko:) dar prisimenu, kad neturėjau galvos apdangalo, nu išgyvenau:)
O lėktuve grįžtant tai turbūt buvau balčiausia:) nors gulėdavom prie jūros iki pietų. O aš mėlynai baltaodė

)
Tai žodžiu, gal nėr ko parintis;)
Aj nors Turkijoj birželio viduryj man jau karščio ekstrymas buvo
Papildyta:
Man labai patinka atostogaujant lietuvių nesutikti:) kol kas sekėsi:)
Man, beje irgi patiko be tautiečių

užsieniečiai daug paprastesni ir labiau linksmi- tas tai faktas.Gali šokti kiki paryčių ir kas svarbiausia nepiktnaudžiauja gėrimu

.Ir dėmesio merginoms negaili ir komplimentų