QUOTE(mėnulis @ 2013 09 12, 11:25)
Beja, prieglaudose yra ne tik beveisliu suniuku. Ten patenka visokiu...Tie veisliniai sunys yra zaisliukai pavargusioms damoms uzsiimti. Joks mazas pazastinis suniukas neuzims tokios funkcijos, ka daro normalus is kudikio suniuko savo uzaugintas beveislis suo kaime. Veliau daznai veisliniai tie, jie nusibosta. Tos miesto ponios juos lygiai taip pat atiduoda. Tai kaip aksesuaras, ir as uz tai, kad butent tokiu suniuku butu maziau. Atiduoda ten pat... Pagalvokite tie, kurie manosi turi moraline teise dauginti savo veislinius sunis.
Deja... nežinote situacijos visiškai. Veislinių šunų prieglaudose vienetai.
Sutinku - visi verti meilės, ypač tie, kurie buvo pamesti. Pas mane pačią auga priglausta baveislė. Taip ji ypatinga. Vienetinė nepakartojama miledi. Tik... Šuniukų ji niekada neturės. nes aš jos kankinti nenoriu. Pati gi sakėt, kad reikia pradėt nuo savęs. Pradedam.
Sakot, padėti vaikams? O kas sakė, kad nepadedam? Prieš dvi savaites iškrausčiau savo spintą. Kaip manot, ką pasiekė mano nebedėvimi rūbai? Taip, kad... ne visada reikia apeliuoti sąžinėn - kai kurie ir neskatinami daro tai, kas atrodo geriausia.