QUOTE(roma @ 2007 06 28, 12:47)
Man labiausiai neaišku kodėl skiriasi orų prognozė Kretoje ten esančių poilsiautojų ir internete.Esantys ar gryžę sako,kad 40-45 laipsniai.Internete rodo apie 35.Ar aš ką ne taip suprantu?
Siap esu gidejusi kad per kai kurias prognozes pranesa vidutine paros temperatura, tai gal cia tas atvejis ir butu

nes panasu: diena 45, nakti 30 ir vidurkis apie 35 gaunasi...
beje, noriu visas siek tiek nuraminti del karscio... seniai (pries 8 metus) kai buvau kretoj, buvo +50 pavesy.. tuomet per zinias pranesinejo kad jau patys graikai mirsta nuo karscio (kaip ir dabar kiek forume skaiciau), musu visi draugai persigande lauke musu sugriztant...
ir... nieko - istverem.. viena pacia karsciausia diena buvo sunkoka, o turbut labiausiai del to kad ta diena pasirinkom ekskursija i knoso rumus.. tai prakeikiau as ta ekskursija uz kuria ir sumokejom novaturui belekiek ir dar po tuos griuvesius vaikstant pavesio neradom.. o siaip tai zinokit nepasakyciau kad butume ten tik mirka baseine - apvaziavom visa rytine pakrante ir dar nei masinoj nei viesbuti kondicionieriaus neturejom...

dabar, aisku vaziuosim daug geresnem salygom, nes tada labai pinigelius taupem.. bet visteik kreta paliko tik pacius geriausius prisiminimus - ir liepos 17 ivykdysiu savo pazada i ja sugrizti