Pagalvojau idomu butu suzinoti gal kuri gydesi uzsienyje(IUI,IVF) ar pavyko?
Girdejau,kad moterys vaziuoja i Latvija,ar ten procentas aukstesnis ar ka?
JAV geri reitingai labai,bet idomu ar kuri bande,kokia kaina ir t.t.
JAV geri reitingai labai,bet idomu ar kuri bande,kokia kaina ir t.t.
Mireja,o kaip man susirasti Maya?
Beje,o kaip Latvijoj,pati darei gal?
Beje,o kaip Latvijoj,pati darei gal?
QUOTE(Mirėja @ 2007 06 26, 20:03)
Dariau... Paskaityk temą "Donoras".
Maya... na, gali užklaust temoje "mūsų nėštukės ir mamytės", gali temoje "IVF", gali parašyti AŽ...
Maya... na, gali užklaust temoje "mūsų nėštukės ir mamytės", gali temoje "IVF", gali parašyti AŽ...
aciu viska susiradau!
mane tai labai domintu patirtis uzsienyje dariusiu IVF, po to, kai nusprende Lietuvoje nebesidaryti (ne donoriniai IVF, o savi). Jeigu atsirastu tokiu, kurios papasakotu visa savo kelia vieshai, kaip susirado klinika, kas paskatino, kaip pavyko nukeliauti ir pan (turiu omeny ne gyvenanciu uzsienyje, bet cia gyvenanciu patirtis, kazi ar tokiu butu? ), manau butu tikrai naudinga.
Gal palikim sia tema, gal atsiras kas su patirtim?
QUOTE(euromergele @ 2007 06 26, 22:03)
mane tai labai domintu patirtis uzsienyje dariusiu IVF, po to, kai nusprende Lietuvoje nebesidaryti (ne donoriniai IVF, o savi). Jeigu atsirastu tokiu, kurios papasakotu visa savo kelia vieshai, kaip susirado klinika, kas paskatino, kaip pavyko nukeliauti ir pan (turiu omeny ne gyvenanciu uzsienyje, bet cia gyvenanciu patirtis, kazi ar tokiu butu? ), manau butu tikrai naudinga.
Labutis euromergele,as dariaus IVF Londone,bet man nepasiseke

QUOTE(Nirali @ 2007 06 26, 21:23)
O gal galetumei placiau papasakoti - kaip pasirinkai klinika, kiek tau viskas kainavo, kokias schemas ir vaistus skyre ir apskritai kaip ten viskas vyko.

Jeigu kam bus idomu, galiu papasakoti, kaip man dare Londone. Bet as cia gyvenu, tai siek tiek kitaip, nei jums, kai nereikia keliauti ir jaudintis del gyvenamos vietos. Euromergele, tu tai is manes viska su smulkmenomis girdejai
Nepamenu ar daviau tau ta geriausiu Londono IVF kliniku sarasiuka su reitingais?
Kadangi man dare ilga schema, tai viskas uztruko apie 6 savaites.
Kovo 26d (21 mmm diena) pradejau leistis slopinancius vaistus (pavadinima galesiu parasyti veliau, dabar nepamenu), juos leidausi 25 dienas kasdiena. Balandzio 19d. (25-ta vaistu leidimosi diena) mazino slopinanciu doze, bet nenutraukiau is karto, tuo paciu pradejau leistis stimuliuojancius (250 gonalio, velgi reiktu namie pasitikslinti).
Stimuliacija truko 11 dienu, balandzio 30d. susileidau ovuliacija skatinancius vaistus (panasius i ovitreli tik pavadinimas kitoks).
Geguzes 2d - punkcija. Isodinimas geguzes 4d. Dvi savaites cyclogest - naturalaus progesterono zvakutes i uzpakali
Ir viskas! HCG Testas po dvieju savaiciu - geguzes 18.
Darant trumpa schema, nuo stimulicijos pradzios iki punkcijos butu kokios dvi savaites, rezultatu laukti juk galima ir Lietuvoje
Bet aisku dar reiktu prideti kokia savaite ar net dvi konsultacijoms ir visiems tyrimams pries procedura.
Del kainu nelabai patarsiu, nes mano IVF finansavo valstybe (gyvenantiems cia priklauso vienas nemokamas, tik eileje reikia laukti apie 2 metus
Del to nesulaukusi tos eiles galo as ir bandziau Lietuvoje). 
Maciau musu klinikos kainorasti, tai paprastas IVF kainuoja 1900£, ICSI 2200£, plius vaistai. Vaistams gali iseit apie 1000£, gal siek tiek maziau.

Kadangi man dare ilga schema, tai viskas uztruko apie 6 savaites.
Kovo 26d (21 mmm diena) pradejau leistis slopinancius vaistus (pavadinima galesiu parasyti veliau, dabar nepamenu), juos leidausi 25 dienas kasdiena. Balandzio 19d. (25-ta vaistu leidimosi diena) mazino slopinanciu doze, bet nenutraukiau is karto, tuo paciu pradejau leistis stimuliuojancius (250 gonalio, velgi reiktu namie pasitikslinti).
Stimuliacija truko 11 dienu, balandzio 30d. susileidau ovuliacija skatinancius vaistus (panasius i ovitreli tik pavadinimas kitoks).
Geguzes 2d - punkcija. Isodinimas geguzes 4d. Dvi savaites cyclogest - naturalaus progesterono zvakutes i uzpakali

Darant trumpa schema, nuo stimulicijos pradzios iki punkcijos butu kokios dvi savaites, rezultatu laukti juk galima ir Lietuvoje

Del kainu nelabai patarsiu, nes mano IVF finansavo valstybe (gyvenantiems cia priklauso vienas nemokamas, tik eileje reikia laukti apie 2 metus

Maciau musu klinikos kainorasti, tai paprastas IVF kainuoja 1900£, ICSI 2200£, plius vaistai. Vaistams gali iseit apie 1000£, gal siek tiek maziau.