Nieko ypatingo man sie serbentai, daug derliaus nuo ju nenurinksi. Del derliaus turbut geriau kruminiai. Manau kitos su manim sutiks.
Sveikos gelininkes.. labai prasau patarkit.. ir pakritikuokit ir t.t. kazko man truksta...
Ziureti cia

Ziureti cia
Supo, aš tavo vietoje pradžioj pakeisčiau gėlynėlio formą, nes tas trikampukas toje vietoje kažkaip "nelimpa", o ir augalų išdėstymas su neaiškia vizija

QUOTE(Tina* @ 2007 07 02, 18:54)
Nieko ypatingo man sie serbentai, daug derliaus nuo ju nenurinksi. Del derliaus turbut geriau kruminiai. Manau kitos su manim sutiks.

Maciau jau kanos zydi

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 02, 20:36)

Maciau jau kanos zydi

kol nuotraukos neparodysi - nepatikėsiu

A mano, bet kaip ir ne mano kanai žalieji jau kaip ir matosi žiedai susiformavę, o tie bordo spalvos dar žiedų nerodo. Vyras per tankiai juos persodino, gal todėl. ( ir nelabai myliu juos, čia vienas iš buvusių šeimininkų ir šiuo metu jau kaimynų palikimas, kurį teks rudenį atiduot, uh

Gavau pernai rudeni, ir nezinojau ka, o siemet perziemavojus suzydejo svyranti nakvisa
. Prismeigiau ir apipyliau ilgesnes sakeles zemem, tai gal po truputi pasidaugins
.

QUOTE(Tina* @ 2007 07 02, 17:54)
man reiketu tik kad geram pavalgymai sezono metu uztektu

Ju.Ju, ko gero patikeciau

merginos, jau beveik savaite senas temas vartau, bet kol kas dar be vaisiu (paieska tai is vis neveiksmingas reikalas ), kazkada anksciau kazkuri buvo davusi nuoroda firmos, kuri prekiauja dekoratyviniais akmenukais, smiltainiu, kvarclitu ir t.t gal kuri turite issisaugojusi ir galetu dar karta ideti?

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 02, 20:36)
pas mani jau pora savaiciu kaip zydi

QUOTE(burundu @ 2007 07 02, 17:29)
Supo, aš tavo vietoje pradžioj pakeisčiau gėlynėlio formą, nes tas trikampukas toje vietoje kažkaip "nelimpa", o ir augalų išdėstymas su neaiškia vizija
. Siūlau pasibraižyti planelį, "pavogti"
keletą pas mergaites ar žurnaluose patikusių idėjų ir sėkmės darbe 

kad butent tas trikampukas ir vaziuojant zemyn yra man priklausanti teritorija..

Vida,sveikinu ismokus nuotraukas ikelt

QUOTE(Wolke @ 2007 07 02, 23:11)
Tai cia jau mokytojai didelis

QUOTE(Tina* @ 2007 07 02, 18:39)
O nakvisos perziemoja, ar jas atset reikia per naujo?
nakvišos - daugiametės, jos gana sėkmingai plečiasi, nes leidžia tokius ūsus ir augina papildomas skroteles, iš pavasario jos šiek tiek primena šilropes, štai tokios pas mane būna:

va tokių prisirovusi aš pas save ir užsiveisiau nakvišų. o paskui jos išaugina žiedstiebį, o po nužydėjimo vėl leidžia "vaikus" į šalis. Tiek pastebėjimų iš asmeninių stebėjimų

QUOTE(une @ 2007 07 02, 23:32)
...kazkada anksciau kazkuri buvo davusi nuoroda firmos, kuri prekiauja dekoratyviniais akmenukais, smiltainiu, kvarclitu ir t.t gal kuri turite issisaugojusi ir galetu dar karta ideti? ...
čia medelynas Soltra prie pat Trakų, prekiaujantis dekoratyviniasi akmenimis
o čia šiaip keletas įvairiom statybinėm medžiagom, tame tarpe ir skalda, prekiaujančių įmonių