Turiu klausimeli tik nenustebkit, kad tukius durnus klausimus uzduodu, nes statybose visai zalia
sakykit kai stato laiptus tai kambario sienos ir grindys jau turi buti paruostos ar kai pastatys laiptu karkasa tik tada dailinti sienas ir grindis???
QUOTE(tesa20 @ 2008 06 27, 11:23)
Turiu klausimeli tik nenustebkit, kad tukius durnus klausimus uzduodu, nes statybose visai zalia
sakykit kai stato laiptus tai kambario sienos ir grindys jau turi buti paruostos ar kai pastatys laiptu karkasa tik tada dailinti sienas ir grindis??? 
Idealu laiptus montuot po pirmo sienu dazymo, t.y. kai like tik antra karta nudazyt sienas. Grindys jau buna sudetos.
Realiai visi daro ivairiai. Del laipiojimo i 2a patogumo, susimontuoja dar be sienu apdailos, gal net ir grindu, bet tuomet jau reikia apeidinet ta karkasa darant apdaila.
Pas mus darbininkai iki apdailos pabaigos laipios kopeciom, laiptus montuosim, kaip sakiau, po pirmo dazu sluoksnio.
Siaip tai laiptininkai pataria kaip geriau, nors.... visokiu ju yra...
Na su tuo eiliškumu tai irgi klaustukas
LAiptininkas sakė, kad laiptus geraiu dėt, kai jau sienos bus pabaigtos. O dažytojai negali pabaigt sienų, kol laiptai nesudėti. Nėr kaip padaryt tų sienos pakraštukų, kur laiptų pakopa dedasi.
QUOTE(tesa20 @ 2008 06 27, 12:23)
Mes susivirinom karkasą, o pakopas vyras padarė iš paprastų lentų, kai bus padaryta visa apdaila, tada jau bus padaryti gražūs laiptai, pagalvojom, kad gaila būtų jei statybininkai sugadintų ką nors numesdami ant laiptų. Dabar užtruko dieną kol susuko laikinus, bet po to turėsim gražius laiptus. Bent aš tikiuos, kad jie kada nors bus
QUOTE(Ginta. @ 2008 06 28, 09:42)
Mes susivirinom karkasą, o pakopas vyras padarė iš paprastų lentų, kai bus padaryta visa apdaila, tada jau bus padaryti gražūs laiptai, pagalvojom, kad gaila būtų jei statybininkai sugadintų ką nors numesdami ant laiptų. Dabar užtruko dieną kol susuko laikinus, bet po to turėsim gražius laiptus. Bent aš tikiuos, kad jie kada nors bus 
laba
Zinok, nera nieko pastovesnio uz laikina
QUOTE(Iriska @ 2008 06 28, 09:52)
Oi nesakyk esu įsitikinus tuom jau 500 kartų
Didelis ACIU visiems atsakiusiems
Man atrodo, kad pirmiausia darysim sienu pirmine apdaila po to laiptus sumontuosim ir galu galiausiai uzbaigsim sienas
nors kai ateis meistrai tai jauciu, kad sumaisys man proteli isnaujo
mums uosiniai laiptai su turėklais ir tvorele viršuje atsiėjo 8000LT
Sveikos,
Norėjau paklausti ar kaip nors apsaugote kokiomis priemonėmis ir pan laiptus, kad nebūtų slidūs. Pas mane uosiniai lakuoti matiniu laku, dukra jau du kartus nuslydo ir susimušė, gal yra kokių nors klijuojamų gumelių ir pan. ir kur jų būtų galima įsigyti? Ačiuks.
Norėjau paklausti ar kaip nors apsaugote kokiomis priemonėmis ir pan laiptus, kad nebūtų slidūs. Pas mane uosiniai lakuoti matiniu laku, dukra jau du kartus nuslydo ir susimušė, gal yra kokių nors klijuojamų gumelių ir pan. ir kur jų būtų galima įsigyti? Ačiuks.
QUOTE(*MONAMI* @ 2008 07 10, 21:27)
okis,vyrui bus perduota,tik mums irgi reikia ir pinigėlių ir vidaus apdailą pasidaryti
,žodžiu žinosim gražius darbus darantį meistrą 
Jūsų paslaugoms
QUOTE(Triuksmas @ 2008 07 10, 21:53)
Jūsų paslaugoms
Bet ir jūsų darbeliai labai gražūs
Galėtumėt ir verstis tuo
čia nuoroda į pažįstamos norvegės puslapį, kuri tuo ir iš to gyvena : http://happyknitting.com/
o ten irgi labai gražu
o dėl laiptų tai aš gal per gaug nugązdinau,MB sako gaunasi tik trys laiptų pakopos,tai gal ne taip ir daug
Mes ir laukiam Triuksmo laiptu
Saunus vyrai
Saunus vyrai