Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

as ir sodinausi dvi kalijas viena balta kita geltona tai geltona jau zidi clap.gif o balta du mazus lapus isleido ir viskas sad.gif net nezinau kodel
Atsakyti
Pas mane irgi kalijų lapai gelsta... sad.gif jau tuoj jaučiu neliks nei vieno lapo sad.gif
Atsakyti
O mano prieš du mėnesius sodinta kalija štai kokį žiedą išskleidė:
http://public.fotki....ja/spa0404.html
http://public.fotki....ja/spa0403.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaivuma @ 2008 06 11, 15:28)

Grazu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
du mėnesius

bigsmile.gif kokia didelė drinks_cheers.gif
Atsakyti

Puikus ziedelis wub.gif
Atsakyti
Va čia mano kalija
http://public.fotki....ra/img0046.html

Manau, kad lapeliai kotai nedideli ir pablyskę. Koks jūsų įvertinimas?
Atsakyti
Sveikos

pasidziaugsiu ir as smile.gif

Pries 1,5 savaites turguje nusipirkau 2 kalijas su ziedais (50-60 cm aukscio) po pygiaja is bobutes. Namie persodinau i vazonus ir stai rezultatas: viena kalija kiap kalija - stebiu kaip prigija, kazko ziedas linksta zemyn, o vat kita - kad ishstymo, dabar jau 1,2 m ugio biggrin.gif Kai pasieks mano ugi - nupaveiksluosiu ir parodysiu biggrin.gif Gal neteisingai ka darau? Ziedas vis dar yra, bet vis dar uzsiskleides. g.gif
Atsakyti
Gaivuma labai gražus gėliukas 4u.gif
Aduka ar man vaidenasi bet tavo kalijos žiedelio forma kažkokia įdomi g.gif o lapeliai tikrai paleipę, gal drėgmės mažai

Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2008 06 11, 09:28)
Pas mane irgi kalijų lapai gelsta... sad.gif jau tuoj jaučiu neliks nei vieno lapo sad.gif

na nesu aš specas kalijų auginimo klausimais, bet gal perlaistai g.gif , o gal kokių gyventojų vazone gyvena (pvz.sliekai), gal vieta nepatinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(irisiuke1 @ 2008 06 11, 20:50)
Sveikos

pasidziaugsiu ir as smile.gif

Pries 1,5 savaites turguje nusipirkau 2 kalijas su ziedais (50-60 cm aukscio) po pygiaja is bobutes. Namie persodinau i vazonus ir stai rezultatas: viena kalija kiap kalija - stebiu kaip prigija, kazko ziedas linksta zemyn, o vat kita - kad ishstymo, dabar jau 1,2 m ugio  biggrin.gif  Kai pasieks mano ugi - nupaveiksluosiu ir parodysiu biggrin.gif  Gal neteisingai ka darau? Ziedas vis dar yra, bet vis dar uzsiskleides. g.gif

tai gal čia kanas papirkai tokio aukštumo biggrin.gif papigiaja biggrin.gif įdėk nuotraukytę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2008 06 10, 11:33)
Nu mano kalijytės irgi kažko pradėjo lapus džiovinti. Gal persodinti, nes dabar auga kažkokioj neaiškioj masėj, net negaliu apsakyti kas ten per daiktas toks, lyg kokie plaukai būtų smile.gif Gal nedalaistau ? Instrukcijoj parašyta 2 kartus per savaitę laistyt, aš laistau kas antrą dieną, gal supūdžiau ?

gal tu ja persodink i normalesne zeme g.gif

QUOTE(natina @ 2008 06 10, 19:44)
beje, ta gelyte man atidave virsininke- sake, pas ja neauga, vis lapai gelsta. tai ziuriu pas mane tas pats. ji pas mane jau daugiau nei metus, bet niekas nepasikeite verysad.gif

o dregmes negali but per daug g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti