Įkraunama...
Įkraunama...

Užsienio gydymo įstaigos

Londone dariausi du IVF. Abu sekmingi, deja tik vienas vaikelis, nes su pirmu persileidau, galiu viska su smulkmenomis papasakoti, jei kam reikia nuvesti ir uz rankos palaikyti...Po keliu metu ruosiuosu dar viena daryti, o gal ir nereikes nes yra sansu naturaliai pastoti. Labai dziaugiuosi gydymu ir apziura. Gal neesu labai reikli? Su kalba problemu neturiu, tai viskas ejo kaip is pypkes.
Atsakyti
QUOTE(poppins @ 2008 01 08, 21:42)
Londone dariausi du IVF. Abu sekmingi, deja tik vienas vaikelis, nes su pirmu persileidau, galiu viska su smulkmenomis papasakoti, jei kam reikia nuvesti ir uz rankos palaikyti...Po keliu metu ruosiuosu dar viena daryti, o gal ir nereikes nes yra sansu naturaliai pastoti. Labai dziaugiuosi gydymu ir apziura. Gal neesu labai reikli? Su kalba problemu neturiu, tai viskas ejo kaip is pypkes.

sweikute,wat man labai idomu,gal ne man wienai,kur buwo jusu pati pradzia?mes dabar irgi laukiam siuntimo is jp i waisingumo klinika(ant dienu turi ateiti),ar ten as galiu prasytis g.gif net nezinau,gal pradziai IUI,o paskui IVF,ar neeikwot laiko ir iskart prie IVF?
Atsakyti
Oooo, pati pradzia buvo labai seniai... Gal 2001m. Kai tik uzsiregistravau pas GP gavau siuntima i vaisingumo klinika, kur daktaras pasake, kad esu jauna ir nieko man blogo nera, tipo lauk. Bet pastate mane i eile IVF. Laukiau beveik 3 metus. Bet per tuos metus dar ivyko visokiu kurjozu. Laparoscopija, kolposcopija. Paskui IVF. Kadangi gavome nemokamai, tai is kart darem IVF. Pavyko, bet 16 savaiciu persileidau, bet ne del to, kad buvo IVF, kazkas blogai su vaisiumi. Po to daremes mokama, tai siuntimo irgi reikejo, rekomendacijos is GP. Tas ivyko labai greitai ir sklandziai, rezultatai puikus...Viskas vyko Kings College hospital, Assisted Conception Unit. Visa info yra internete, su kainom ir t.t. Labai rekomenduoju, man patiko. Nebent jei toli gyvenat, man buvo netoli, tai labai gerai, nes reiks gan daznai vazineti. Sekmes.
Atsakyti
Sveikos,as tai dariausi Azijoj,nes ten gyvenau,ir procentas IVF didelis40procentu,ir pigiau perpus nei LT,bet deja nepavyko unsure.gif man tai antra IVF
Atsakyti
QUOTE(late @ 2008 01 09, 19:29)
Sveikos,as tai dariausi Azijoj,nes ten gyvenau,ir procentas IVF didelis40procentu,ir pigiau perpus nei LT,bet deja nepavyko unsure.gif man tai antra IVF

o antra taip pat ne LT?
Atsakyti
pirma dariausi LT,o antra Azijoj,dabar ruosiuosi treciai,tai darysiu Lietuvoj
Atsakyti
Late, sėkmės ir kantrybės tau.
Atsakyti
aciu poppins,tik nezinau,kaip su sekme bus g.gif kantrybe dar neisbleso .zadejau ir as i Anglija vaziuot,bet kazkaip mane atkalbejo Kazachstano gydytojai,sake daryk kur nori tik ne Anglijoj,net nezinau kodel tokie kategoriski pries ta ANGLIJA g.gif JEI nepasiseks Lietuvoj,dar vilti turi IZRAELI.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau pasiteirauti, ar nežinote kokios kainos IVF baltarusijoje, ar skyriasi nuo LT, gal žinote kokiame mieste daro(adresa, tel)?Ar kur galėčiau paskaityti apie tai ? Mane domina butent BY g.gif
Dėkoju atsakiusiems wub.gif
Atsakyti
late, o kur konkrečiau Azijoj, Azija didelė g.gif
Atsakyti
ALMATOJ biggrin.gif
Atsakyti
Ojetau kur smile.gif
Gal gali papasakoti plačiau, kaip tau sekės, kaip patiko ten.
Atsakyti