Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

g.gif gervuoge, ar vijokline aviete, ne labai gerai matosi, nes jau tamsu buvo...

user posted image
Atsakyti
vida777, čia vis aplink kaimyno tvoras kaip paparacis slankiojai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 04 liepos 2007 - 12:15
As tai pirkimo planuose dar turiu: bugieni, raugerski, kleva dekoratyvini. Tik va bugienis turbut labai jau jautrus salciui...
Papildyta:
Dekui uz puslapiuko nuoroda. 4u.gif
Atsakyti
jo, čia tai tvora thumbup.gif
galima ir pasmaguriaut tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 04, 12:10)

super thumbup.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 04, 12:11)
vida777, čia vis aplink kaimyno tvoras kaip paparacis slankiojai? mirksiukas.gif

nee, buvau ir toliau nuejus tongue.gif .
Kai pamaciau sita, galvoju - cia jau Knifofijos darbas biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 04 liepos 2007 - 12:38
noriu patarimo
turiu nedidele veigele (ta kuri zydi per visa vasara), ji man siemet beveik iki pacios zemes issalo. Dabar neblogai atzele, auga intensyviai. Noreciau ja biski pakarpyti, kal labiau krumytusi. ar galiu drasiai ja trumpinti? kaip ji i karpyma reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 07 04, 13:09)
kažkaip ne iki galo aišku ką tu galvojai daryti palei tą tvorą...
jei svarstai apie spygliuočoų gyvatvorę, tai visvien sodintum vienodus augalus, tada grožį reikėtų kurti jau iš kažkokių kitų pasodintų priešais
jei apie šiaip spygliuočių grupę, tai tikrai gražiai galima pakomponuoti, tik reikia renkantis augalus labai pasigilinti iki kokio aukščio pločio jie auga, kad tikrai paskui neliptų vienas ant kito, kai pasieks savo brandą. Štai apie tokį variantą aš irgi vis pasvarstau, nes vietos yra nemažai, o iki šiol teturiu labai mažai spygliuočių, daugiau daugiametės gėlės arba lapuočiai pas mane...

toje vietoje augo amzinatilsi rododendras blush2.gif
jis kaip ir derinosi, pries ji buvau naminiu azaliju pasodinus.
si ziema buvo pirmoji su tvora ir kazkokiais augaliukais, tai pamaciau, kad truksta tos zalumos verysad.gif
su MB apmastem ir nusprendem paaukoti daugiau pinigu, nes spygliuociai brangesni, ir susidonti spygliuocius ax.gif
taigi tarpas tarp ju yra apie 4 metrai, o i ploti turetu buti ne daugiau 2m. va cia pasirinkimas ir sumazeja blink.gif siaip conica ir kalnine bus iki 1,5m, todel noretusi kazko stambesnio, aukstesnio
gal kazka tokio

Papildyta:
nerealiai atrodo tas vijoklis smaguriams blink.gif
Papildyta:
arba tokio
Atsakyti
jazus, gal ir nieko valgoma tvorelė, bet kas čia per daiktas? blink.gif Labai panašūs dalykai buvo mokyklos tualete, lyg ir vandens nuleidimo bakelis, a ką jis ten lauke veikia? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 04, 12:38)
siaip conica ir kalnine bus iki 1,5m, todel  noretusi kazko stambesnio, aukstesnio
gal kazka tokio

tik ar nebus viskas labai zalia ir spygliuota?
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 04, 12:42)
jazus, gal ir nieko valgoma tvorelė, bet kas čia per daiktas?  blink.gif Labai panašūs dalykai buvo mokyklos tualete, lyg ir vandens nuleidimo bakelis, a ką jis ten lauke veikia?  hihihi.gif

cia kiek pamenu, garazo lietvamzdis, bet jei yra reikalas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(draugaite @ 2007 07 04, 13:36)
noriu patarimo
turiu nedidele veigele (ta kuri zydi per visa vasara), ji man siemet beveik iki pacios zemes issalo. Dabar neblogai atzele, auga intensyviai. Noreciau ja biski pakarpyti, kal labiau krumytusi. ar galiu drasiai ja trumpinti? kaip ji i karpyma reaguoja?

cia raso, kad karpo kova-balandi
http://www.rojaussod...a5f5a711ca26f85
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2007 07 04, 13:44)
tik ar nebus viskas labai zalia ir spygliuota?

tai ir sakau, kad uzsiparinau doh.gif
o kol suaugs, bus tokiu pusiuku giraite doh.gif
nebezinau, ka daryt verysad.gif
2 centus mesiu lotuliukas.gif herbas - spygliuotis, kapeika - lapuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 07 04, 13:48)
...2 centus mesiu  lotuliukas.gif herbas - spygliuotis, kapeika - lapuotis  lotuliukas.gif

o kodėl nepakomponavus spygliuočių su lapuočiais g.gif pvz, su spygliuotais lapuočiais smile.gif tarkim raugerškiai ir ryškūs ir spygliukų turi biggrin.gif ir skirtingo augumo būna - mažesni krūmeliai ir nemažais krūmais augantys, daugumoj jie tokie bordiniai, o mažo ūgio dar ir geltonos spalvos būna, nežinau ar geltonų didesnių yra...
Atsakyti