QUOTE(Mylimukas @ 2009 09 16, 13:38)
Aš nesuprantu, kodėl jūs vakar šito nepasakėt? Nesuprantu aš tų mamų, kurios sėdi ir tyli. Tai reikėjo ir iškelt šitą klausimą ir būtume išsiaiškinę. Ir griežtai pasikalbėję ir nusprendę kaip turi būt.

Taip ir aš manau, kad reikia spręsti problemą vietoje, o ne tylėti, juk buvo ir direktorė, ir auklėtojos paraginusios klausti, klausti, kas ir kodėl.
QUOTE(giedre-ana @ 2009 09 16, 17:04)
as matau cia didele tragedija.ir manau kitos mamos taip pat mato.as nepazystu kitu seimu, nezinau su kuo skalbia rubus, gal mano vaikui netiks, isbers nuo kitu priemoniu o gal isvis neskalbia

manau tam ir atnesam svariu rubeliu kad juos uzdetu o ne kazkieno kito...
apie vedima i lauka isvis patyliu, jei dabar neina -ziema ,kai rubu rengti dar daugiau, isvis neis arba nerengtus isves
o per susirinkima nesakiau nes kas man nepatinka pasakau aukletojoms...gal kitoms mamos ir patinka kad ju vaikus migdo su tais paciais rubais su kuriais eina i lauka , man tai nea... nueikit ir pacios pamatysit

manau yra ir daugiau mamu kurios tyli ir nieko nesako nors noretu, pasisakykit cia
Čia pasisakydamos problemų neišspęsite, į akis sunku pasakyti? Gala problema ne tokia jau ir didelė tada? Auklėtojos minėjo, kad nėra galimybės renginėti pižamėlių ir migdomi vaikai nurengus viršutinius drabužėlius, jei vaikas tik su vienais marškinėliais, tai negi nuogą guldyti tada?
Vakar vaikai išėjo į lauką 16.30 val. Jei pačios pasiimat vaikus jau prieš 16 val., kada jie dar nespėjo išeiti į lauką. Jie valgo ir ruošiasi apie valandą 15.30-16.30 val., ar net ilgiau, tada keliauja į lauką.
Be to, pradžioje visko pasitaiko, visiems stresas, tiek vaikams, tiek auklėtojoms, kurios dar nepažįsta mūsų vaikų. Kas nieko nedaro, tas ir nekysta. Gal netyčia gi aprengė svetimais rūbeliais. Jei tai kartotūsi nuolat, tai tada jau problema, bet jei tai atsitiko vieną kartą, tai nedarykime jau iš to tragedijos.